Mystiq.org - forum: Event 18. - 24.12.2015 - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Event 18. - 24.12.2015

#1 User is offline   Izmaill 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 29
  • Joined: 09-July 13

Posted 14 December 2015 - 06:59 PM

Zdravím :)

Jak si možná někteří z vás v náznacích všimli, opět se na vánoce chystá event z dílny mé maličkosti, tento rok navíc s obrovskou podporou mého dobrého kamaráda steewika. Jedná se o vánoční event, který bude probíhat od pátku 18. do neděle 24. prosince s tím, že event v pátek začíná v 15:00. Na začátek eventu by (v případě zájmu) bylo fajn se sejít třeba na nějakém TS serveru, ať to máme ze začátku trošku pestřejší a třeba i s mým komentářem k tomu, co jsem pro vás připravil :)

Předem upozorňuji, že v rámci eventu je zakázáno používát jakékoliv lektvary, enderperly, kopat/pokládat bloky a další jiné věci, které by jednotlivce oproti ostatním značně znevýhodňovali. Nějaké nástroje, jak si to ohlídat vymyšlené samozřejmě jsou, ale myslím si, že pro zachování férovosti vůči ostatní hráčům je nepoužívejte. V případě, že bych nějaké takové chování na vlastní oči či zprostředkovaně zaregistroval, byl by to možná z mé dílny na dlouhou dobu poslední event, kterej to tu občas trošku oživí. Portování /home, /back a /spawn (v případě, že to budeš chtít vzdát) povoleno, nastavování /sethome bych velmi nerad viděl a budu to považovat jako podvod.

Takže si to shrňme:

Začátek eventu:
Pátek 18.12.2015 v 15:00

Místo konání eventu:
Bude sděleno před startem, a po startu bude na forko a facebook příspěvek o tom, jak se na místo snadno ze spawnu dostat.

Konec eventu:
Čtvrtek 24.12.2015 během dne

S sebou si vzít:
Pořádnou zásobu jídla, dobré brnění a meč, pevné nervy, ocením i nějaký dar, který před začátkem eventu hodíte do donate truhly, ale tohle není povinné.

A hlavně, hrajte fér! Dokažte, že tato komunita nespadla na úroveň ostatních, kde jsou podvody běžné, ale že máme na víc! :) Docela jsme si s tím dali práci, případné podvádění by tu práci hodně degradovalo.

Případné dotazy rád odpovím zde na forku nebo přímo ve hře.

Díky za pozornost :)
Izmaill
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist