Další čajový dýchánek v Brně - 14. 4. 2012
Posted 15 April 2012 - 10:16 PM
Noo vy ste mohli jít tak v půl čtvrtý nebo něco takovýho? Nejstatečnější (Já Blažek Wedro z donucení Maník a spící Niki Ari a mistr gotfried) sme odcházeli po čtvrtý hodiě nějak páč maník byl strašně otravnej že prej chce jít spát a nenechal nás s blažkem eště popít, sraby pak v 5 odjeli chrápat a já s nikim skončil v nějakým nonstopu kde niki zas vytuhl :D jo a pak sme měli eště zajímavý setkání předtím než sme do toho nonstopu zapadli :D
Posted 15 April 2012 - 10:43 PM
Darcia, on 15 April 2012 - 09:07 PM, said:
....Kdyby jen dvě... ale naštěstí někdo neumí nacházet s foťákem.. :D
Neumim ovládat zrcadlovky za víc peněz jak moje sotlní kalkulačka na ktery hraju wowko, sem zvyklej na klasický digitální fotáky! Ti kdo mě znaji trochu dýl vědi, že nejsem moc velkej zastánce úchylnejch hrátek (i když nejsem tak velkej puritán jako KuboSs) :D
Posted 15 April 2012 - 11:25 PM
Někdo má rád holky, jinej zase něco jinýho.. Někomu to třeba nepřipadá úplně normální :)
Posted 16 April 2012 - 12:37 AM
az si budou kluci u fotbalku navzajem kourit pera, tak na ty srazy prestanu chodit, ale do ty doby to snad vydrzim..
Posted 16 April 2012 - 02:44 AM
Bonitko, on 15 April 2012 - 10:16 PM, said:
(Já Blažek Wedro z donucení Maník a spící Niki)
Že ti hanba není takhle tu lidem lhát do očí a mystifikovat je :D
Plán byl takovej, že dem prostě na jídlo, pač všici měli hlad, tak si tu nevylejvej svoje homeless komplexy, žes tam zbyl s Nikolkou sám :D
BTW...zapoměl si, že tam byl ještě Gottfried a a Ari :)
Posted 16 April 2012 - 10:33 PM
No jo, smula, tak ale ja myslim, že tohle nikdy neomrzí, třeba ještě budeš mít příležitost :D
Posted 23 April 2012 - 07:00 AM
ajo... hm..
edit: aha... nebudou. Evidentně jsem nefotil tolik, jak bych měl :( (aneb z 6-ti fotek to je 4* ta stejná rozmazaná kresba na lairee)
edit: aha... nebudou. Evidentně jsem nefotil tolik, jak bych měl :( (aneb z 6-ti fotek to je 4* ta stejná rozmazaná kresba na lairee)