Ahoj, prosim pomozte mi v sutazi, len staci kliknut na link. Dakujem.
>>> LINK <<<
Page 1 of 1
Pomoc v sutazi zabere 10s
Posted 27 March 2012 - 01:20 PM
tady ty topicy s prosíkem o hlasování se mi začínají nelíbit. dokud to zůstalo v rovině zahlasuj pro moji sexy ségru tady a tady, což se objevilo jednou za půl roku tak mi to bylo celkem fuk. s takovouto by tady ale za chvíli byl holubník, prodiskutuju s modama...
Posted 27 March 2012 - 04:28 PM
Gum_Bob, on 27 March 2012 - 01:20 PM, said:
tady ty topicy s prosíkem o hlasování se mi začínají nelíbit. dokud to zůstalo v rovině zahlasuj pro moji sexy ségru tady a tady, což se objevilo jednou za půl roku tak mi to bylo celkem fuk. s takovouto by tady ale za chvíli byl holubník, prodiskutuju s modama...
tenhle je ale divny, vzdy ked niekto neico chcel tak se pekne rozpisal a tady mi nacapi >>>link<<< na pol stranky a co ja mam vedet ci tam pod tym neni nejake odpalovani rakety alebo co ? nato kliknu a prileti mi nad dom bombarder ... cize podobne topiky by som hned mazal
Posted 27 March 2012 - 05:12 PM
Linky na travian a podobne pi*oviny se tu budou taky davat? Bud bych zalozil offtopinku z offtopinky nebo bych to mazal. Missky a podobne zalezitosti, ktere pomuzou clenu rodiny nebo blizkym pochopim s radost, ale tohle je fakt zbytecna blbost.
Page 1 of 1