Pohyb po světě Vlaky a Porty
Posted 16 August 2012 - 01:13 PM
Pokud si přejete zachovat portály jak jsou, hrasujte pro ně.
Ale pokud se vám portály nelíbí, nebo je nevyužíváte protože v jejich okolí nebydlíte, navrhněte alternativu.
Pokud by jste stáli o veřejnou dopravu, moje vize je, například nadzemka (každý by hned i na mapě věděl kam kde co vede), ze spawnu přímé linky, která by měla dejme tomu každých 750 bloků zastávky kde by byly připravené platformy pro přípojky hráčů (dejme tomu 30 přípojek). Tyto platformy bych již umístil spíše pod zem, protože by to asi byl docela nevzhledný bordel.
Pokud by se vám líbila tato doprava více než portály, můžete i navrhnout vzhled a podobu kterou sami postavíte v creativu.
Samozřejmě jízda vlakem je pomalá, ale již dávno platí, že s pluginem na koleje se dá jezdit několikrát rychleji než se základní MC dráhou.
Posílejte návrhy, připomínky, a klidně i screenshoty. (IMAGEHOSTING)
Posted 16 August 2012 - 01:17 PM
Posted 16 August 2012 - 02:08 PM
Posted 16 August 2012 - 04:28 PM
Jinak bych udělal pár veřejných portálů. protože koleje jsou dost pomalé, tak to zabere dost času. A jsou docela problémově -
1) Na superpočítačích, kde jsou lidé rádi za 20 fps, při jízdě ve vozejku se pomalu ani neotočí, jak PC nestíhá načítání chunků.
2) Občas se mi stává, ani nevim proč, že se mi na osvětleném místě objeví zelený čtyřnohý kámoš.
3) Když například nasednu do vozejku a přepnu na internet a budu si tam něco prohlížet, tak může něco ležet na kolejích a to mě samozdřejmě zastaví, a když to zjistim po 5 minutách, tak jsem ztratil dost času...
Komu se to nechce číst, tak sem
- PRO omezení /home
- PROTI metru a veřejným kolejím
No tak nějak jsem se vyjádřil...
Díky Bukman
This post has been edited by Bukmen: 16 August 2012 - 04:28 PM
Posted 16 August 2012 - 06:11 PM
Posted 16 August 2012 - 06:30 PM
Posted 16 August 2012 - 07:03 PM
Posted 17 August 2012 - 10:53 PM
Takže sem:
PRO: metro
PRO: /home za herní peníze
PROTI: /home na hodinu
Posted 18 August 2012 - 12:19 AM
This post has been edited by Smoukjack: 18 August 2012 - 12:20 AM
Posted 27 May 2013 - 07:28 AM
Pokud si přejete zachovat portály jak jsou, hrasujte pro ně.
Ale pokud se vám portály nelíbí, nebo je nevyužíváte protože v jejich okolí nebydlíte, navrhněte alternativu.
Pokud by jste stáli o veřejnou dopravu, moje vize je, například nadzemka (každý by hned i na mapě věděl kam kde co vede), ze spawnu přímé linky, která by měla dejme tomu každých 750 bloků zastávky kde by byly připravené platformy pro přípojky hráčů (dejme tomu 30 přípojek). Tyto platformy bych již umístil spíše pod zem, protože by to asi byl docela nevzhledný bordel.
Pokud by se vám líbila tato doprava více než portály, můžete i navrhnout vzhled a podobu kterou sami postavíte v creativu.
Samozřejmě jízda vlakem je pomalá, ale již dávno platí, že s pluginem na koleje se dá jezdit několikrát rychleji než se základní MC dráhou.
Posílejte návrhy, připomínky, a klidně i screenshoty. (IMAGEHOSTING)
Posted 27 May 2013 - 01:09 PM
Výhodou nadzemky je, že je přehledná, člověk ví, kudy momentálně jede, snadno se na ní udělá přípojka a taky může svět obohacovat po vzhledové stránce, když se postaví hezky :-)
Pak tu je ještě jedna možnost, která přichází s novým patchem - koně. Možná by nebylo špatný pro ně stavět pořádný cesty a silnice? Asi nejsou tak rychlí, jako vozejky, ale určitě je to zajímavej způsob dopravy :-)
Posted 28 May 2013 - 02:12 PM
Posted 06 June 2013 - 10:23 AM
I když bych byl raději pro Portály + Nadzemku, tak obojí chtít asi nejde, co? :)
Posted 06 June 2013 - 06:04 PM
Posted 06 June 2013 - 10:18 PM
Akorát by mohl být problém s vozíky, jak již bylo psáno v jiným topicu, často se u metra ztrácely.
Posted 09 June 2013 - 11:54 AM
Posted 09 June 2013 - 11:55 PM
Posted 10 June 2013 - 09:15 AM
ale asi by to nebylo nějak moc extra pěkný,...
Zatim bych to tedy viděl že:
1. HLAVNÍ SVĚT
hranice světa +-3000 bloků, kruhový rádius
mystiq věžička "první spawn" na souřadnicích x:0, z:0 - toho se nevzdám :)
portál do Netheru
server-shop se železnym vybavením, dílna, alch.laboratoř, ench. table
cestování po světě pomocí nadzemky (nebo pěšky), na stanicíh by byla možnost koupit vozejky.
2. NETHER
hranice světa +-1000 bloků, kruhový rádius
port pomocí příkazu /spawn, nebo v případě smrti když hráč nemá nastavený /home
portál do hlavního světa
portály do jiných světů (středozemě, skladiště, atd..)
Posted 15 June 2013 - 10:29 AM
Další věcí sou ty portály.. Přeci jen jet 2000 kostek kdoví kam, je otrava, takže bych dal do půlky radiusu světa přeci jen ty portály. Takže dejme tomu do +2000, nebo +1500 portál po tom světě.. A Vše ostatní už by bylo na nadzemce..
Akorát další věc, jak to všechno má vypadat ? Měl by někdo nějaký návrhy ? Zkuste se vrhnout na single player creativ, a zkuste něco vyrobit :)