Elektronické cigarety
Posted 25 February 2012 - 03:38 PM
ale bez jedla (v ktorych sice Ecka niekedy su) a bez auta sa proste teraz nezaobides..
Posted 25 February 2012 - 04:20 PM
Wowko: Tim nekazíš jinejm život (max že se víc vybíjej deštný pralesy aby měli dřevo na židličky u kompů)
Auta: Cestou přes město nesmrdim jak děvka...je asi rozdíl mezi Prahou a Havlíčkovym Brodem (proto bych nikdy nebydlel v Praze kde maji smogu jak)
Posted 25 February 2012 - 05:13 PM
...ikdyž jednou za čas snesu cigaretku, preferably balenou, oproti krabičkám je to 100 a 1 a máš z toho i lepší pocit. kouřit permanentně je ale nesmysl
Posted 26 February 2012 - 04:02 AM
Předtím to byla frajeřina.. teď ostuda. Stydím se, když si zapálím mezi nekuřáky, stydím se, když příjdu někam a vím, že tam nikdo nekouří a jen tím obtěžuju.
Ze sebe samotné mi je blbě, když se ráno vzbudím a třeba vlasy /oblečení- ale za to nemůže ani nekuřák/ mi smrdí kouřem.. No fuj, nalískala bych si xD
ALE! nic neukojí ten můj pocit, když mě v práci prudí šéf, když mám nervy a někdy nedočkavostí čekám, abych si zapálila. Ten klídek, pohoda, pokec.
A co si budem říkat, kolik mezilidských vztahů člověk u té cigarety navázal :P
Ale neodbíhejme od tématu a nesuďme kuřáky- pokud se někdo rozhodne pro e- cigaretu, je to velké rozhodnutí, které stojí hodně velké úsilí :D
Posted 26 February 2012 - 08:48 AM
//Asriel
This post has been edited by Asriel: 26 February 2012 - 08:55 AM
Posted 26 February 2012 - 02:02 PM
Kdyby to tu nebyl offtopic, tak jsem reagoval už dávno na to co psal Lloyde, ale nějak se mi nechtělo pokračovat v ot, který jsem sám začal, takže ani teď nebudu říkat co si myslím o té "silné" vůli potřebné k nekouření xD
Posted 26 February 2012 - 11:47 PM
je to svobodna vule kazdeho zda kouri ci nekouri, nehlede na prinos nasemu tunelovanemu statnimu rozpoctu, kdyz uz chcete mit takovehle kecy, tak by se mohla poradna dan uvalit i na pivo, vino atd. at je to fer ne (a pochybuju ze tu je tolik abstinentu jako nekuraku) :P
jinak k tematu, dle meho je to k prdu, mama mela asi 3 el. cigarety a zaprve to furt nabijela a zadruhe porad doplnovala napln. Nakonec prestala pomoci nejakych prasku, zvykacek a naplasti. Teta ma zkusenosti s akupresurou nebo co to bylo, po zmacknuti nejakych bodu, tusim na uchu, nemela na cigar chut, po mesici ale zase zacla. Je to spis o vuli a podpore okoli. Nekomu ta pomocna berlicka pomuze, ale na ni se stavet neda.
edit: nepovazuju se ani za dite, ani za hlupaka, ani za neuspesnou trosku a pokud to mas takto zaskatulkovane, tak GL v RL
Posted 26 February 2012 - 11:58 PM
Posted 27 February 2012 - 12:02 AM
nekdo jede v cigarach nekdo v bugach kazdej si neco najde
edit: hmmm oznacit manika za kvalitniho asi bych mel jit spat nez me to tu sezere
Posted 27 February 2012 - 12:53 AM
Posted 27 February 2012 - 03:50 AM
Ohledně cen cigaret, kdyby byly levnější, tak má otec kartáč max na 2 dny, pokud by byly cigára dražší, tak by snad radši nejedl, než aby sekl s kouřením. Ani s kouřením přestat nechce, je to jeho životní styl.
Jen si nedokážu představit, že bych se ráno probouzel každodenně s tou cigaretovou pachutí v tlamě ... A k tomu, že cigarety nepomáhají utéct před realitou to ne, ale na menší nervy pomůžou obstojně.
Posted 27 February 2012 - 01:11 PM
Posted 27 February 2012 - 01:20 PM
Posted 02 March 2012 - 01:58 PM
Posted 02 March 2012 - 11:06 PM
jelikož se v tomhle opravdu nevyznám, tak jsem se chtěl někoho, kdo s tím má zkušenosti, zeptat na pár otázek:
Jak je to s tím atomizérem --- Jak často, jestli vůbec, se musí měnit...
Co cartridge --- Je potřeba jich mít víc?
Jak dlouho vydrží baterie...
A na jak dlouho vydrží jedna náplň...
Děkuji, Dethecus
Posted 03 March 2012 - 09:14 AM
Dethecus, on 02 March 2012 - 11:06 PM, said:
jelikož se v tomhle opravdu nevyznám, tak jsem se chtěl někoho, kdo s tím má zkušenosti, zeptat na pár otázek:
Jak je to s tím atomizérem --- Jak často, jestli vůbec, se musí měnit...
Co cartridge --- Je potřeba jich mít víc?
Jak dlouho vydrží baterie...
A na jak dlouho vydrží jedna náplň...
Děkuji, Dethecus
atomizér taky nevrží věčně je to prostě spotřebák ale zas tak drahý není známí má rok tu el. cigaretu a kupoval si nový nedávno
cartidge záleží jakou máš náplň, když máš e-liquid (vodička) tak ti vydrží dlouho, taky nestojí moc
baterie záleží jak silnou si pořídíš já mám 900mAh a vydrží moje tahání 4-5 dní, když máš třeba 1100mAh nebo 1400mAh tak ti vydrží dýl
náplň dle toho kolik si tam dáš 20ml náplně je cca 120 krabiček cigaret ;) záleží jaký si kuřák
(to se týká všechno cigarety eGo T, dají se sehnat dvě za 900,-)
Posted 03 March 2012 - 11:21 AM
Posted 03 March 2012 - 02:53 PM
Proto jsou v balení dvě e-ciga, že jo. Tak samo i s náplní :D A samozřejmě všude máš doporučenou dobu, která by měla vydržet, ale je to hooooodně individuální, jak jsem řekla.
(No a bohužel- celý ten náš region má totálně znečištěné ovzduší. Dost mě ale překvapilo, když v Mladé frontě dnes bylay nějaké výsledky měření nečistot v ovzduší a Třinec nebyl ani v první 10tce O_o --- no holt vše špatné jde na Český Těšín :D )