Mystiq.org - forum: Planetside 2 - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Planetside 2 MMOFPS

#1 User is offline   elgruzz 

• Group: VIP

Posted 24 November 2012 - 08:36 PM

Tak skončila beta a Planetside 2 oficiálně vyšlo. Pro ty, kteří neví - Planetside 2 je MMOFPS a osobně bych jí popsal jako křížence Battlefieldu a Unreal Tournamentu. 3 frakce mezi sebou válčí na 3 obrovských kontinentech a cílem hry je (asi :D) zabrat celý kontinent pro jednu frakci. Osobně teda moc nahráno nemám, ale je to docela řežba. Problém je, že sám tam člověk ale nic nevybojuje a o nějaké organizovanější bitvě nemůže být momentálně (než vznikne víc klanů) řeč. Přesto všem doporučuju :)

Osobně hraju na serveru Lithcorp, frakce Vanu Sovereignty, kdyby se chtěl někdo přidat - nick Elgee

Launch trailer
http://www.youtube.c...d&v=gTQOd-0Yvko
0

#2 User is offline   Gotvald 

Posted 24 November 2012 - 08:51 PM

No hodně českých hráčů hraje na woodmanovi tuším,já měl v plánu tam taky hrát bohužel buďto je chyba u mě a mám slabý kompík potažmo grafičku,bo si to zahraju až to doladí vydají nějaké patche páč pokud si to člověk chce zahrát musí mít silnou mašinku a obrnit se trpělivostí.Protože to chce opravdu nervy to dobře stáhnout a nainstalovat i z ofi stránek :D
Nebýt pořád nějakého erroru a (ne)možnosti založit si account jsou(je),jak jsem zjistil docela samo o sobě hardcore hra :)
0

#3 User is offline   Wiranri 

• Group: WW Moderátor

Posted 24 November 2012 - 09:27 PM

Tak první zážitky:

1) neni žádný ingame tutorial
2) v menu aby se čert vyznal, nepřehledne až hanba (pro nováčka)
3) hra mě během hodiny 2x crashnula sama od sebe
4) i když mam vše stažené na minimální detaily tak mi hra nepřijde uplně plynulá (a to rozjedu např. Skyrim na Ultra, takže zas tak slabou mašinu nemám)
5) hra vás nechá spawnovat se přímo před nosem nepřátelské frakce - insta kill v animaci
6) bugují se vozidla, narazil do mě náš tank a hodil mě pod texturu. Tanky vyjíždí neuvěřitelně strmé kopce (ano, některé uznávám, ale co je moc to je moc)

Shrnutí: dám tomu ještě nějaký pokusy ... zatim mam tunu smrtí a jen pár killů, protože jsem nováček (asi 7:16), hra je ale tak komplexní že se už těším na upgrady zbraní atd.
0

#4 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 24 November 2012 - 09:51 PM

Mam novej notas ale když řikaš že se tito kouše a Skyrim normalně dáváš na Ultra tak to pro mě asi nemá smysl a nebudu vam tak moc healovat zadky :D
0

#5 User is offline   elgruzz 

Posted 24 November 2012 - 09:56 PM

No já třeba na Skyrim Ultra nemam šanci a jede mi to na mym rozlišení na Medium/High úplně bez problému :), takže buď zkusit nový ovladače nebo se to prostě nemusí kamarádit s určitou komponentou.

EDIT:
PC mam:
procesor Intel i5 3GHz (2jádro), 4GB RAM, ATi Radeon 5670 (což je dost outdated karta) - a fakt s tim neni problém
0

#6 User is offline   Sheleronk 

• Group: WW Moderátor

Posted 24 November 2012 - 10:32 PM

Můj pokus zahrát si skončil u instalace. Stáhnu z jejich webu klienta, pustím ho, vyberu složku pro instalaci, nainstaluje se mi DirectX a tím to hasne :D Soubory ve složce jsou, ale ať spouštím jak spouštím, žádná odezva.
0

#7 User is offline   Zulldruid 

Posted 24 November 2012 - 11:16 PM

Tyto hry mivaj blbou optimalizaci, toto sem nezkousel ale hral jsem jinou MMOFPS co je na steamu, grafika je jako unreal 3 ale sekalo se mi to jak blazen, pritom bf3 jedu multak na ultra 60fps
0

#8 User is offline   elgruzz 

Posted 25 November 2012 - 01:16 AM

View PostSheleronk, on 24 November 2012 - 10:32 PM, said:

Můj pokus zahrát si skončil u instalace. Stáhnu z jejich webu klienta, pustím ho, vyberu složku pro instalaci, nainstaluje se mi DirectX a tím to hasne :D Soubory ve složce jsou, ale ať spouštím jak spouštím, žádná odezva.

To jsem řešil právě před pár hodinama s kámošem. Pokud máš Windows Vista, tak musíš vypnout v uživatelských účtech nějakou tu kontrolu, nevím jak je to v cz, link tady - http://www.mydigital...-windows-vista/
Pokud Visty nemáš, tak ti neporadím :D
Jinak co se týče optimalizace, je to na tom podle mě dobře. Na to jak obří jsou ty kontinenty a kolik bitev se tam najednou odehrává, tak to mohlo asi dopadnout i hůř. Každopádně jsme zjistili, že nemá cenu to instalovat pokud nemáte minimálně 3-4GB RAM, protože ta hra dokáže bez problému ukousnout 1,5GB.
0

#9 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 November 2012 - 10:31 AM

hm tak mam za sebou ctvrt hodiny hrani a dojmy:
- chaos
- chaos
- chaos
- nahaz vsude granaty a budes top

zlate csko 1.6
0

#10 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 28 November 2012 - 10:38 AM

View PostMufinqua, on 28 November 2012 - 10:31 AM, said:

CHAOS

už sem to odinstaloval...zlatej BF kde sou podrobny tutorialy a singl kde se to naučiš proti botum :D
0

#11 User is offline   Zulldruid 

Posted 28 November 2012 - 11:47 AM

zlate csko 1.6

Tahle nerealna arkada se jeste hraje ? Bohze :-D myslel sem ze kralzanru BF3 uz dokazal tyhle podradny hry vyhubit :-P

(Musel sem si rejpnout)
0

#12 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 November 2012 - 11:56 AM

ja uz nehraju, ale kdyz vidim takovehle nove preplacane hry, tak si vzdycky vzpomenu na stare klasiky, ktere ac nemely grafiku na high lvlu, tak pro me byly o mnoho zabavnejsi :D .
0

#13 User is offline   aeliar 

• Group: Registrovaný člen

Posted 28 November 2012 - 07:07 PM

hm tak mam za sebou ctvrt hodiny hrani a dojmy:
- chaos
- chaos
- chaos
- nahaz vsude granaty a budes top

zlate csko 1.6

A po tom chaose umres, a spawne ta to pred hlavnou nepriatela... cely den stahovania a po 5 minutach som to vypol...
Nepaci sa mi to...
0

#14 User is offline   Pick 

• Group: Registrovaný člen

Posted 29 November 2012 - 02:30 PM

Je to skvela hra, je potreba taktizovat a pokud mozno hrat teamove, vyuzivat rozumne updaty (k vyhodam squad, vehicle, weapon, atd), spolupracovat s ostatnima a spravne se rozhodnout kdy a kam zautocit
Lehce jde najit skupina hracu se kterou budete hrat a pak ma hra uplne jiny rozmer.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist