Jacken, on 31 March 2012 - 10:20 PM, said:
Vecernicku ty si vocas u ktereho jak vidim tak v kazdem topicu nekoho kritizuje atd..
Já tě kritizoval? Jediná skutečná kritika kterou jsem napsal bylo, že ten konec ve kterým se to opakuje několikrát to stejný působí vtipně. (a na tom nic nezměníš) U ostatního jsem neříkal ani "dobré" ani "špatné" jen jsem podal fakta, která díky svým zkušenostem s tvorbou videa poznám. Jsou pro tebe fakta (že jsi nic extra nového nevytvořil) kritika?
Ano, mám ve zvyku kritizovat, nebo spíš poukazovat na fakta a chybky, protože to je jediné, co lidi posune dál. Pokud budu chodit kolem a poplácávat každého po rameni jak úžasný výtvor udělal, i když vidím že vzal jen 3 předpřipravené efekty a dal je do jednoho obrázku, tak se nikam nedostaneme, žejo?
Musíš rozlišovat mezi kritikou negativní, a kritikou konstruktivní. Jiní lidi napíšou třeba "fuj to je sračka" , ale už nijak nezdůvodní proč si to myslí. Já, jak vidíš sám poukazuju na konkrétní nedostatky, které by jsi mohl vylepšit. :) Možná to časem pochopíš, pokud se dostaneš k nějakému většímu projektu, u kterého budeš v průběhu tvorby potřebovat nezávislé zhodnocení...
ps: Jak už jsem psal jinde - ano, jsem ocas a stojím vzpřímeně :)