Mystiq.org - forum: Avatar - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

#41 User is offline   Nakasharal 

• Group: VIP

Posted 08 January 2010 - 02:29 PM

View PostJanyt, on 08 January 2010 - 07:53 AM, said:

ten film je jedna z nejvetsich brecek co jsem kdy videl. sory ale je to totalne o nicem..

uz jen ten zacatek.. byvalej vojak na vozicku, naproti tomu neuveritelna technologie.. a ja se ptam proc mu nenahradili ty nohy? odpoved je v pulce film nebo kde mu to slibi ten jeho nadrizenej za splneni mise.. GJ.. takze tohle jeden z mnoha detailu ktere me vedly k tomu ze je to brak.

Naprostej souhlas. Co má bejt, že to točil Cameron?Jen kvůli tomu se to nedá hájit. Natočil holt slabší film. To se stane každýmu. Mě to připadá jako s Timem Burtonem. Natočil Mrtvou nevěstu a všichni se z toho mohli posrat jen protože to je od něj. Ale přiznejme si, že to je jeho nejslabší film. Když někdo natočí špatnej film nedělá to z něj špatnýho režiséra. Ale bránit film jen proto, že je od vašeho hrdiny a protože hezky vypadá je pořádná kravina.
0

#42 User is offline   Lloyde 

Posted 08 January 2010 - 04:42 PM

View PostJanyt, on 08 January 2010 - 07:53 AM, said:

ten film je jedna z nejvetsich brecek co jsem kdy videl. sory ale je to totalne o nicem..

uz jen ten zacatek.. byvalej vojak na vozicku, naproti tomu neuveritelna technologie.. a ja se ptam proc mu nenahradili ty nohy? odpoved je v pulce film nebo kde mu to slibi ten jeho nadrizenej za splneni mise.. GJ.

Ne, odpověď je na začátku filmu, pokud jsi na to koukal bez přerušování, ale to ti netřeba vysvětlovat.

2Janyt&Nakarashal: Taky máte písničky které mají trapný text, ale jsou třeba dokonale rytmické a melodické a padesáti lidem ze sta se libí a padesáti zase ne. Pokud má film suchý děj a kvalitní zpracování, tak nemusí být nutně celý špatný. Spoustě lidí je třeba úplně jedno, že to natáčel Cameron. Mělo to kvalitní reklamu a tudíž to přitáhlo tolik lidí, ale vzhledem k tomu, že se to většině z těch lidí líbilo - ať už se koukáš tady na Fóru, popřípadě CSFD a jiné stránky, co se zabývají kritikou filmů etc., tak to asi taková břečka nebude a nechtějte mi tvrdit, že těm milionům lidí se to libí právě proto, že to má na sobě nálepku Camerona.

P.S. Mrtvá nevěsta byl ten případ, o kterém píšeš Nakarashale, ale rozhodně to není případ Avatara.
0

#43 User is offline   Reaver 

Posted 08 January 2010 - 05:02 PM

Ja si to snad stahnu a obetuju tomu dnesni noc, abych vam to tu mohl detailne zkritizovat ^^
0

#44 User is offline   Inocertinn 

• Group: Registrovaný člen

Posted 08 January 2010 - 05:37 PM

Film je dobře udělanej (jako graficky), ale zbytek o ničem.Čekal jsem od toho víc.A to už mně přijde lepší film 2012 :D
0

#45 User is offline   Nakasharal 

Posted 09 January 2010 - 10:59 AM

View PostLloyde, on 08 January 2010 - 04:42 PM, said:

P.S. Mrtvá nevěsta byl ten případ, o kterém píšeš Nakarashale, ale rozhodně to není případ Avatara.

Mě to tak 100% přijde. :) Avatar je pro mě oddychovka u který naprosto vypnu mozek, po prvních 10minutách se nudim a po skončení filmu si už nepamatuju nic a nechápu jak se to mohlo někomu doopravdy líbit. Je to jako s hudbou, prostě většině lidí stačí střední proud. Pro mě trochu nepochopitelný. Ale je to můj názor. Už jsem v tomhle topicu napsal dost, takže tohle je můj poslední příspěvek. Stejně mě nikdo nepřesvědčí, že je to alespoň průměrnej film a já nikoho nepřesvědčim, že to je totální kravina :D
0

#46 User is offline   Furgass 

Posted 09 January 2010 - 12:36 PM

pekne udelany film, ale dejove prumerne..

jsou mnohem lepsi filmy.
0

#47 User is offline   Lorkis 

Posted 09 January 2010 - 01:31 PM

Já na tom byl dvakrát v kině ve 3D a je to bomba, jeden z nejlepších filmů co sem kdy viděl. James Cameron je génius, každým svým filmem mění historii... Avatar už za těch 20 dní co je v kině vydělal 1,1 mld. dolarů a stal se tak druhým nejúspěšnějším filmem historie... :D Zajímavé je že nejúspěšnější film historie je Titanic a ten taky natočil Cameron, tak co myslíte překoná Cameron sám sebe? :D
0

#48 User is offline   Noctifer 

Posted 09 January 2010 - 02:34 PM

No tak jsem si Avatara sosnul ještě na kouknutí doma a bez 3D efektů z kina to je jen nudnej fiktivní přírodopisnej film mixnutej s béčkovým sci-fi... popravdě jsem to ani nedokoukal do konce

This post has been edited by Noctifer: 09 January 2010 - 02:36 PM

0

#49 User is offline   Lorkis 

Posted 09 January 2010 - 02:40 PM

Tak pokud je někde tak hloupej a stáhne si to, tak na to se nedá dívat verze natočená z kina naprosto pohřbí všechny efekty a krásnou přírodu co Cameron vytvořil... To člověk musí vidět v kině, alespoň než to vyjde na DVD, pak si stáhnu HD verzi.
0

#50 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 09 January 2010 - 03:50 PM

View PostLorkis, on 09 January 2010 - 02:40 PM, said:

Tak pokud je někde tak hloupej a stáhne si to, tak na to se nedá dívat verze natočená z kina naprosto pohřbí všechny efekty a krásnou přírodu co Cameron vytvořil... To člověk musí vidět v kině, alespoň než to vyjde na DVD, pak si stáhnu HD verzi.

zase takovej bůh to neni, každej po svym vkusu, ale kam se hrabe na Rodrigueze
0

#51 User is offline   Reaver 

Posted 09 January 2010 - 03:51 PM

View PostLorkis, on 09 January 2010 - 02:40 PM, said:

Tak pokud je někde tak hloupej a stáhne si to, tak na to se nedá dívat

A ja si vzdycky myslel, ze film je o myslence, rozpracovanych charakterech a deji spise nez o visualnim zpracovani, neb visualizace je tak rikajic nadstavbou - nikoli zakladem. Asi jsem se na to celou tu dobu dival spatne. To potom vlastne vysvetluje, proc v kazdym filmu/serialu nechybi nekolik velkejch kaboom-prask-fiii ohnostroju na zacatku a ke konci.
0

#52 User is offline   Howkey 

Posted 09 January 2010 - 03:55 PM

Pustim projektor nebo televizi metrovou + 5.1 repro, zhasnu ... a ještě když chci na WC můžu si to pauznout :D)) Proto vždy čekám na DVD / BD ripy :D (a nikdo mi nekecá do filmy jako v kině často)

This post has been edited by Howkey: 09 January 2010 - 03:56 PM

0

#53 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 January 2010 - 04:50 PM

View PostHowkey, on 09 January 2010 - 03:55 PM, said:

Pustim projektor nebo televizi metrovou + 5.1 repro, zhasnu ... a ještě když chci na WC můžu si to pauznout :D)) Proto vždy čekám na DVD / BD ripy :D (a nikdo mi nekecá do filmy jako v kině často)

dojdi si na to do prahy do imaxu .. na to 25 x 25 m velky platno v 3D . ... a uz televizi nezapnes :-D

osobne sem na tom byl 2x v imaxu ... 1x v normal kine jen v 3d digital (na malem platne ) ... a mam to i stahnute v pc v Rip kvalite z kina

vzdy sme to do koukal a porat na to mam 100% chuti jit znova :D

v imaxu je to jako jizda ve ferari ... v normla kine jako ve skodovce a na monitoru z verzi z kina jako jit pěšky xD

imax powa a pak jedine Bluray v hd full

This post has been edited by Zulldruid: 09 January 2010 - 04:50 PM

0

#54 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 January 2010 - 04:54 PM

View PostNoctifer, on 09 January 2010 - 02:34 PM, said:

No tak jsem si Avatara sosnul ještě na kouknutí doma a bez 3D efektů z kina to je jen nudnej fiktivní přírodopisnej film mixnutej s béčkovým sci-fi... popravdě jsem to ani nedokoukal do konce

kazdej ma rad jinej žanr .... ja sem z avataru mimo pac je to presne ten žanr kterej sežeru ikdyby to bylo o zachodoví míse ale poste sci-fi fantasii :-D :-D

to mas treba pulp fiction ... kolik lidi je z toho mimo a ja to ani nedokoukal pac je to totalni blbost ...
0

#55 User is offline   Noctifer 

Posted 09 January 2010 - 05:03 PM

View PostZulldruid, on 09 January 2010 - 04:54 PM, said:

to mas treba pulp fiction ... kolik lidi je z toho mimo a ja to ani nedokoukal pac je to totalni blbost ...

jinými slovy máš vkus jako běžný američan...

Mimochodem v 3D kině jsem na tom byl, jak už jsem tu někde psal, jen podotýkám, že bez vizuálních efektů je to jen průměrná tříhodinová nuda...
0

#56 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 January 2010 - 05:13 PM

View PostNoctifer, on 09 January 2010 - 05:03 PM, said:

jinými slovy máš vkus jako běžný američan...

Mimochodem v 3D kině jsem na tom byl, jak už jsem tu někde psal, jen podotýkám, že bez vizuálních efektů je to jen průměrná tříhodinová nuda...

a jak rikam ja ... osobne sem si to uzil i na doma na monitoru v kvalite natoecene z kina ... i tak sme pak jeste hodinu po shlednuti myslel jen na ten film ... pro mne to bude uzasnej zazitek i na DVD jak sem rekl tak aspon na blurayku v HD fullku ... bude to jeden z mala filmu kterej si koupim origo v bluray ...

kazdopadne co sem celt recenze atd tak hlavni uloha filmu je nalakat na revolucni technologii kterou je to natocene (3D) ...

filmová studia na ten film cekaly jen aby vydeli jeho uspěch ... aby věděli zda se jim vyplati investovat do filmu dělaných touto technikou

a to se stalo po 20 dnech je to nejvídělečnější film na světě co kdy byl ... i přez jeho ohranější příběh na něj ma věčina lidí tendenci jít znova do 3D kina

tim padem se mame do budoucna na co tešit ted se z filmama v 3D roztrhne pytel ...

kevsmu co sem cetl tak Panasonic a sony oznamilo ze během tohoto roku pujdou na trh prvni 3D HD full televize z technologii od Imax ...

This post has been edited by Zulldruid: 09 January 2010 - 05:20 PM

0

#57 User is offline   Vidlák 

Posted 09 January 2010 - 05:52 PM

tak sem si to pustil jeste jednou doma jestli tam nenajdu neco pozitivniho co sem prehlid v kine, ale podruhy uz je to fakt nuda..na peknou krajinku nemusim chodit do kina..nejvetsi pecka stejnak je jak americkej marinak dokaze zkrotit nakyho toho epickyho mounta, co domorodci nedokazali uz nejakej ten patek, a on mu skoci na zada a jeto, dalo mu to zabrat min nez kdyz se ucil riding :-/
0

#58 User is offline   Alejandro Sosa 

Posted 09 January 2010 - 06:05 PM

View PostVidlák, on 09 January 2010 - 05:52 PM, said:

.nejvetsi pecka stejnak je jak americkej marinak dokaze zkrotit nakyho toho epickyho mounta, co domorodci nedokazali uz nejakej ten patek, a on mu skoci na zada a jeto, dalo mu to zabrat min nez kdyz se ucil riding :-/

připomínal mi trošku hakkara
0

#59 User is offline   Bero 

Posted 09 January 2010 - 06:10 PM

-me se avatar libil, verim ze za par let se po tom filmu nikdo neohledne protoze filmu s momentalne podle me prevratnou digitalni grafikou bude hodne a nebude to nic zvlastiho takze budeme na avatarovi maximalne obdivovat pekne udelanou krajinu na kterou potrebuju 2x shlednout film a nemusim z toho delat kultovni zalezitost
-byt cameronem tak na sebe necham nahazet jakoukoliv spinu a kvuli lidem co na to pujdou i 3x (a ze jich neni malo) a kvuli celemu kolotoci kolem toho bych to podstoupil a pak bych si na vas ukazal a smal se vam s balikem dolaru v kapse...ikdyz on uz ten balik ma i bez avatara ale treba mu ty prachy umozni pracovat na necem zase jinem :D
-srovnavat pulp fiction s avatarem , tak to bych tu moc nevytahoval... pulp ficiton at je natoceny s jakoukoliv vizualni strankou tak jsou tam genialni herecke vykony a celkovy dej a hlavne napad a namet filmu je "trochu" dal nez avatar
0

#60 User is offline   Zulldruid 

Posted 09 January 2010 - 08:44 PM

View PostBero, on 09 January 2010 - 06:10 PM, said:

-me se avatar libil, verim ze za par let se po tom filmu nikdo neohledne protoze filmu s momentalne podle me prevratnou digitalni grafikou bude hodne a nebude to nic zvlastiho takze budeme na avatarovi maximalne obdivovat pekne udelanou krajinu na kterou potrebuju 2x shlednout film a nemusim z toho delat kultovni zalezitost
-byt cameronem tak na sebe necham nahazet jakoukoliv spinu a kvuli lidem co na to pujdou i 3x (a ze jich neni malo) a kvuli celemu kolotoci kolem toho bych to podstoupil a pak bych si na vas ukazal a smal se vam s balikem dolaru v kapse...ikdyz on uz ten balik ma i bez avatara ale treba mu ty prachy umozni pracovat na necem zase jinem :)
-srovnavat pulp fiction s avatarem , tak to bych tu moc nevytahoval... pulp ficiton at je natoceny s jakoukoliv vizualni strankou tak jsou tam genialni herecke vykony a celkovy dej a hlavne napad a namet filmu je "trochu" dal nez avatar

njn bero :-D hold kazdej ma rad neco jineho ... jak sme psal pulp fiction sem ani nedokoukal jaka to byla kravina ... a naopak avatara muzu vydet 5x a neva ...
0

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users