Dareback BAN 7.11. 2011
Posted 11 November 2011 - 07:51 PM
Ale ikdyby jsem to udelal tak za 2 zniceny redstony perma :D to je docela smesny...
Posted 11 November 2011 - 08:05 PM
No jenže Mystiq Minecraft server si na tomhle právě zakládá, že hráči mají jistotu, že pokuď jim někdo něco zničí, tak za to bude tvrdě a nekompromisně potrestán. Prostě někomu jinému ničit výtvor je hnus a myslím, že není třeba se o tom dále bavit.
Posted 11 November 2011 - 08:13 PM
Me taky kolikrat neco znicili posilal jsem Asurovi email a nic se nestalo.A co ? dal jsmem to neresil vsechno jsem si obnovil a nezacal tu brecet ze mi znicili 2 redstony kterejch je po svete miliardy.
Posted 11 November 2011 - 11:59 PM
*112
Nu tak to si potom hledej jinej Mc server. páčko
Nu tak to si potom hledej jinej Mc server. páčko
Posted 12 November 2011 - 07:38 AM
Tak to je zajímavý pošlu email a nic se nestane ale pokud si Psojed piskne už to je okamžitě ban...Hodně spravedlivý.Jen proto že to byl admin.
Posted 12 November 2011 - 10:28 AM
Já jsem nikdy nebyl admin, ani na mystiqu, ani nikde jinde :D co to zase meleš za hovadiny :D Zkus si projít to fórum kam ses neregistroval a najít si správně informace.
A pokud ti vadí čisla, tak to trochu rozšíříme na počet, fajne?
2x dust (chyběl)
1x repeater (otočen)
zaplavená farma:
120x - 140x wheat
120x - 140x seeds
nefunkční bridge pro vstup do pevnosti:
3x6 = 18 bloků
+ 5 minut za nové osázení celé farmy.
+ 5 minut za napsání reportu s coords.
+ 10 minut Englorova času za řešení tady té kraviny a opravování škod.
sečteno a podtrženo, 261-301 bloků které byly poškozeny. Spokojenost?
A to všechno mohlo být v pořádku, kdyby si nelezl tam, kam nemáš. Prosím už to někdo locknete, nebo se ještě dozvím že mě taky tajně nadržuje FBI :D
Btw. tak mě napadlo, píšeš že už tam nebydlíš, čili nebude ti tedy vadit když zruším ty koleje do města hned vedle podchodu viď? :)
A pokud ti vadí čisla, tak to trochu rozšíříme na počet, fajne?
2x dust (chyběl)
1x repeater (otočen)
zaplavená farma:
120x - 140x wheat
120x - 140x seeds
nefunkční bridge pro vstup do pevnosti:
3x6 = 18 bloků
+ 5 minut za nové osázení celé farmy.
+ 5 minut za napsání reportu s coords.
+ 10 minut Englorova času za řešení tady té kraviny a opravování škod.
sečteno a podtrženo, 261-301 bloků které byly poškozeny. Spokojenost?
A to všechno mohlo být v pořádku, kdyby si nelezl tam, kam nemáš. Prosím už to někdo locknete, nebo se ještě dozvím že mě taky tajně nadržuje FBI :D
Btw. tak mě napadlo, píšeš že už tam nebydlíš, čili nebude ti tedy vadit když zruším ty koleje do města hned vedle podchodu viď? :)
This post has been edited by Psojed: 12 November 2011 - 10:29 AM
Posted 12 November 2011 - 01:39 PM
Nevadí mi to když tam bydlin jen peter,a seeds nejsou bloky :),repeater do toho taky nepocitej kdyz tam byl.
This post has been edited by Dareback: 12 November 2011 - 01:44 PM
Posted 12 November 2011 - 10:31 PM
tvl nechcete mu to už locknout? já teda minecraft nehraju, ale aby člověk došel na fórko a tady ten QQ topic byl furt v nejnovějších, to už je na pováženou.
Posted 13 November 2011 - 02:42 AM
Z jedné lži ,do druhé, kdyby ty lži měly hlavu a patu budiž, ale takhle ?:) Griefoval jsi, a né málo. Tak nedělej nevinného, vem to jako chlap, sbal si 5 bloků švestek, a měj se :)