Nemá někdo zájem o přístup do Alpha Lite Arma 3 na Steamu? Nějak mi přebejvaj ještě 2 pozvánky.
Page 1 of 1
Arma 3 Alpha Lite
Posted 02 April 2013 - 06:35 PM
Ja mam jeste asi "150" pozvanek do DoTy 2, tak kdyby nekdo chtel ;)
Posted 02 April 2013 - 10:06 PM
vseci maji free dotu a stejne to nikdo nechce :D neco je spatne :D
Posted 03 April 2013 - 06:54 AM
Kdo chce pozvánku do tý Arma 3 Lite verze, tak si mě odchyťte na steamu, id 'Asura23'.... platí kdo dřív přijde, ten dostane armu....
Posted 03 April 2013 - 08:07 AM
No, ale na to, aby si mohl mít jít na Alpha Lite stejně musíš mít koupenou ARMU III ne? Já totiž mám klíč ale nemám hru (nemám to přes steam).
Posted 04 April 2013 - 10:23 PM
Já si koupil Armu 3 a dostal jsem k ní několik pozvánek do Alpha Lite verze Army 3,....
je to prostě ořezaná Alfa s omezenym editorem misí a bez možnosti hrát multiplayer.... prostě jen na ochtunávku, třeba pro někoho kdo si chce zkusit, jestli mu hra vůbec bude fungovat, než si ji sám koupí....
je to prostě ořezaná Alfa s omezenym editorem misí a bez možnosti hrát multiplayer.... prostě jen na ochtunávku, třeba pro někoho kdo si chce zkusit, jestli mu hra vůbec bude fungovat, než si ji sám koupí....
Posted 24 April 2013 - 09:32 AM
dost vazne premyslim o serveru na armu 3, uz je nejaky k dispozici, protoze pocitam s dayz standalone az vyjde, jestli je zajem
Posted 24 April 2013 - 10:14 AM
Jestli chceš DayZ standalone tak předtim nezkoušej hrát Armu3,...... taky jsem chtěl jít do DayZ, ale jak jsem začal hrát A3, tak do DayZ nejdu,...
ten rozdíl v hratelnosti v A2 (která byla pro mě skoro nehratelná a na čem je založen DayZ SA) s novou armou je obrovskej,.... já budu doufat, že co nejdřív předělaj DayZ mód na Armu3,...
ten rozdíl v hratelnosti v A2 (která byla pro mě skoro nehratelná a na čem je založen DayZ SA) s novou armou je obrovskej,.... já budu doufat, že co nejdřív předělaj DayZ mód na Armu3,...
Page 1 of 1