Zdravím, mám takovej problém a rád bych se obrátil na vás, všemocné WoWkaře :-D
Takže, kupoval jsem si do notesu novej disk, nainstaloval jsem Win Vista Home - 32 bit. Všechno vpohodě, nainstaloval jsem všechny ovladače, všechno super, jede.
Jenže, zapnu WoWko (pravděpodobně i u jiných her, ale nic jinýho nemám :-)), a při větší náročnosti (každé BG) mi spadne ovladač a znovu se spustí. To znamená tak 3-5 vteřin černá obrazovka a nemožnost hrát. V PvP opravdu nepříjemné.
Mám notebook HP CompaQ 6720s. Z oficiálních HP stránek jsem stáhl ovladače, ale funguje pouze jeden (nejstarší). Novější hlásí, že je můj PC nepodporuje.
Nevíte někdo prosím rady, co s tím? :-)
Page 1 of 1
Pomoc s grafikou Špatné ovladače
Posted 23 October 2011 - 12:31 PM
Dve otazky:
- U stareho disku slo vsechno vpohode se stejnym OS?
- Proc tam proboha instalujes Visty?!
Zkus:
http://downloadmirro...vista_15124.exe
- U stareho disku slo vsechno vpohode se stejnym OS?
- Proc tam proboha instalujes Visty?!
Zkus:
http://downloadmirro...vista_15124.exe
Posted 23 October 2011 - 01:04 PM
U starýho disku šlo v pohodě, protože tam byl HP Total Care a díky tomu jsem to vždy mohl přeinstalovat na sériový stav.
Protože jsem na ně zvyklej.. zkusím, díky.
EDIT: Tak bohužel..
"Instalovaný ovladač není pro tento počítač ověřen. Zažádejte si prosím u výrobce příslušný ovladač."
Protože jsem na ně zvyklej.. zkusím, díky.
EDIT: Tak bohužel..
"Instalovaný ovladač není pro tento počítač ověřen. Zažádejte si prosím u výrobce příslušný ovladač."
Posted 23 October 2011 - 04:58 PM
Tak to pak asi nevim. Jako osobne bych doporucoval preorientovat se na sedmicky. Potrva ti tak 2-3 dny nez si na ne zvyknes, ale ovladace se ti nainstaluji samy a navic nejsou tak hw narocne jako visty.
Taky jsem dlouho vahal jestli prejit na sedmicky z temer dokonalych XPcek, podlehl jsem a nikdy bych uz nesel zpet.
Mozna by sly ty ovladace nejak skopcit manualne, ale to vubec nevim jak.
Taky jsem dlouho vahal jestli prejit na sedmicky z temer dokonalych XPcek, podlehl jsem a nikdy bych uz nesel zpet.
Mozna by sly ty ovladace nejak skopcit manualne, ale to vubec nevim jak.
Page 1 of 1