:P ashal je na officu ? BTw wee driv to byla sebevrazda chodit areny :P ted se to uz da..
Next pala movie aneb pala neni op vol.2
Posted 19 June 2009 - 06:15 PM
o tom nerfu jak svine se spiva uz od zacatku wotlk .. a kde je?:) me by to expit stejne nebavilo, sem si zacal druida zacalo mi trochu chybet healovani a kdyz me to omrzi tak s nim muzu jet to ostatni ^^ jen skoda ze sem si nemoh misto te taurenky dat undeadku :P
Posted 19 June 2009 - 06:37 PM
fakt nechapem co sa stazujete na to ze je pala OP... cele BC bol nanic... kazdy healer bol v PvP lepsi ako pala, wotlk = zmena..... kazdy palach bol ako nuke do arenky tiez docela nanic na BC.... wotlk=zmena.....
druidi su na BC teraz OP, a nikdy im nedali nerf, preco by teraz palachov nemohli zamenit za nudnich druidov ?
ajtak 1700 na blizz tiez neni nic :P .... palachovia maju konecne co si zasluzia :) .... cakali dlho, dockali sa ....
ja sa na wotlk ajtak tesim, ked budu pala OP :D asi viete preco :)
btw.: videjko docela pekne :D ale hlavne treba pocuvat tu hudbu v arenkach :)
druidi su na BC teraz OP, a nikdy im nedali nerf, preco by teraz palachov nemohli zamenit za nudnich druidov ?
ajtak 1700 na blizz tiez neni nic :P .... palachovia maju konecne co si zasluzia :) .... cakali dlho, dockali sa ....
ja sa na wotlk ajtak tesim, ked budu pala OP :D asi viete preco :)
btw.: videjko docela pekne :D ale hlavne treba pocuvat tu hudbu v arenkach :)
This post has been edited by avatarr: 19 June 2009 - 06:39 PM
Posted 19 June 2009 - 06:55 PM
avatarr, on Jun 19 2009, 06:37 PM, said:
fakt nechapem co sa stazujete na to ze je pala OP... cele BC bol nanic... kazdy healer bol v PvP lepsi ako pala, wotlk = zmena..... kazdy palach bol ako nuke do arenky tiez docela nanic na BC.... wotlk=zmena.....
ajtak 1700 na blizz tiez neni nic :) .... palachovia maju konecne co si zasluzia :P .... cakali dlho, dockali sa ....
ja sa na wotlk ajtak tesim, ked budu pala OP :P asi viete preco :D
btw.: videjko docela pekne :D ale hlavne treba pocuvat tu hudbu v arenkach :P
ajtak 1700 na blizz tiez neni nic :) .... palachovia maju konecne co si zasluzia :P .... cakali dlho, dockali sa ....
ja sa na wotlk ajtak tesim, ked budu pala OP :P asi viete preco :D
btw.: videjko docela pekne :D ale hlavne treba pocuvat tu hudbu v arenkach :P
aha a hral si proti palachovi na officu?? ja ze jako pridje v pve eq a ress ti je k hovnu :)
Help