Mystiq.org - forum: Jak to bude na 1.8+ - Mystiq.org - forum

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Jak to bude na 1.8+ Topic pro návrhy, nápady a připomínky

Poll: Jak to bude na 1.8+ (29 member(s) have cast votes)

Jaký styl serveru by vám vyhovoval?

  1. Stejný, jako je teď (15 votes [53.57%])

    Percentage of vote: 53.57%

  2. Vanilla + bezpečnostní pluginy a multiverse (10 votes [35.71%])

    Percentage of vote: 35.71%

  3. Něco mezi (3 votes [10.71%])

    Percentage of vote: 10.71%

Nový svět

  1. Ano (18 votes [64.29%])

    Percentage of vote: 64.29%

  2. Ne (10 votes [35.71%])

    Percentage of vote: 35.71%

Pokud bude nový svět, přesouvat truhly?

  1. Ano (16 votes [57.14%])

    Percentage of vote: 57.14%

  2. Ne (5 votes [17.86%])

    Percentage of vote: 17.86%

  3. Ano, ale omezený počet na hráče (např. 2 dvojtruhly) (7 votes [25.00%])

    Percentage of vote: 25.00%

Vote Guests cannot vote

#21 User is offline   Mirtian 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 40
  • Joined: 24-July 08

Posted 08 October 2014 - 05:18 PM

Budu stručný. Velmi podporuji to, co napsal Bubaak, jen k tomu dodám pár vět.

• Jaký styl serveru by vám vyhovoval? - SOUČASNÝ
Současné pluginy jsou fajn. Možná by se tam našel nějaký zbytečný, ale dokud to server bude zvládat, nevidím důvod něco rušit.


• Nový svět? - NE
Při pohledu na mapu, mně přijde, že je tam stále dost místa na stavění. Sice tam straší několik budov (např. iron farmy), ale není to nic nesnesitelného. A těch pár nových kostiček na 1.8 nás taky nevytrhne...

• Pokud bude nový svět, přesouvat truhly? - ANO
Truhly rozhodně přesouvat, jestli si ho nějací nováčci vydupou... Stavím si sovji vilu už několik verzí a pořád tam něco vylepšuju a dostavuju ze surovin, které jsem nafarmil x hodinama hraní a nejspíše by mě to odradilo od hraní na MP serveru.

Ještě jsem pro vypnutí hardcore léta - za prvé léto už není :D a za druhé fakt mně leze na nervy, když po mě jdou dvě neviditelný mobky, kterým ani nejde utéct, protože si vás stále přitahují mezi sebou a přijdete pak o natěžené surky, když se vracíte z podzemí.
0

#22 User is offline   HellmutTV 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 4
  • Joined: 13-September 14

Posted 24 January 2015 - 03:32 PM

I když je to stará téma, rád bych taky něco přidal.. :) Dřív se mi do toho nechtělo patlat, a je mi to i celkem jedno..


Jaký styl serveru by vám vyhovoval?
Stejný, jako je teď. Na MystiQ sem přišel vykulený z toho, jak je MCMMO super, a jak to tu pěkně funguje :) Hrál sem chvíli, a byl sem šťastnej, že si můžu svejch pár věcí přenýst, a nezačínat nanovo.. Porty jsou pro mě velikou výhodou, a jedním z důvodů, proč je hra v mulitplayeru lepší.. Jsem rád, že se na mě může někdo portnout, a poradit mi, co dělám s RS špatně.. :) Přece jen, cestovat 15 minut kvůli prkotině není až tak zábava :) ps : UHC bych rozhodně nechal :)


Nový svět
Ne! 1.8 je podle mě zatím nejzbytečnější update vůbec, jediný co se mi zamlouvá je systém enchantování a slime blocky, což jsou shodou náhod věci, na které není potřeba navá mapa. Jsou tu názory, že nám to tu hyzdí iron golem farmy, ale to je podle mě taky blbost.. Svět je obrovskej, to za prvý.. Za druhý, žil sem nějakou dobu vedle Koprrovy farmy, která mi rozhodně nevadila.. Pokud je aspoň malinko nadesignovaná (Dřevo, stone slaby, stone brick atp.), vůbec mi nevadí že tu nějaká je :)

Pokud bude nový svět, přesouvat truhly?
Ano. Upřímně mi je naprosto u zadnice, jestli si támhleten týpek neprávem nahrabal X diamantů, já si hraju sám za sebe, popř. s pár přáteli, tudíž mi to je úplně jedno. Pro mě by to nebyla zábava, hrát s nagivovanejma věcma, protože to pak nemá smysl :) To si radši zapnu creative, ne ? ;-) Jsem moc rád za to, co mám, ale když o to přijdu, stejně mi to bude jedno. :) Stejně si člověk napíše jen z těma čestnejma hráčema, co mají své místo na MystiQu.. :)


-HellmuT
0

#23 User is offline   McKarlos 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 17
  • Joined: 29-December 13

Posted 26 January 2015 - 10:28 AM

Tak já sem teda taky zase jednou něco přispěju :) Možná to není až úplně to, o čem je tahle diskuze, ale tak je to víceméně k tématu. Poslední dobou tady nad tím dost přemýšlím a říkám si, že by to chtělo zdejší komunitu trochu víc stmelit. Máme obrovskou mapu, máme víceméně neomezené porty pro VIP, porty pro ne-VIP taky nejsou tak drasticky omezené jako když jsem přišel, máme portály na světové strany... Prostě moc prostoru a moc zjedodušený pohyb po něm. Jsme rozházení po celé mapě, i ve středu mapy jsou místa, kde nikdo není, zatímco se malé skupinky hráčů usídlily na okrajích. Když se podívám na starší mapy, vypadalo to tam dost jinak, všechni byli blíž. Zato teď, když se chci k někomu přijít podívat, musím se buď portnout nebo strašně zdlouhavě dojít pěšky. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale navrhuju, ne třeba hned na 1.8, ale prostě v budoucnu, omezit porty pro všechny, pro VIP trochu míň, pro ne-VIP víc, a hlavně se hned nerozutéct na všechny strany. Jak už tady někdo psal, hodně lidí si na dynmapě hledá to svoje místečko, navíc teď naposledy (nevím, jak to bylo dřív), se tak nějak společně vybíral svět, takže si víceméně každý mohl dopředu rozmyslet, kde bude... Co to nechat náhodě? Nechat vygenerovat vyloženě nějakou náhodnou mapu, jenom by třeba Englor mohl zkontrolovat, jestli to není nějaká vyloženě blbost (samá poušť nebo jedna velká vodní plocha), ale aby si každý musel to svoje místečko poctivě najít? A rozhodně zůstat víc pohromadě, třeba založit i nějaké společné město, nechci tím říct, že by se všichni měli namačkat do okruhu sta bloků od spawnu, ale prostě... Být víc pohromadě. Určitě by to podpořilo i různé společné projekty, výstavbu cest, metra, parků... Všeho možného. Protože nevím, jak vy, ale já hraju na serveru právě proto, abych hrál s více lidmi, sám si můžu kopat v singlu, se dvěma kamarády si můžu založit server na Hamachi. Tady by to ale mělo být něco víc.
0

#24 User is offline   Tiff 

  • Group: Hlavní Admin
  • Posts: 102
  • Joined: 08-October 08

Posted 04 February 2015 - 07:01 PM

No tahle mapa se rozhodně nějak společně nevybírala, je to seed který poslal tukan Asurovi, já jsem třeba zakládal na tohle téma topic, ale ten se jaksi neuchytil a osobně si myslím pravý opak. Když vidíš tu mapu jak a kde co je, máš možnost se rozhodnout kam chceš jít, někomu třeba nevyhovuje poušť a bude se snažit držet od ní dál, takhle uvidí kde je a kam nejít. To samé je, když já chci bydlet jedině v roofed forestu a nikde jinde. Takhle vím, kde ho najdu jak je cca velký, které biomi budu mít kolem sebe. Zrovna u toho seedu co máme momentálně my, je třeba taky prorblém v tom, že v celém radiusu vygenerované mapy je pouze 1 witch bouda. Bažiny jsou myslím rare biom, ale i tak by člověk čekal víc než 1 boudu na tak velké části světa. Tady bych viděl jako lepší řešení to, že by mapa byla menší.

Na starých světech byla taky jiná komunita ze které dneska už skoro nikdo nehraje, když jsem jsem poprvé lognul já, tak tu z dnešních lidí byli Bubak a Aelia (ikdyž oba dva na to už serou taky). Souhlasím s tím, že by bylo fajn bydlet blíž u sebe, ale taky je pravda, že někdo prostě zabere svým domovem velkou plochu (200*200 třeba) a tím se jedna strana od spawnu stane prakticky neobyvatelná druhým člověkem. Další problém zrovna na téhle mapě je ten, že z jedné strany je jungle, z druhé jsou ty obchůdky, ze třetí moře (tam to aspon zastavělo pár lidí) a u pouště je jenom to "jakože muzeum". Spawn je podle mě nejlepší umístit na rovnou plochu (planiny, poušť, savana, max starý les nebo birch). Lidi nemusí nic zarovnávat, odlesnovat, expanze je možná do všech směrů, není omezen vodou/horama.

#25 User is offline   Dandas 

  • Group: Registrovaný člen
  • Posts: 245
  • Joined: 15-May 11

Posted 17 March 2015 - 10:33 PM

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s updatem... je něco nového nebo je to furt na mrtvém bodě?
0

#26 User is offline   Bubaak 

  • Minecraft Admin
  • Group: Minecraft
  • Posts: 186
  • Joined: 20-October 09

Posted 21 March 2015 - 10:15 AM

View PostTiff, on 04 February 2015 - 07:01 PM, said:

...
Na starých světech byla taky jiná komunita ze které dneska už skoro nikdo nehraje, když jsem jsem poprvé lognul já, tak tu z dnešních lidí byli Bubak a Aelia (ikdyž oba dva na to už serou taky)....


No co jiného nám zbývá, když ani po 80+ zaplacených VIP hráčů nehrozí že by jsme měli přednostní právo na nový disk ? Docela mě sere, že majitel serveru nechá server v nehratelném stavu i po tom, co mu tam přes 80 hráčů přispělo...
0

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist