Mystiq.org - forum: Elektronické cigarety - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Elektronické cigarety

#21 User is offline   Redwall 

• Group: VIP

Posted 25 February 2012 - 03:38 PM

pochopil si to po svojom :)... wowko k zivotu nepotrebujes, tak isto ako cigaretu... zavislost ako zavislost...
ale bez jedla (v ktorych sice Ecka niekedy su) a bez auta sa proste teraz nezaobides..
0

#22 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 25 February 2012 - 04:20 PM

E-čka: Jiný jídlo dneska neseženeš...
Wowko: Tim nekazíš jinejm život (max že se víc vybíjej deštný pralesy aby měli dřevo na židličky u kompů)
Auta: Cestou přes město nesmrdim jak děvka...je asi rozdíl mezi Prahou a Havlíčkovym Brodem (proto bych nikdy nebydlel v Praze kde maji smogu jak)
0

#23 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 25 February 2012 - 05:13 PM

osobně jsem nikdy nepochopil, jak na tom může být člověk závislý. na základce jsme kouřili ve třech krabičku za poledňák jak páni. na střední jsem dostal rozum a prostě jsem se na to vysral, smrdí to, je to hnus a ke všemu drahý :D a platit si za kažení vlastního zdraví, watafak?

...ikdyž jednou za čas snesu cigaretku, preferably balenou, oproti krabičkám je to 100 a 1 a máš z toho i lepší pocit. kouřit permanentně je ale nesmysl

#24 User is offline   Almon 

Posted 26 February 2012 - 04:02 AM

Nechci obhajovat kuřáky, ale sama vím o čem mluvím..
Předtím to byla frajeřina.. teď ostuda. Stydím se, když si zapálím mezi nekuřáky, stydím se, když příjdu někam a vím, že tam nikdo nekouří a jen tím obtěžuju.
Ze sebe samotné mi je blbě, když se ráno vzbudím a třeba vlasy /oblečení- ale za to nemůže ani nekuřák/ mi smrdí kouřem.. No fuj, nalískala bych si xD
ALE! nic neukojí ten můj pocit, když mě v práci prudí šéf, když mám nervy a někdy nedočkavostí čekám, abych si zapálila. Ten klídek, pohoda, pokec.
A co si budem říkat, kolik mezilidských vztahů člověk u té cigarety navázal :P

Ale neodbíhejme od tématu a nesuďme kuřáky- pokud se někdo rozhodne pro e- cigaretu, je to velké rozhodnutí, které stojí hodně velké úsilí :D
3

#25 User is offline   Asriel 

• Insomnia Team
  • Group: Registrovaný člen

Posted 26 February 2012 - 08:48 AM

trochu se to zvrhlo od vůle přestat kouřit k souzení kuřáků ne? Kdo z nás má právo soudit? Kdo je bez viny nechť první hodí kamenem viďte... Já kraweeho v jeho snažení podporuju a fandím mu :) osobně nekouřím ale dobře si dokážu představit jak silná vůle a odhodlání je k abstinenci potřeba a proto si myslím že by se měl zastavit tenhle flame o tom jestli jsou kuřáci darebáci nebo ne. Soudit je není na nás. Tak mu aspoň pomožme v jeho snažení a vzdejme čest jeho odhodlání.

//Asriel

This post has been edited by Asriel: 26 February 2012 - 08:55 AM

2

#26 User is offline   Cactus_ 

Posted 26 February 2012 - 02:02 PM

Nepleť si souzení s říkáním vlastního názoru. A ano jako člověk co za život vykouřil cca pět cigaren jen tak ze zvědavosti jsem v tomhle směru na 99,9% bez viny.
Kdyby to tu nebyl offtopic, tak jsem reagoval už dávno na to co psal Lloyde, ale nějak se mi nechtělo pokračovat v ot, který jsem sám začal, takže ani teď nebudu říkat co si myslím o té "silné" vůli potřebné k nekouření xD
1

#27 User is offline   Mijo 

Posted 26 February 2012 - 11:47 PM

nechutny moralisti s kecama, cigara za dvacku a vsichni byste umreli a podobne :P

je to svobodna vule kazdeho zda kouri ci nekouri, nehlede na prinos nasemu tunelovanemu statnimu rozpoctu, kdyz uz chcete mit takovehle kecy, tak by se mohla poradna dan uvalit i na pivo, vino atd. at je to fer ne (a pochybuju ze tu je tolik abstinentu jako nekuraku) :P

jinak k tematu, dle meho je to k prdu, mama mela asi 3 el. cigarety a zaprve to furt nabijela a zadruhe porad doplnovala napln. Nakonec prestala pomoci nejakych prasku, zvykacek a naplasti. Teta ma zkusenosti s akupresurou nebo co to bylo, po zmacknuti nejakych bodu, tusim na uchu, nemela na cigar chut, po mesici ale zase zacla. Je to spis o vuli a podpore okoli. Nekomu ta pomocna berlicka pomuze, ale na ni se stavet neda.

edit: nepovazuju se ani za dite, ani za hlupaka, ani za neuspesnou trosku a pokud to mas takto zaskatulkovane, tak GL v RL
0

#28 User is offline   Zulldruid 

Posted 26 February 2012 - 11:58 PM

co takhle dospět a přestat stím? vždyt dneska už koužej jen děti, a hlupaci, neuspěšný trosky :-P
-2

#29 User is offline   Jenyla 

Posted 27 February 2012 - 12:02 AM

spam on: kvalitni wowkar nema cas kourit vemte si takovyho Manika ten ma urco plice cisty (o dusi debatovat nebudem radeji xD )
nekdo jede v cigarach nekdo v bugach kazdej si neco najde
edit: hmmm oznacit manika za kvalitniho asi bych mel jit spat nez me to tu sezere
1

#30 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 27 February 2012 - 12:53 AM

"Kvalitní" tj moc slabý slovo na borce jeho formátu. Kdybys řekl "božský" / "awesome" tak bych ti dal plus :D (a taky jdu spát)
0

#31 User is offline   Nixxis 

Posted 27 February 2012 - 03:50 AM

No já osobně se kouření vyhýbám už 20 let, i když otec je těžkej kuřák a 2 krabky na den mu nestačí. Nevadí mi dejchat ten kouř a i na smrad jsem zvyklej, ale když se napiju (občas), tak se často nechám přemluvit, abych si tu jednu cigaretu dal, no a když už jsem si dal tu jednu proč ne druhou, třetí, ... no a ráno bych si nejraději dal pěstí - dejchat nemůžu, smrdí mi z držky i přesto, že jsem si 4x vyčistil zuby a žvejkačka je k ničemu a jakmile zakašlu zvedne se mi kufr, ovšem na tento pocit vždycky zapomenu, když si dám 6 piv :).
Ohledně cen cigaret, kdyby byly levnější, tak má otec kartáč max na 2 dny, pokud by byly cigára dražší, tak by snad radši nejedl, než aby sekl s kouřením. Ani s kouřením přestat nechce, je to jeho životní styl.
Jen si nedokážu představit, že bych se ráno probouzel každodenně s tou cigaretovou pachutí v tlamě ... A k tomu, že cigarety nepomáhají utéct před realitou to ne, ale na menší nervy pomůžou obstojně.
1

#32 User is offline   istwanek22 

Posted 27 February 2012 - 01:11 PM

ja mam dotaz k tem nekurakum co jim tak hrozne vadi zapachajici hadry a znicene zdravi z hospody- proc si kurva nejdete do nejaky nekuracky co???dneska je to moderni ty nekuracke hospy prece. nikdo Vas nenuti jit do zakoureny..ja vim ted me reknete ze pulka Vasich kamaradu kouri a proto jdete taky a nebo ze proste u Vas jsou jenom kuracke. tak budto zustante doma a nebo bezte nekam kde se nekouri, ale nebrecte a nenadavejte na kuraky, protoze ten kdo se rozhodnul jit ke kurakum jste Vy!!!
-2

