Takže teď už teda můžu pomlouvat toho Blek vana jo?
Posted 05 March 2013 - 12:20 PM
Neustale znevazovani serveru (Vyklad pravidel je pouze v kompetenci GM)
2. ban
Pane Black_One, děkujeme že jsi nás zachránil od demokratického serveru a normálního lidského přístupu. A teď mě běž naprášit panu M a dalším, už čekám jen ban na insomnii.
HOOOOOŠI DĚKUJEEEEM
2. ban
Pane Black_One, děkujeme že jsi nás zachránil od demokratického serveru a normálního lidského přístupu. A teď mě běž naprášit panu M a dalším, už čekám jen ban na insomnii.
HOOOOOŠI DĚKUJEEEEM
Posted 05 March 2013 - 02:27 PM
Valynisa, on 05 March 2013 - 09:19 AM, said:
vsak Magda dostala ban na 3 dny vicemene za to samy.. :D
Maggie byla slušnější, a ke všemu ten její ban jen potvrdil to, co tam říkala před minutou :D.
Mr.Manik, on 05 March 2013 - 11:34 AM, said:
You have been banned for the following reason:
Znevazovani serveru
Date the ban will be lifted: Nikdy
Tak to by mě zajímalo co sem porušil :D
Znevazovani serveru
Date the ban will be lifted: Nikdy
Tak to by mě zajímalo co sem porušil :D
Takže pro Maníka žádná změna...
A Hevne? Ten obrázek jsem nepochopil.
Posted 05 March 2013 - 11:58 PM
Zrovna od Maníka sem čekal, že ban nedostane když na novym forku založil jen cca 2 posty...vítej do klubu zabanovaných xD
Posted 06 March 2013 - 12:39 PM
No já to taky nečekal...jednak žádný varování, pravidla sem si schválně hlídal, abych nic neporušil a byl v šedý zóně a stejně puff :D
Posted 06 March 2013 - 03:33 PM
Nevím...asi sem to dostal preventivně, protože přece jen, při vyslovení slova Maník se třese země a padaj meteory :D
Posted 16 March 2013 - 09:25 PM
Byl sem teď přes tejden pracovně v hajzlu...může mi někdo tak nějak shrnout situaci tu a tam? :D
Posted 16 March 2013 - 09:30 PM
No, jejich verze MM si pořád nezměnila jméno, jejich ingame verze MM (což je totální kokotina) si taky nezměnila jméno, v SW sedí slepice, od které se to dostane, když si to člověk zaplatí. Server time na Insomnii je posunutý o hodinu dopředu, mystiqpedia nejde, a neví se, kdy bude nová. Změna emajlu je placená, odpojení účtu z manažrouta taky, obojí jako "ochrana před černým trhem," což volně přeloženo znamená ochranu před tím, aby z transakce nedostali peníze. A pak nějaké problémy s historií plateb v manažroutu, kde pár lidem chybí jedna nula :D.
Posted 17 March 2013 - 12:37 PM
nic proti icewowu ale vubec tam netusi.. bugly questy, "opraveny" bossove co jedou na 50%+ jinak nez na ofiku.. linej gm tym, co neni schopnej se ani podivat na youtube a po otevreny raidu se musi ptat hracu co je spatne.. :D
opravdu kvalitni cata tady:
http://astralwow.info
a bude brzy i 4.3 :P
opravdu kvalitni cata tady:
http://astralwow.info
a bude brzy i 4.3 :P
Posted 17 March 2013 - 09:38 PM
GJ, dávejte sem odkazy na CATA u konkurence, to si říkáte vlastenci? :D