Mystiq.org - forum: Dreamsdwell Stories - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dreamsdwell Stories

#1 User is offline   Necro 

  • Group: VIP
  • Posts: 1,043
  • Joined: 01-July 08

Posted 08 April 2012 - 11:46 AM

Zdravíčko. Při nedávném brouzdání Gejmpárkem jsem si všiml jedné poměrně zajímavé Flash hry s názvem Dreamsdwell Stories. Ačkoliv komentáře pod hrou byly poněkud rozporuplné, tak hodnocení uživatelů bylo více než dobré. Navíc úvodní obrázek, ke hře, který mi graficky až děsivě připomínal mé milované Knights & Merchant, mi nedal hru nezkusit. A světe div se - líbilo se, a tak jsem si říkal, že by byla škoda se nepodělit, a tak to tu máte..

Odkaz zde
http://www.gamepark....tories_5598.htm

Předem nutno podotknout dvě věci:
První jest, že potřebujete účet na Gameparku. Nicméně vzhledem k tomu, že je zde pár tisíc nerdů (včetně hezkých nerdek), tak bych v tom takový problém neviděl. Případně založit účet není nic složitého. Založením účtu se Vám navíc zpřístupní možnost hrát online nabízené hry (je libo jít Aimbotovat do COD:MW?)
Druhou věcí je, že to co je hratelné na GP, je pouze demoverze hry. Předem říkám, nevím jak moc obsáhlá, po zjištění jsem si jaksi obstaral plnou verzi, kterou momentálně hraju.

Samozřejmě nikdo by asi nechtěl hodinu hrát a následně skončit, protože ho omezenost licence dále nepustí. No a proto je zde možnost opatřit plnou hru bez omezení. Samozřejmě tu nehodlám šířit warez (i když annonymous wannabee by to zajisté uvítali). Takže pokud by měl někdo zájem o plnou, tak buď projet komentáře přímo na GP, anebo ještě jednodušeji navštívit všem známé Uloz.to a hledat Dreamsdwell Stories, samotná hra má přibližně 40 MB na velikost.

No a samozřejmě by asi bylo záhodno zmínit, to nejdůležitější, tzn o co zde jde..
Hra má poměrně jednoduchý princip, stavíte vesničku a mírně jí následně upgradujete.
Obrázek vesničky zde:
http://www.mayplaygames.com/img/640x480/2247-1.jpg

K tomu všemu samozřejmě potřebujete peníze a jakési krystaly. Ty neseženete nikde jinde než hraním (patrně) té nejduležitější náplně hry. Ta sestává z jakéhosi spojování sfér do řetězců, čímž získáváte peníze a podle dispozicí i ony krystaly, nutné na stavbu vesnice. Platí, že čím vybavenější vesnička, tím více bonusů a možností v této části máte.
Obrázek samotné minihry (dá li se tak nazvat) zde:
http://www.doublegames.com/images/screenshots/dreamsdwell-stories_1_big.jpg

Hra je v angličtině, má poměrně slušný zvukový doprovod a hlavně je poměrně koukatelná. Co se náročnosti na HW týče - funguje to i na mé Intel grafice s aktualizovanými ovladači, takže patrně stačí grafika s podporou 32 bit barev a no stress. A také je lehce na přemýšlení v pozdějších levelech, což je asi to hlavní na celé hře. Samotnou hru v běhu můžete shlédnout zde (ač poněkud nacheatovanou, zdá se)


Příjemnou zábavu.
3

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


TOPlist