Mystiq.org - forum: mystiq -- gamenode - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

mystiq -- gamenode

#1 User is offline   vitek84 

  • Group: VIP
  • Posts: 26
  • Joined: 15-November 10

Posted 17 August 2013 - 07:41 PM

Ahoj všem,

po pár letech jsem se vrátil že bych si zapařil WOWko. Měl jsem VIP na Mystiq a teď jsem se dočetl že se Insomnia přesunula na Gamenode.cz. Je možný si tam nějak převést postavy, nebo jak to funguje??

Díky

V
0

#2 User is offline   Mufinqua 

  • Group: VIP
  • Posts: 3,238
  • Joined: 27-August 09

Posted 17 August 2013 - 08:40 PM

Postavy tam mas, jen si zmen realm na

set realmlist insomnia.gamenode.cz
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
0

#3 User is offline   vecernik 

  • Group: WW Moderátor
  • Posts: 1,624
  • Joined: 11-September 08

Posted 18 August 2013 - 08:07 AM

err.. ten patchlist bych klidně vynechal. K ničemu není a může udělat akorát škodu když bude hra vědět odkud má stahovat patche.
0

#4 User is offline   Eldesitk 

  • Insomnia Tester
  • Group: WoW Tester
  • Posts: 1,089
  • Joined: 03-March 10

Posted 18 August 2013 - 03:18 PM

Hra to ví i bez toho set...realmlist slouzi jen k prenastaveni hodnot ktery byly nastaveny predtím - tzv smažeš set a ono se ti to stejne prihlasi na ten realm, daji se tam delat i poznamky :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist