Mystiq.org - forum: přežije to WoW? - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

přežije to WoW? ..aneb GW:2 se blíží x)

#41 User is offline   Mufinqua 

• Group: VIP

Posted 05 November 2011 - 02:29 PM

View PostHabotin, on 04 November 2011 - 07:59 PM, said:

zadnej tank (nelogicnost wowka gnom tankuje 300x vetsiho srace)

Tak to se mi treba prave nelibi na GW2. Rozdeleni na tank/heal/dmg ma svoji logiku, a to podle me dost velkou. Proste tam nenabehne kdokoliv a nerekne si ja vezmu bosse a vy, no healujte nebo dmgujte, jak chcete... Proste jakoby tam pobihala banda druidu a palachu s tripletalentama.
Vsechno musi mit svuj rad, jinak by na svete byl chaos a toho chaosu se bojim u GW2. Jak v PVE, tak v PVP.

A to, ze je vetsinou problem na cokoliv najit tanka popr. heala, to k tomu proste patri.
0

#42 User is offline   Sharmi 

Posted 05 November 2011 - 02:40 PM

WoW žádná hra nikdy nepřekoná a to jednoduše proto, že má na trhu vybudovanou strašně silnou a stabilní pozici a má obrovskou hráčskou základnu, což je jeho největší výhoda..ať budou ostatní hry jaké chcou, nikdy nenabídnou to, co má nabídnout wow a to co je u mmorpg to nejdůležitější: populace a dlouholetá tradice (u WoW si můžete být jisti zárukou kvality (a pro ty co řvou, že Cata na hovno (pořád je to velice kvalitní a maximálně propracované) a pro ty, co řvou, že Pandy budou na hovno (ještě to ani nevyšlo))
0

#43 User is offline   Kallo 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 November 2011 - 02:48 PM

Podlě mě to, že se musí shanět heal, čekat na tanka, dělá prově wowko wowkem, ten mezičas, kdy se tvoří komunita :rolleyes:
0

#44 User is offline   nemak 

Posted 05 November 2011 - 10:58 PM

View PostMufinqua, on 05 November 2011 - 02:29 PM, said:

Tak to se mi treba prave nelibi na GW2. Rozdeleni na tank/heal/dmg ma svoji logiku, a to podle me dost velkou. Proste tam nenabehne kdokoliv a nerekne si ja vezmu bosse a vy, no healujte nebo dmgujte, jak chcete... Proste jakoby tam pobihala banda druidu a palachu s tripletalentama.
Vsechno musi mit svuj rad, jinak by na svete byl chaos a toho chaosu se bojim u GW2. Jak v PVE, tak v PVP.

A to, ze je vetsinou problem na cokoliv najit tanka popr. heala, to k tomu proste patri.

Prave ze tank/heal/dps nema logiku absolutne zadnou. V kazdy fantasy knize nebo fantasy filmu mas pokazdy jen "dps". War, hunter a mage vicemene. Healeri tam jsou sice taky, ale ne ve smyslu, ze healujou primo v boji a delaj z polomrtvych lidi s urvanyma koncetinama zase cily, nezraneny borce behem par sekund. Healujou ty co prezili po boji a maj vicemene stejnej efect jako dnesni doktori akorad misto vedy lecej magii. Tank/heal/dps nenajdes v zadny knize, protoze je to proste moc nerealny i na fantasy. Naopak stridavej kiting (to co ma byt v GW2) ma k realnosti nejbliz. Pokud chces uspesnej priklad ve hre, tak se koukni na D2 a na skupinovyho Diabla, kde nikdo netankuje, nikdo nehealuje protoze jednoduse neni mozny prezit ten dmg toho bosse, coz je pochopitelny kdyz to je 4metrovej demon co vazi tak tunu :) (respektive to jde, kdyz mas plnej inv revu potek, ale tak vis jak :D ).
0

#45 User is offline   Zulldruid 

Posted 05 November 2011 - 11:42 PM

View Postnemak, on 05 November 2011 - 10:58 PM, said:

Prave ze tank/heal/dps nema logiku absolutne zadnou. V kazdy fantasy knize nebo fantasy filmu mas pokazdy jen "dps". War, hunter a mage vicemene. Healeri tam jsou sice taky, ale ne ve smyslu, ze healujou primo v boji a delaj z polomrtvych lidi s urvanyma koncetinama zase cily, nezraneny borce behem par sekund. Healujou ty co prezili po boji a maj vicemene stejnej efect jako dnesni doktori akorad misto vedy lecej magii. Tank/heal/dps nenajdes v zadny knize, protoze je to proste moc nerealny i na fantasy. Naopak stridavej kiting (to co ma byt v GW2) ma k realnosti nejbliz. Pokud chces uspesnej priklad ve hre, tak se koukni na D2 a na skupinovyho Diabla, kde nikdo netankuje, nikdo nehealuje protoze jednoduse neni mozny prezit ten dmg toho bosse, coz je pochopitelny kdyz to je 4metrovej demon co vazi tak tunu :) (respektive to jde, kdyz mas plnej inv revu potek, ale tak vis jak :D ).

ve warcraft knihách jsou léčitelé co ozdravují v boji :-D
0

#46 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 05 November 2011 - 11:49 PM

Nemak:
Přijde mi že healy ke hře jako takový patřej, si třeba přečti co já vim WOW: Válka prastarých...kde přijde drsnej resto drujd Malfurion Stromrage a instantně vyhealuje polomrtvýho draka. Proč by to němohl udělat v boji? Klidně by ho mohl healnout ale když se takovej healující drujd pekelně soustředí na heal, nesměl by do něj nikdo mlátit na melee, kdyby ho někdo bouchnul ztratil by koncentraci a po takový jedný ráně twohandem by pak hledal svoje useknutý končetiny po bojišti (ve wowku máš přerušení kástu a když nemáš talenty, každej dmg co dostaneš ti prodlužuje kást)
- Nebo tam máš sestry Elune (Tyrande Wisperwind), který nahazujou na vyčerpané vojáky požehnání a ty se ihned vrací do boje -> Blessingy, Renew
- když v boji dokažou sypat firebally proč by magie nedokazala uzavírat rány
- bandáže z wowka - obvazy...abys nevykrvácel

Kdybysme si měli hrát na fantasy realitu: umřeš na jednu ránu šípem, twohandem i fireballem...to by bylo opravdu záživné pvp, kde by dominovaly ranged klassy s pruraznou municí a nebo roguny ze steltu xD aby to nebylo takhle trapný, nějakej vynálezce vynalezl H.P. (Hit Points, body zásahu) a to už je jen kruček od rozdělení class na DMG HEAL a TANK.

Dejme tomu že tank je Warrior s obrovskym štítem, i kdyby nepřátelé chtěli jít po healu, museli by přejít přes tanka a toho jen tak něco nerozhází. Skoro v každé hře má takovej tank Zesměšnění (taunt), kterym na sebe nepřátele dokáže nalákat. Taunt platí jen na málo inteligentní bytosti.
0

#47 User is offline   Habotin 

Posted 06 November 2011 - 01:11 AM

ale prave to je nuda stat nechat do sebe mlatit, nechat se healova a ty ostatni zase stoji a mackaj 2-3 tlacitka, podle me je vic zabavnejsi se treba uhejbat, kitovat proste delat do vi dynamictejsi
0

#48 User is offline   Mufinqua 

Posted 06 November 2011 - 11:01 AM

Tak kazdy ma jiny pohled na vec, kazdy touzi po necem jinem no :) . Me tohle vyhovuje vic nez dost.
PS: Ne kazdy, kdo hraje wowko, hral kdysi diablo :D .
0

#49 User is offline   Kallo 

• Group: Registrovaný člen

Posted 06 November 2011 - 11:16 AM

aha, já myslel, že diablo hráli všichni :D
0

#50 User is offline   nemak 

Posted 06 November 2011 - 12:08 PM

View PostZulldruid, on 05 November 2011 - 11:42 PM, said:

ve warcraft knihách jsou léčitelé co ozdravují v boji :-D

V jaky presne? Jako ve War of the Ancients ty knezky Elune healovali sice jakoby v boji, ale ne primo ze se reze elf s demonem a knezka stoji dva metry za elfem a healuje ho. I kdyz je to taky nejakej ten patek co jsem to cet, tak to tam mozna tak bylo xD.
0

#51 User is offline   Thomino 

Posted 06 November 2011 - 02:35 PM

K prvnímu toppicu..
Tohle už se říkalo o GW 1 jak je to propracovana hra jak nakope wowku zadek :) A teď mi leží doma v poličce a jediný co mi na něm přišlo zabavné tak to že se docela rychle odinstaloval.Stejně tak nevěřím že převálcuje WoW když za 1) vycházi SW za 2) Přichází datadisk + patch do WoW.Najdeš tam pár manga nadšenců a asia style nadšenců a tím to hasne :)
0

#52 User is offline   Gathis 

Posted 06 November 2011 - 02:50 PM

tak určitě to wow uplně neodrovná ale mě osobně se to docela líbí prostě xD.... ari.... trial acc nebude nebo otom jsem nikde nečetl...jen si koupíš hru a hraješ ji zadara offic..... ktomu pohybu na mapě je to prý něják zařízený že vlezeš do portálu a za poplatek se přesuneš do nějákýho waypointu kterých je po té mapěě hodně..... takovej ´rychlejší líták z wow´ jinak mufe mě natom zaojalo právě to PvPko ...ale samozřejmě nevím jak to bdue skutečně vypadat....to se dozvím až to vyjde xD.... pve nehraju ani ve wow ani ...prostě nikde xD

jinak o SW jsem neslyšel nic....ale určitě díky za info zní to zajímavě....

WoW je bylo a vždy bude matka i otec MNORPG ale co si budem povídat...když to hrajete od založení a je to stále to samé a jde to jen víc doháje tak vás to časem omrzí.....nelituju času co sem nadtím strávil ale pokud blizz nevydá nějákou pecku jako například W4 tak mě k wow asi už nic nedostane...kungfu pandy mě zničili veškeré představy i když vl inii příběhu jsou déle jak arthas xD
0

#53 User is offline   Zulldruid 

Posted 06 November 2011 - 03:55 PM

View Postnemak, on 06 November 2011 - 12:08 PM, said:

V jaky presne? Jako ve War of the Ancients ty knezky Elune healovali sice jakoby v boji, ale ne primo ze se reze elf s demonem a knezka stoji dva metry za elfem a healuje ho. I kdyz je to taky nejakej ten patek co jsem to cet, tak to tam mozna tak bylo xD.

treba v přílivu temnoty je při boji že šamaní léčí bojovníky na bitevním poly
0

#54 User is offline   Sharmi 

Posted 06 November 2011 - 05:01 PM

View PostZulldruid, on 06 November 2011 - 03:55 PM, said:

poly

moje oči:/
2

#55 User is offline   Mufinqua 

Posted 06 November 2011 - 05:36 PM

View PostSharmi, on 06 November 2011 - 05:01 PM, said:

moje oči:/

0

#56 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 06 November 2011 - 08:56 PM

Takový hnusný interface! A vsadím se, že ovládání kamery je stejné jako v jedničce :D. To je jako s Oblivionem. Ten mě bavil jen ve chvílích, kdy jsem neměl otevřený inventář, poěnvadž v interfacu byla jedna z nejhorších částí hry :D.

View PostHabotin, on 04 November 2011 - 07:59 PM, said:

(nelogicnost wowka gnom tankuje 300x vetsiho srace)

Ano, gnómové jsou chyba. Nechápu, proč v každém MMORPG musí být nějaká taková debilní rasa. Pro GW asury, pro WoW gnómové, pro Allods gibberlingové (to si najděte, vypadá to jako gnóm skřížený s Yorkšírským teriérem :D).

View PostHabotin, on 06 November 2011 - 01:11 AM, said:

ale prave to je nuda stat nechat do sebe mlatit, nechat se healova a ty ostatni zase stoji a mackaj 2-3 tlacitka, podle me je vic zabavnejsi se treba uhejbat, kitovat proste delat do vi dynamictejsi

Takový Gandalf stál a mačkal tlačítka a sundal 300x většího sráče :P.

This post has been edited by Xaverius: 06 November 2011 - 09:06 PM

0

#57 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 06 November 2011 - 09:15 PM

Gnomove ale patřej skoro ke každýmu RPG, mužem bejt rádi že nemáme Hobity :)
0

#58 User is offline   Xaverius 

• Hlavní korektor
  • Group: Mystiq Times

Posted 07 November 2011 - 04:17 PM

Zrovna hobity jako jediné toleruju, ty je aspoň ještě vidět :D. Pod slovem "gnome" si stejně většinou lidi představí zahradního trpaslíka.

This post has been edited by Xaverius: 07 November 2011 - 04:18 PM

0

#59 User is offline   Mufinqua 

Posted 07 November 2011 - 04:47 PM

Neurazej to nejhezci, co ve wowku je !! :-/
http://img.photobucket.com/albums/v245/ravyncat/GNOMEYBNR.jpg
2

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3