Page 1 of 1
Tajemný "Project Titan"
Posted 15 November 2011 - 01:10 AM
http://pinoytutorial.com/techtorial/wp-content/uploads/2011/03/blizzard_titan_mmo.jpg
udajne jeden unikly art "Project Titan - MMO"
Docela si nad tim mnu ruce :D . Podle Eurogamera je hra jiz hratelna, ale Blizzardi vse peclive taji. Lidi ani poradne nevedi, jaky zanr hry to bude. Mnoho nepodlozenych internetovych zdroju potvrzuje sci-fi, ale jestli to bude jen koprika novych SW:TOS nebo absolutne nova dechberouci epicka podivana, o tom se da jen spekulovat. :D
"Paul Sams z Blizzardu tehdy řekl, že jde snad o jejich nejlepší hru všech dob a že pevně věří, že Project Titan zastíní i slávu World of WarCraftu. Podle uniklého interního plánu firmy by onlinovka měla vyjít koncem roku 2013. "
Kazdopadne se tesim, protoze neco tak tajuplneho ze sveta her se malokdy vidi.
udajne jeden unikly art "Project Titan - MMO"
Docela si nad tim mnu ruce :D . Podle Eurogamera je hra jiz hratelna, ale Blizzardi vse peclive taji. Lidi ani poradne nevedi, jaky zanr hry to bude. Mnoho nepodlozenych internetovych zdroju potvrzuje sci-fi, ale jestli to bude jen koprika novych SW:TOS nebo absolutne nova dechberouci epicka podivana, o tom se da jen spekulovat. :D
"Paul Sams z Blizzardu tehdy řekl, že jde snad o jejich nejlepší hru všech dob a že pevně věří, že Project Titan zastíní i slávu World of WarCraftu. Podle uniklého interního plánu firmy by onlinovka měla vyjít koncem roku 2013. "
Kazdopadne se tesim, protoze neco tak tajuplneho ze sveta her se malokdy vidi.
Posted 15 November 2011 - 08:04 AM
nezastíní už z principu - když wow přišlo, mělo tisíce fanoušků jen díky předchozím hrám a slušnému fantasy-příběhu. To tahle hra pokud vím nemá (a pokud by měla tak nejsou spekulace o tom jaký žánr to bude)
Jakakoliv dalsi hra muze wowko zastinit jen po case - az wow skonci a ty masy MMORPG hracu budou prechazet na jine hry
Jakakoliv dalsi hra muze wowko zastinit jen po case - az wow skonci a ty masy MMORPG hracu budou prechazet na jine hry
Posted 15 November 2011 - 09:28 AM
Vypada to jak Starcraft, kdyby to byl SF Online má taky plno fanoušku, takže by to měli jasný :)
Posted 15 November 2011 - 12:06 PM
Nevypadá... Protoské lodě vypadají jinak a Terranské taky (Ikdyž prý design UED a Dominionu se má lišit.)
Posted 15 November 2011 - 09:05 PM
Přijde mi to jako velká plechová loděnka :D.
Ale jestli tam bude něco typu Banshee z SC2, tak se mi to bude líbit.
Tak UED je Země a Dominion je Koprulu sector, takže je jasné, že tam vývoj probíhal trochu jinak. Osobně si myslím, že v koprulu sectoru jsou ty designy obohacené o věci odkoukané od protossů a spousta lodí je ještě z války v takovém "občas odletí součástka" stavu.
Paeris, on 15 November 2011 - 12:06 PM, said:
I když prý design UED a Dominionu se má lišit.
Tak UED je Země a Dominion je Koprulu sector, takže je jasné, že tam vývoj probíhal trochu jinak. Osobně si myslím, že v koprulu sectoru jsou ty designy obohacené o věci odkoukané od protossů a spousta lodí je ještě z války v takovém "občas odletí součástka" stavu.
Posted 16 November 2011 - 07:38 PM
Xaverius, on 15 November 2011 - 09:05 PM, said:
Přijde mi to jako velká plechová loděnka :D.
http://www.swtor.com...s/x-70b-phantom tuhle krásku nic nepřekoná :D
Posted 16 November 2011 - 09:57 PM
Kdyžtak už http://www.swtor.com...ps/xs-freighter v tom lítal Luke Skywalker :D
Posted 16 November 2011 - 10:03 PM
Chooze, on 16 November 2011 - 09:57 PM, said:
Kdyžtak už http://www.swtor.com...ps/xs-freighter v tom lítal Luke Skywalker :D
fuuj plechovka... mimochodem YT-1300 Sabra (Millenium Falcon) patří Hanu Solovi... a je o pár tisíciletí novější.
Posted 17 November 2011 - 12:27 AM
No, řekněme si to narovinu, loď IA je nejhnusnější a hned v závěsu loď troopera. :D
Page 1 of 1