Mystiq.org - forum: Bye Insomnia - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bye Insomnia bye TBC

#1 User is offline   Mufinqua 

• Group: VIP

Posted 28 October 2012 - 10:44 AM

"Nic není jako dřív,
nic není jak bejvávalo,
nic není jako dřív,
to se nám to mívávalo,
nic není jako dřív,
ačkoli máš equip, co jsi vždycky chtěla,
nic není jako dřív,
ačkoli drobná paralela by tu byla..."

Mnozi si oddychnou, ze uz neuvidi spam jednoho z klaunu nejlepsi aliancni pve guildy a jedne z nejlepsich pve guild mystiqu v cele jeho historii, nekdo zavzpomina na spolecne chvile, nekdo bude truchlit a nekdo mozna spacha sebevrazdu, protoze beze me nebude chtit dale zit.
Jak uz to tak byva, vsechno krasne jednou konci. Ackoliv nemam prozkoumane cele TBC, nemam nafarmene vsechny repky, ani jsem nebyl u vrazdy vladce Sunwellu, nemam tolik sil ani chut, abych si hledal nove zazemi v jine guilde a pokousel se o to s nimi.

Chtel bych podekovat vsem, kteri me doprovazeli touto krasnou hrou od heroicu, pres Tempest Keep az po Black Temple, hlavne tedy guilde Warriors of Alliance, kde jsem prakticky zil cely svuj online zivot krome vyjimek par tydnu v Amanare a GotC. Diky neznamemu zakladateli, Havrousovi, Stevendovi a top GuMe Gaedrovi za skvele odvedenou praci s guildou. Jsem hrdy, ze jsem mohl nosit pod nickem prave jmeno teto guildy.

Co jsem se dival, je zvykem psat radky nicku lidi, kterym clovek chce podekovat. Ja bych se do toho asi nepoustel, protoze bych urcite na nekoho zapomel, a pak by me sezral. Celkove bych chtel podekovat vsem clenum WoA, vsem inteligentnim lidem z Insomnie a v neposledni rade vedeni celeho projektu. Vim, ze to s nami neni lehke a budem neustale hledat zapory na serveru, budem si z neho delat srandu a spamovat GJ Mystiq, budem nadavat na mystiq pety, mystiq textury nebo mystiq bugherald. Ale myslim, ze kazdy vi, ze kritizovat je o mnoho lehci nez chvalit, a proto to tak vypada. Urcite to nevzdavejte a mejte pevne nervy, jde vam to skvele.

V navaznosti na konec meho hrani na Insomnii si dovolim odkaz na prodej mych poslednich postav:
http://forum.mystiq....ck-rogue-za-rm/

Kdo by me shanel, prechazim za lehcim pvp na wotlk, a to na Daemonicu (nick Butterfree, vecny spamer join rbg) a De**os (nick Mufinqua, cute gnome).
14

#2 User is offline   Ymeris 

Posted 28 October 2012 - 11:01 AM

Tak se mi to líbí, berte si z něj příklad a po 2 rocích už ten Sunwell vzdejte :D
1

#3 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 October 2012 - 11:06 AM

Ty si ber priklad ze me tez a loguj bg :D
0

#4 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 28 October 2012 - 12:43 PM

proč si ty postavy neprevedes na wotlk, měl bys S4 a v BG 70-79 by sis to nehorazně ownil :D
0

#5 User is offline   Feenux 

Posted 28 October 2012 - 12:48 PM

Protože na Inso ty postavy prodá za několik stovek a na Dae si koupí postavu se skoro top gearem za 50kč?
0

#6 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 28 October 2012 - 12:49 PM

Myslel sem že by se svaho gnoma maga na kterym nema všecky repky, nerad zbavoval :D
0

#7 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 October 2012 - 12:58 PM

Jsi blazen prevadet top postavu nekam, kde to nema zadnou hodnotu :D . Navic na dae uz locka mam, na co by mi byli dva :D .
0

#8 User is offline   Gathis 

Posted 28 October 2012 - 01:01 PM

View PostMufinqua, on 28 October 2012 - 10:44 AM, said:

...Kdo by me shanel, prechazim za lehcim pvp na wotlk, a to na Daemonicu (nick Butterfree, vecny spamer join rbg) a De**os (nick Mufinqua, cute gnome).

no a vodkud toho maga asi máš co! O:-) ... hodně štěstí muffe miluj je stejně jako já :D
0

#9 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 28 October 2012 - 01:13 PM

View PostGathis, on 28 October 2012 - 01:01 PM, said:

no a vodkud toho maga asi máš co! O:-) ... hodně štěstí muffe miluj je stejně jako já :D

Taky bys mohl občas lognout a pozdravit stary Rotáky...at mame v guildě aspon 2 lidi online :D
0

#10 User is offline   JerRyk 

Posted 28 October 2012 - 01:23 PM

Mej se Mae.
0

#11 User is offline   Mr.Manik 

• Group: Registrovaný člen

Posted 28 October 2012 - 01:37 PM

A já si říkal jestli ten lojza na onom serveru nejseš ty...
0

#12 User is offline   Gotvald 

Posted 28 October 2012 - 01:47 PM

Ty vole a já mu řekl chcípni.Sem nemyslel tak doslova :D
1

#13 User is offline   Astraia 

Posted 28 October 2012 - 04:06 PM

Tenhle topic slouží hlavě k nafarmení další repky co? Nevím k čemu ti to je...
0

#14 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 28 October 2012 - 04:24 PM

mufíku to neeeee :(
0

#15 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 October 2012 - 04:31 PM

View PostAstraia, on 28 October 2012 - 04:06 PM, said:

Tenhle topic slouží hlavě k nafarmení další repky co? Nevím k čemu ti to je...

Bylo mou moralni povinnosti se rozloucit s lidma, s kteryma jsem stravil prakticky 6 let zivota :) .
Pokud ti to vadi, tak tento topic ignoruj ;) .
0

#16 User is offline   Astraia 

Posted 28 October 2012 - 05:04 PM

Nevadí, vůbec ne...Jde o to, že asi nejen já jsem si všiml že se pořád na fórko snažíš psát nějaký megatopiky/megaposty, že si myslíš, že někoho ohromíš těma kydama co sem píšeš... Jen můj názor, přeber si to..
4

#17 User is offline   sakim 

Posted 28 October 2012 - 05:12 PM

No pvp na wotlku je bezpochyby mnohem záživnější a zábavnější než to TBC. 2 roky zpátky bych tohle nikdy v životě neřekl, ale jak se člověku wotlk zažere pod kůži, tak už se ke staršímu datáči vrací jen velmi těžko. A říká to člověk, který na tbc nahrál snad desetitísice aren. :)
Být tebou bych ale zůstal na nostalgické inso .. na dae fakt není o co stát :). A dávno už tam nikdo známí ani nehraje :).
0

#18 User is offline   Mufinqua 

Posted 28 October 2012 - 05:20 PM

Ja si prebirat nic nepotrebuju, zejo. Mame demokracii, tak vyjadruju svuj nazor tam, kde ho vyjadrovat muzu, tedy vsude. A to, ze mym nazorum rikas kydy, je zas tvuj nazor, ktery ti odepirat nemuzu :) .

Kuliku pravdou je, ze na TBC me areny vylozene nudi svou stereotypnosti a taktikama "na manu". Na wotlku me berou vic, protoze jsou rychlejsi. Takove bud skapu ja nebo skape on, ale hlavne to bude rychle.
Ze na Dae uz prakticky nikdo znamy nehraje jsem si vsiml no. Kde jsou doby, kdy jsem nebyl jediny, co psal join rbg. Kde je konec Ertaiovi apod.
Z Inso odchazim proto, ze se nam pred nedavnem rozpadla guilda a bez tech lidi je to nuda. Proto prechazim na wotlk, kde uz si neplanuju vytvorit jakousi srdecni vazbu mezi lidma, ale jen hrat hru. Proto jsem se taky dal na pvp.
2

#19 User is offline   Ymeris 

Posted 28 October 2012 - 05:39 PM

View PostMufinqua, on 28 October 2012 - 05:20 PM, said:

kde uz si neplanuju vytvorit jakousi srdecni vazbu mezi lidma

Dyť mi tam furt dáváš /kiss :D
0

#20 User is offline   Janyt 

Posted 29 October 2012 - 01:00 AM

konecne jsi na to prisel, ale ze ti to trvalo