Mystiq.org - forum: World of Warcraft Cataclysm - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 8 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

World of Warcraft Cataclysm a je to potvrzeno !

#121 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 21 October 2010 - 08:07 PM

Kdy že to má vyjít?
0

#122 User is offline   hokop 

• Group: Registrovaný člen

Posted 21 October 2010 - 08:52 PM

7.12. 2010
0

#123 User is offline   MinitarCZ 

Posted 22 October 2010 - 09:51 AM

View Postipaul, on 20 August 2010 - 08:02 PM, said:

Když Magni zjistil, že přijde pohroma (Cataclysm), pokusil se v Old Ironforge o rituál, ve kterém žádal Ironforgské elementy o pomoc a ochranu před touto pohromou. Na oplátku elementům nabídl sebe, což způsobilo, že zkameněl a stala se z něj socha. Díky těmto událostem Ironforge přišlo o vládce a trpaslíci přišli o krále. Jeho místo na trůnu nezůstalo dlouho prázdné, nastoupila na něj Rada Tří Kladiv (Council of Three Hammers), ve které zasedají jeho bratr Muradin za Bronzebeardy, Kurdran Wildhammer za Wildhammery a jeho dcera Moira Thaurissan za Dark Irony. Jak už víme, Magniho oběť nebyla marná a díky jeho rituálu mohou být trpaslíci šamany.

zdroj: wow.herniweb.cz

(aneb všecko se dá ve wow obhajit) :-)

a kolik bylo těch Muradinu teda? :) já myslel že ho zabil kus ledu který vystřelil když Arthas vytáhl frostmourn :D to sem z toho jelen :D
0

#124 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 22 October 2010 - 10:44 AM

treba si stihl nahodit flask of petrification, na tu je i frostmourn kratky.. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/superman.gif
0

#125 User is offline   ipaul 

Posted 22 October 2010 - 11:20 AM

Muradin was believed to have perished in Northrend when the young prince Arthas Menethil claimed the runeblade Frostmourne. However, recent events have indicated Muradin survived this brush with death, and wandered the wastes of Northrend with no memory of the incident until a chance encounter several years later.

Asi to holt nějak "vypružil"

Však na to stěžuje hodně lidí, že Cataclism převrací celou dosavadní historii wowka :-(
0

#126 User is offline   MinitarCZ 

Posted 23 October 2010 - 01:48 AM

to sou fakt kkti oni prostě zapoměli že Muradin zemřel :/ muj hlavní hrdina kterýho jsem rád vždy viděl a hrál jsem za něj nejradši :) beztak z nich vypadne že Muradina nějakej kkt oživil....něco jak tam toho no nevzpomenu si na jméno ale byl to boj aliance vs lich king a pak přišli ti hmm "zatracení"? a toho jednoho borca zachránila Alexcza (snad to mám dobře napsaný) z toho ohně a pak z něj byl novej lich king a byl ohnivej sakra fakt nevím jméno ale beztak víte okom tady píšu :D jo pak Thirius (snad mám dobře jméno) mu nasadil helmu na trunu :)
0

#127 User is offline   CZCarlos 

Posted 23 October 2010 - 10:17 AM

View Postipaul, on 22 October 2010 - 11:20 AM, said:

Však na to stěžuje hodně lidí, že Cataclism převrací celou dosavadní historii wowka :-(

To tak je už od TBC (aspoň se mi to zdá, resp se mi to na TBC a dál nelíbilo)

Když v preTBC zabíjíš Ragnarose/Nefariana, tak to pořád nejsou takový "osobnosti" warcraftu jako třeba, když v TBC zabiješ Kael'Thase, Vashj, Kil'Jaedana, kteří vždycky byli zobrazeni jako něco "víc" a nemyslím si, že by partička 25 postaviček, něco zmohla :-)

Taky se mi nelíbí tauren paladin...je mi jedno jak je tlustej nebo ne, ale podle zákonů Silver Handu se paladinem mohl stát jen human nebo dwarf (teď to možná nějak pletu, ale prostě tauren ne)
0

#128 User is offline   Xenerix 

Posted 25 October 2010 - 12:54 PM

View PostCZCarlos, on 23 October 2010 - 10:17 AM, said:

Když v preTBC zabíjíš Ragnarose/Nefariana, tak to pořád nejsou takový "osobnosti" warcraftu jako třeba, když v TBC zabiješ Kael'Thase, Vashj, Kil'Jaedana, kteří vždycky byli zobrazeni jako něco "víc" a nemyslím si, že by partička 25 postaviček, něco zmohla :-)

Mno, furt je pravděpodobnější, že partička 25 lidí zabije Kael'Thase nebo Vashj, než že parta 40 lidí přežije Nefariana déle než 10 sekund. U Kil'Jaedena souhlasím...
0

#129 User is offline   Daron 

Posted 09 November 2010 - 07:21 PM

View PostMinitarCZ, on 23 October 2010 - 01:48 AM, said:

to sou fakt kkti oni prostě zapoměli že Muradin zemřel

nezemřel, i ve wotlk je naživu a je v Questech vysvětleno jak to bylo doopravdy s nim, je to i v knize Arthas: Rise of the Lich King :)

jo tak ten první týpek o kterym mluvíš je Bolvar Fordragon, myslim že ho neoživila Alexstrasza ale samotnej lich king, stejne jako oživil saurfanga. tu korunu mu nasadil Tirion Fordring a budme rádi že to udělal a nenechal jí tam jen tak ležet, to by Pohroma všechno zničila protoze There must always be a Lich king.

no nebyla to aliance vs lich king ale horda+aliance vs lich king, což je celkem dost důležitý, můžeme bejt vděčný Royal Apothecary Society že tam všechny zabili, jinak by horda s aliancí měli mír a byla by nuda :D po tom co se stalo už Varian na příměří s hordnou nepřístoupí..a už vůbec ne potom o se warchiefem stal Garrosh :)
0

#130 User is offline   Ashal 

Posted 09 November 2010 - 07:37 PM

View PostCZCarlos, on 23 October 2010 - 10:17 AM, said:

Taky se mi nelíbí tauren paladin...je mi jedno jak je tlustej nebo ne, ale podle zákonů Silver Handu se paladinem mohl stát jen human nebo dwarf (teď to možná nějak pletu, ale prostě tauren ne)

ja to rikam furt ze tauren paladin je to samy co draenei nebo blood elf xD

ale mozna to bude tim, ze blood elfove, draeneiove ani taureni nejsou paladini jako humani nebo dwarfove...ale nevim nevim jestli by bylo dobry mit classy za kterou by mohla hrat jen jedna rasa a pritom by mela stejny spelly jako paladin jen s jinym nazvem xD

btw: 95% lidi co si stezuje na taureny paladiny to oduvodnuji tim ze tauren se k paladinovi nehodi...coz je vcelku pravda kdyz taureni nejsou paladini ale sunwalkeri xD
0

#131 User is offline   Jenyla 

Posted 09 November 2010 - 11:06 PM

jenze o sunwalkerovi slyselo akorat tak pak encyklopedistu xd
0

#132 User is offline   -TemP- 

• Group: LoL moderátor

Posted 10 November 2010 - 10:29 AM

ono ani blood elfove nejsou paladini.. to jsou tusim blood knighti..
0

#133 User is offline   Smashed 

• Group: WoW Tester

Posted 04 June 2011 - 11:17 PM

Tohle už není WOW!!!

0

#134 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 05 June 2011 - 12:33 AM

Blizzard musí nějak přilákat nové hráče :( čím víc to bude přeplácané, tím víc bohatých amerických dětí s bohatými rodiči to přiláká :D
0

#135 User is offline   Kuboss 

Posted 05 June 2011 - 01:41 AM

proc bohati? v americe a i v zapadni evrope je takova zivotni uroven, ze placeni wowka je tam za par supu.. neco jako kdyby to u nas stalo 50kc na mesic
0

#136 User is offline   Cactus_ 

Posted 05 June 2011 - 02:36 AM

View PostSmashed, on 04 June 2011 - 11:17 PM, said:

Tohle už není WOW!!!

warcraft byl znasilnen uz prvnim wowkem. tohle je jenom pokracovani v evoluci.
0

#137 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 05 June 2011 - 10:10 AM

View PostKuboss, on 05 June 2011 - 01:41 AM, said:

proc bohati? v americe a i v zapadni evrope je takova zivotni uroven, ze placeni wowka je tam za par supu.. neco jako kdyby to u nas stalo 50kc na mesic

Yop, ale tak jim rodiče kupují TCG aby děti třeba vyhráli mounta xD teď nevím jak to přesně funguje.
0

#138 User is offline   MaiestiQo 

• Daemonica CT - Shaman

Posted 06 June 2011 - 09:28 PM

View PostSmashed, on 04 June 2011 - 11:17 PM, said:

Tohle už není WOW!!!http://www.youtube.com/watch?v=tiLtZoOwZnU&feature=related

a hrál si to ? nebo je tvůj názor jen u videí ? .. páč si to chce nějakou dobu zahrát, a zjistíš, že tak špatné to zas není, zase kus příběhu do mozajky
0

#139 User is offline   Eurys 

Posted 08 June 2011 - 03:34 PM

Tady už jde spíš o to, že se prostě někdo nedokáže přenést přes to, že příběh holt pokračuje. Jsem zvědavej co vy, odpůrci tohoto "pokračování" čekáte od W4 :))
0

#140 User is offline   Nerris 

• Daemonica CT - Death Knight

Posted 08 June 2011 - 04:19 PM

View PostEurys, on 08 June 2011 - 03:34 PM, said:

Tady už jde spíš o to, že se prostě někdo nedokáže přenést přes to, že příběh holt pokračuje. Jsem zvědavej co vy, odpůrci tohoto "pokračování" čekáte od W4 :))

To sa ako plánuje warcraft 4??? :) nice
0

• 8 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users