League of Legends
Posted 19 January 2013 - 08:58 PM
0:55 ... proc v tom vidim mystiq druida v arene behajiciho kolem sloupecqu? :D
Posted 19 January 2013 - 09:11 PM
Jako ta ultimátka je fakt OP no... dobře je proškolil ale jakmile jsem viděl že utíkaj, tak mi bylo jasný že tam Xpeke naportí a dodělá to
Posted 20 January 2013 - 04:14 PM
Nevím, jestli to tu už bylo, sice nehraju LoLko, ale tohle mě pobavilo:
http://www.videacesk...-legends-nazivo
http://www.videacesk...-legends-nazivo
Posted 20 January 2013 - 08:08 PM
ja se na tu hru asi brzo vys.ru to uze neni mozny samy kreteny chytam do tymu nidale v 47 min hre 150 cs...
Posted 20 January 2013 - 08:14 PM
Tak díky bohu že to vyhrálo M5 (GG), těm korejcům jsem to tak nepřál .. :)
Posted 22 January 2013 - 07:36 AM
hele mam problemek :D mam novou grafanu, ktera mi v lolku zapricinuje, ze sem tam problikne obraz s nejakyma texturama (je to tak rychle, ze si nestihnu vsimnout, co tam doopravdy je) a zustanou textury pres cast obrazovky (treba se hodi cerna textura na minimapu, coz je rly funny, ale kdyz na ni najedu, tak textura zmizi).
Drivery mam aktualni a dela mi to jenom u lolka. Neni mozne, ze je nekde nastavena moje stara grafarna a to nastaveni se pere s tou novou nebo tak neco? U wowka, fify a cod2 je vsechno allright, jenom to lolko je problem.
Drivery mam aktualni a dela mi to jenom u lolka. Neni mozne, ze je nekde nastavena moje stara grafarna a to nastaveni se pere s tou novou nebo tak neco? U wowka, fify a cod2 je vsechno allright, jenom to lolko je problem.
Posted 22 January 2013 - 03:57 PM
Nepouzival si treba pres Nvidii primy nastaveni grafiky pro LoLko? jestli jo, tak si to smaz, nebo se podivej jestli (pokud mas geforce) do ovladaciho panelu Nvidia, jestli tam nemas ulozeny naky bullshity ze stary grafiky ...
Posted 22 January 2013 - 04:19 PM
nn nvidii jsem nemel, mel jsem HD 6850 a koupil HD 7870. Se zkusim mrknout v kompu, jestli nemam nejake nastaveni jeste, ale prave je zvlastni, ze se mi to stava jenom u lolka, a to jak na low, tak na very high detaily, takze v nejakem vykonu (nebo jak to rict) to neni.
Posted 23 January 2013 - 11:48 AM
Jojo na Treshe už mam připravený RP co mi zbyly (za IP teď dokupuju runy :/). Jinak přidávám spotlight z tryhardu, nevím jestli se to tady už neobjevilo, ale určitě to stojí za shlédnutí. Ten borec hláškuje jak o život xD
Posted 23 January 2013 - 02:32 PM
Nový týden, nová rotace, žádná Vi. Tak si ji asi budu muset jít koupit :D.