Ulduar:The Movie
Posted 24 June 2009 - 11:58 AM
Posted 24 September 2009 - 07:09 PM
Posted 27 September 2009 - 08:19 PM
Wotlk sem nechtěj, dobře ti radím :P
Posted 28 September 2009 - 01:30 AM
Posted 28 September 2009 - 09:47 AM
Posted 28 September 2009 - 10:09 AM
Blazek, on 28 September 2009 - 01:30 AM, said:
Dungy sou nádherné... rozhodně je lepší jakýkoli v Northrendu než v Outu. A vzhledem k tomu že PVP je mi naprosto ukradené tak se na WOLK těším.
(Ikdyž Isle of conquest vypadá fajn)
Posted 28 September 2009 - 01:38 PM
Paeris, on 28 September 2009 - 10:09 AM, said:
(Ikdyž Isle of conquest vypadá fajn)
dungy jsou nádherné ?:D :) :) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
myslíš to velké kolo, kde se naprosto nic neděje, není žádný trasg a běhají ti tam bossové za jejiž obtížnost by se styděli i scripteři mangosu ? WoW
Posted 28 September 2009 - 01:46 PM
fucker, on 28 September 2009 - 01:38 PM, said:
myslíš to velké kolo, kde se naprosto nic neděje, není žádný trasg a běhají ti tam bossové za jejiž obtížnost by se styděli i scripteři mangosu ? WoW
nekaž mu dojem:-D...tak ulduar škaredý není...ale to je pouze jeden dung...
Posted 28 September 2009 - 05:21 PM
Posted 28 September 2009 - 07:37 PM
btw HM do wowka vymysleli z toho duvoduy, aby mohli udelat dungy pro lemry jako je vetsian hracu a HM pro normalni guildy snazici se o progres a postup, coz jak si OBROVSKA cast lidi nedokaze pochopi
This post has been edited by .Parker: 28 September 2009 - 07:47 PM
Posted 28 September 2009 - 07:49 PM
Posted 28 September 2009 - 09:24 PM
.Parker, on 28 September 2009 - 07:37 PM, said:
btw HM do wowka vymysleli z toho duvoduy, aby mohli udelat dungy pro lemry jako je vetsian hracu a HM pro normalni guildy snazici se o progres a postup, coz jak si OBROVSKA cast lidi nedokaze pochopi
věř, že má odraidované mnohem víc než ty..takže pomlč...a ano, i já, který nemám rád pve si myslím, že obtížnost je na hodně nízké úrovni...něco málo se blizzu povedlo, jako třeba yogg+0, ale to je jenom zlomek toho, co mělo být obtížné a není...a HM vymysleli z toho důvodu, že to jsou lemry vymyslet pořádný dung...tak udělali dvě verze jednoho, i když ani jeden není extra těžky...ToC HM se progressoval asi týden, samotný muru na tbc se progressoval dva měsíce, tomu říkám obtížnost...
Posted 29 September 2009 - 12:40 AM
fucker, on 28 September 2009 - 09:47 AM, said:
na mystiq jsem plival a plivu stale jen co se tyce pvp....v dobe kdy jsem tu hral staly bg za houno a v arenach samej tydyt tydytovec atd...vzhledem k tomu ze na mystiqu nehraju na ofik neplivu...
ale hold jako vsici ostatni jsem zjistil ze freecko ma obrovskou vyhodu proti offi v tom ze nepotrebujes tolik casu...fak je ze pokud se chces udrzet na offi v solidni guilde tak musis mit cas kazdej vecer a to zere strasne moc casu..doslo to tak daleko ze jsem se rozhodoval mezi raidem a hospodou..pak se stalo to ze mi ukradli acc asi tak tejden pred dovolenou..nenechal jsem si ho vratit pac to muzu vzdy a najednou mam casu habadej a fakt neresim co budu delat...hraju na wotlk pvp funu kde jsem spokojenej ale tesim se az bude na mystiqu s4 hlavne v tom ze budou spojeny servery a budes potkavat novy lidi a ne furt ty samy teamy 20x po sobe...diky gindrissovi tu zatim moje blazena siri posvatnou hruzu s tim ze zaklada novy teamy se zelenejma rogunama a kurvy ratingy tem mistnim top high hracum coz me uprime tesi...
hej fakt cumim ze jsem dokazal napsat proslov jakej sem napsal v tom stavu v jakym jsem....
pozdravuj world iz mine a cekam te tu na s4 ze se date zas do kupy s vitaminem kterej ted hraje na serveru jako ja a zas bude poradnej only cloth team..glhf jdu krosit aliky do bg=) http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/crazy.gif
Posted 29 September 2009 - 04:19 PM
.Parker, on 28 September 2009 - 07:37 PM, said:
hoho tady si někdo otvírá hubu :-D Takže chlapče.... odprogressován ulduar s 6. killem YS na serveru, HMka na guild first killy v Top 10 DT ( na 25tce samozřejmě). Na desině hotové. ToC 10 hm 4/5 dole s 48 pokusy, bo nebyl čas na finala. Pár x jsem si byl zawajpovat na Algalona .... teď by mě zajímalo co vytáhne SKILLER jako ty .... a zajímají mě věci cos odprogressoval, ne žes přišel k hotové farmě, protože takové sráče mám nejradši
Blazek, on 29 September 2009 - 12:40 AM, said:
pozdravuj world iz mine a cekam te tu na s4 ze se date zas do kupy s vitaminem kterej ted hraje na serveru jako ja a zas bude poradnej only cloth team..glhf jdu krosit aliky do bg=) http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/crazy.gif
hele zrovna se snažím s mágem doklátit 2k rating, takže to ještě nějakou dobu nebude, teprve ho equipuju xD pozdravím ti tu tvji žumpu, pozdrav za mě vita ;)
Help