#33 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 27 February 2012 - 01:19 PM

Moc nekuřáckejch hospod neznám :D
2

#34 User is offline   rewew 

Posted 27 February 2012 - 01:20 PM

Cigáro je společenský rituál, normálně nemusím, ale na akcích nebo u piva... To prostě musí být B)
1

#35 User is offline   Deanes 

Posted 02 March 2012 - 01:58 PM

K věci. Vlastním e-Go T perfektní věcička, podle mě a dalších známých co ji mají je to nejlepší na trhu. Mohu doporučit !!
2

#36 User is offline   Dethecus 

Posted 02 March 2012 - 11:06 PM

Zdravím,
jelikož se v tomhle opravdu nevyznám, tak jsem se chtěl někoho, kdo s tím má zkušenosti, zeptat na pár otázek:
Jak je to s tím atomizérem --- Jak často, jestli vůbec, se musí měnit...
Co cartridge --- Je potřeba jich mít víc?
Jak dlouho vydrží baterie...
A na jak dlouho vydrží jedna náplň...

Děkuji, Dethecus
0

#37 User is offline   Deanes 

Posted 03 March 2012 - 09:14 AM

View PostDethecus, on 02 March 2012 - 11:06 PM, said:

Zdravím,
jelikož se v tomhle opravdu nevyznám, tak jsem se chtěl někoho, kdo s tím má zkušenosti, zeptat na pár otázek:
Jak je to s tím atomizérem --- Jak často, jestli vůbec, se musí měnit...
Co cartridge --- Je potřeba jich mít víc?
Jak dlouho vydrží baterie...
A na jak dlouho vydrží jedna náplň...

Děkuji, Dethecus

atomizér taky nevrží věčně je to prostě spotřebák ale zas tak drahý není známí má rok tu el. cigaretu a kupoval si nový nedávno
cartidge záleží jakou máš náplň, když máš e-liquid (vodička) tak ti vydrží dlouho, taky nestojí moc
baterie záleží jak silnou si pořídíš já mám 900mAh a vydrží moje tahání 4-5 dní, když máš třeba 1100mAh nebo 1400mAh tak ti vydrží dýl
náplň dle toho kolik si tam dáš 20ml náplně je cca 120 krabiček cigaret ;) záleží jaký si kuřák

(to se týká všechno cigarety eGo T, dají se sehnat dvě za 900,-)
1

#38 User is offline   Mufinqua 

Posted 03 March 2012 - 10:42 AM

View Postistwanek22, on 27 February 2012 - 01:11 PM, said:

...

Hospoda a restaurace je trosku rozdil :) . Osobne neznam hospodu v Ostrave, kde by byla nekuracka cast. Proto tam taky nechodim a dam prednost restauraci / pizzerce / kavarne.
0

#39 User is offline   rewew 

Posted 03 March 2012 - 11:21 AM

však ostrava nepotřebuje nekuřácké části, protože i v kuřácké části to je míň škodlivé, než venku. A nejlepší je večer sledovat z pár kiláků vzdáleného baráku obrovskou svítící kouli smogu se jménem Ostrava ;)
4

#40 User is offline   Almon 

Posted 03 March 2012 - 02:53 PM

S tou nabitou baterií to máš hodně individuální, někomu vydrží 3 dny, protože to pořád nemá v puse a někdo s tím má problém vydržet den.
Proto jsou v balení dvě e-ciga, že jo. Tak samo i s náplní :D A samozřejmě všude máš doporučenou dobu, která by měla vydržet, ale je to hooooodně individuální, jak jsem řekla.

(No a bohužel- celý ten náš region má totálně znečištěné ovzduší. Dost mě ale překvapilo, když v Mladé frontě dnes bylay nějaké výsledky měření nečistot v ovzduší a Třinec nebyl ani v první 10tce O_o --- no holt vše špatné jde na Český Těšín :D )
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist