Mystiq.org - forum: Ulduar:The Movie - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ulduar:The Movie

#1 User is offline   fucker 

• Group: VIP

Posted 24 June 2009 - 11:21 AM

muhahaha, to bude bomba :)

http://www.youtube.c...h?v=18Hqcffgf_I
0

#2 User is offline   .Parker 

• Group: Registrovaný člen

Posted 24 June 2009 - 11:58 AM

pekne pekne, spousty bossu naznacenych, efekty krasny, uz se tesim :)
0

#3 User is offline   Mentosak 

Posted 24 June 2009 - 12:04 PM

luxus :) hlavne luxus clovek co to tocil :D
0

#4 User is offline   Lamka 

Posted 09 September 2009 - 09:04 AM

prvni cast videa
http://www.youtube.c...h?v=tCG2Q8iQzEE
pokud uz tady nekde je tak sry
0

#5 User is offline   Prasopes 

Posted 09 September 2009 - 09:57 AM

rozhodne pekny videjka :)
0

#6 User is offline   Lamka 

Posted 24 September 2009 - 06:15 PM

druha cast videa

0

#7 User is offline   Hrbet 

• Vyhozené GM

Posted 24 September 2009 - 07:09 PM

Pekny Soule, vsiml sis vsech tech detailu doufam ze az tady bude Northrend tak už budu mit novej komp a budu tnakovat jako muj vzor Ataira xD proc sou vubec ty titani zlí?
0

#8 User is offline   fucker 

Posted 27 September 2009 - 08:19 PM

nejsou, pouze je ovládl YS( yogg saron/yogurt/ta pi.a okatá) .... ale to je zase sranda pro Paerise
Wotlk sem nechtěj, dobře ti radím :P
0

#9 User is offline   Blazek 

Posted 28 September 2009 - 01:30 AM

at udelaj vedlejsi wotlk server aby vsici zjistili jak je to nahovno a s radosti se vratili na patriot (doufam ze co nejdriv spojenej s labacem)...btw vim ze je to OT ale kdy bude s4 ? =)
0

#10 User is offline   fucker 

Posted 28 September 2009 - 09:47 AM

nejsi ty ten co na ofiku plival na mystiq a na mystiqu plive na ofik ? : o)
0

#11 User is offline   Paeris 

Posted 28 September 2009 - 10:09 AM

View PostBlazek, on 28 September 2009 - 01:30 AM, said:

at udelaj vedlejsi wotlk server aby vsici zjistili jak je to nahovno a s radosti se vratili na patriot (doufam ze co nejdriv spojenej s labacem)...btw vim ze je to OT ale kdy bude s4 ? =)

Dungy sou nádherné... rozhodně je lepší jakýkoli v Northrendu než v Outu. A vzhledem k tomu že PVP je mi naprosto ukradené tak se na WOLK těším.

(Ikdyž Isle of conquest vypadá fajn)
0

#12 User is offline   fucker 

Posted 28 September 2009 - 01:38 PM

View PostPaeris, on 28 September 2009 - 10:09 AM, said:

Dungy sou nádherné... rozhodně je lepší jakýkoli v Northrendu než v Outu. A vzhledem k tomu že PVP je mi naprosto ukradené tak se na WOLK těším.

(Ikdyž Isle of conquest vypadá fajn)

dungy jsou nádherné ?:D :) :) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
myslíš to velké kolo, kde se naprosto nic neděje, není žádný trasg a běhají ti tam bossové za jejiž obtížnost by se styděli i scripteři mangosu ? WoW
0

#13 User is offline   Sharmi 

Posted 28 September 2009 - 01:46 PM

View Postfucker, on 28 September 2009 - 01:38 PM, said:

dungy jsou nádherné ?:D :) :) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
myslíš to velké kolo, kde se naprosto nic neděje, není žádný trasg a běhají ti tam bossové za jejiž obtížnost by se styděli i scripteři mangosu ? WoW

nekaž mu dojem:-D...tak ulduar škaredý není...ale to je pouze jeden dung...
0

#14 User is offline   hokop 

Posted 28 September 2009 - 05:21 PM

ulduar je celkove hnusny jak hol tak hos ten raid sem este nebyl ale myslim ze bude stejne hnusny ale este hnusnejsi je old kingdom :D
0

#15 User is offline   .Parker 

Posted 28 September 2009 - 07:37 PM

fuckere a zkousel si hardmody? pomlc, dik (samozdrejme mysleno na obtiznost, nemluvim o trashi)
btw HM do wowka vymysleli z toho duvoduy, aby mohli udelat dungy pro lemry jako je vetsian hracu a HM pro normalni guildy snazici se o progres a postup, coz jak si OBROVSKA cast lidi nedokaze pochopi

This post has been edited by .Parker: 28 September 2009 - 07:47 PM

0

#16 User is offline   hokop 

Posted 28 September 2009 - 07:49 PM

jn ja zkousel hard mod anomaluse s pugem a to byl progress ;)
0

#17 User is offline   Sharmi 

Posted 28 September 2009 - 09:24 PM

View Post.Parker, on 28 September 2009 - 07:37 PM, said:

fuckere a zkousel si hardmody? pomlc, dik (samozdrejme mysleno na obtiznost, nemluvim o trashi)
btw HM do wowka vymysleli z toho duvoduy, aby mohli udelat dungy pro lemry jako je vetsian hracu a HM pro normalni guildy snazici se o progres a postup, coz jak si OBROVSKA cast lidi nedokaze pochopi

věř, že má odraidované mnohem víc než ty..takže pomlč...a ano, i já, který nemám rád pve si myslím, že obtížnost je na hodně nízké úrovni...něco málo se blizzu povedlo, jako třeba yogg+0, ale to je jenom zlomek toho, co mělo být obtížné a není...a HM vymysleli z toho důvodu, že to jsou lemry vymyslet pořádný dung...tak udělali dvě verze jednoho, i když ani jeden není extra těžky...ToC HM se progressoval asi týden, samotný muru na tbc se progressoval dva měsíce, tomu říkám obtížnost...
0

#18 User is offline   Blazek 

Posted 29 September 2009 - 12:40 AM

View Postfucker, on 28 September 2009 - 09:47 AM, said:

nejsi ty ten co na ofiku plival na mystiq a na mystiqu plive na ofik ? : o)

na mystiq jsem plival a plivu stale jen co se tyce pvp....v dobe kdy jsem tu hral staly bg za houno a v arenach samej tydyt tydytovec atd...vzhledem k tomu ze na mystiqu nehraju na ofik neplivu...
ale hold jako vsici ostatni jsem zjistil ze freecko ma obrovskou vyhodu proti offi v tom ze nepotrebujes tolik casu...fak je ze pokud se chces udrzet na offi v solidni guilde tak musis mit cas kazdej vecer a to zere strasne moc casu..doslo to tak daleko ze jsem se rozhodoval mezi raidem a hospodou..pak se stalo to ze mi ukradli acc asi tak tejden pred dovolenou..nenechal jsem si ho vratit pac to muzu vzdy a najednou mam casu habadej a fakt neresim co budu delat...hraju na wotlk pvp funu kde jsem spokojenej ale tesim se az bude na mystiqu s4 hlavne v tom ze budou spojeny servery a budes potkavat novy lidi a ne furt ty samy teamy 20x po sobe...diky gindrissovi tu zatim moje blazena siri posvatnou hruzu s tim ze zaklada novy teamy se zelenejma rogunama a kurvy ratingy tem mistnim top high hracum coz me uprime tesi...

hej fakt cumim ze jsem dokazal napsat proslov jakej sem napsal v tom stavu v jakym jsem....

pozdravuj world iz mine a cekam te tu na s4 ze se date zas do kupy s vitaminem kterej ted hraje na serveru jako ja a zas bude poradnej only cloth team..glhf jdu krosit aliky do bg=) http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/crazy.gif
0

#19 User is offline   Sharmi 

Posted 29 September 2009 - 03:54 PM

View PostBlazek, on 29 September 2009 - 12:40 AM, said:

fun server

na jaké m funu to hraješ? že bych se taky přidal
0

#20 User is offline   fucker 

Posted 29 September 2009 - 04:19 PM

View Post.Parker, on 28 September 2009 - 07:37 PM, said:

hoho tady si někdo otvírá hubu :-D Takže chlapče.... odprogressován ulduar s 6. killem YS na serveru, HMka na guild first killy v Top 10 DT ( na 25tce samozřejmě). Na desině hotové. ToC 10 hm 4/5 dole s 48 pokusy, bo nebyl čas na finala. Pár x jsem si byl zawajpovat na Algalona .... teď by mě zajímalo co vytáhne SKILLER jako ty .... a zajímají mě věci cos odprogressoval, ne žes přišel k hotové farmě, protože takové sráče mám nejradši

View PostBlazek, on 29 September 2009 - 12:40 AM, said:

pozdravuj world iz mine a cekam te tu na s4 ze se date zas do kupy s vitaminem kterej ted hraje na serveru jako ja a zas bude poradnej only cloth team..glhf jdu krosit aliky do bg=) http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/crazy.gif

hele zrovna se snažím s mágem doklátit 2k rating, takže to ještě nějakou dobu nebude, teprve ho equipuju xD pozdravím ti tu tvji žumpu, pozdrav za mě vita ;)
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist