Všechno je jinak, připravte se na 1.8.1 aneb ať Notch dostane pásovej opar.....
Posted 15 October 2011 - 12:51 PM
Takže svět pro 1.8.1 mám vytvořený, dal jsem dohromady nový spawn a první 4 portály, které usnadní pohyb po světě. Odletovou halu ze starého světa přidám až nakonec někam hned vedle spawnu. Teď ještě ladim kompletní nastavení a to mi ještě potrvá,... doufám že v neděli bych "snad" mohl spustit 1.8.1......
>>> MAPA SVĚTA MYSTIQ.ORG PRO 1.8.1 <<<
Co se týče přesunů budov, ty se budou přesouvat až za běhu serveru. Jak jsem již zmiňoval, v pozadí pořád poběží starý(současný 1.7.3) server, já se do něj přesunu a označim budovu a přetáhnu ji do nového světa. A pozor, BEZ TRUHLIČEK! Zjistil jsem že při většim přesunu někdy obsah truhliček blbne, takže u takovýho projektu udělám napřed to že označim budovu, odstranim truhličky, pak ji teprv zkopíruju a vložim do novýho světa. Přesun truhliček (hlavně u VIP hráčů) se bude muset udělat zvlášť, takže by bylo dobrý je dát dohromady na jedno místo,... to ještě nějak vymyslíme,....
Na serveru by měla fungovat většina funkcí jako do teď, jen je poupravená ekonomika, a přidáno několik drobností, které teď ještě testuju... pokud mi tyhle nový funkce budou dělat problémy, pravděpodobně se spuštění 1.81 na server protáhne ještě o pár dní....tou dobou bych měl mít taky připravenýho novýho herního klienta na verzi 1.8.1... Jakmile všechno spustim a pobeží to jak by mělo, začnu aktualizovat informace na webu...
http://asura.mystiq.org/down/MineCraft-Fan-Art.png
Posted 18 October 2011 - 09:52 AM
pro vaše diskuze ohledně pozemků si prosím založte nový téma,... a buďte soudní,
do teď si hráči označovali pozemky 1000x1000 a chtěli tam stavět sami,...ta mapa
trošku zkresluje a vzdálenosti od spawnu k portálu už neni 500 bloků jako ve starym světě,
ale přes 1600 bloků....
harmi, on 15 October 2011 - 01:07 PM, said:
pistony nejsou na povolení,.... ty může kdokoli od hodnosti patrona a výš,...
......ale je možný že na tý 1.8 už to nechám všem,....
FREAK, on 15 October 2011 - 06:05 PM, said:
Napiš mi z mailu, který jsi použil při registraci, a já to pošlu nový heslo,...a ve hře si to pak zase změníš na co budeš chtít....
Englor, on 15 October 2011 - 08:33 PM, said:
S velkou pravděpodobností jo,... u těch truhel he problém, že musim každou ručně zkontrolovat, jestli se přesunula správně,...
Irendie Imangan, on 16 October 2011 - 10:47 AM, said:
Já si nejsem jistej jestli by to někdo využíval,.... vody je všude dost, bazének si udělá každej a kamení, aspoň podle mě, se radši teží v dole,
protože tam je šance že se najdou i další nerostný suroviny,... takhle,... nebudu ti v tom bránit to postavit,...ale dle mého názoru to nebude vůbec
využívaný....
bukva2, on 16 October 2011 - 12:30 PM, said:
1.8.x neumí sníh,... teoreticky ale můžu jakoukoli oblast ručně zasněžit,... ale ten sníh se nebude sám obnovovat,...
zou, on 18 October 2011 - 09:20 AM, said:
Jen si ty souřadnice zapamatuj(nebo si je někam napiš), přesuny budu dělat ručně až bude server bežet na živo,....
a vytáhni si bokem všechny bedničky, protože ty se po přesunu musí zkontrolovat ručně...protože ty co zůstanou někde (schovaný) v domečku budou smazány.....
Tady je menší souhrn informací:
- nahození 1.8.1 na server bude v pátek 21.října (pravděpodoně)
- rozšířena kruhová hranice světa na 4000 bloků (od -4000 do 4000)
- Mapa světa, vyrenderován pouze kruhový rádius 2500 bloků (ještě je co zkoumat)
- bude zvýšen maximální počet hráčů na 50
- pročistí se vše, kromě registračních údajů a hesel, nebude třeba se znova registrovat
- určitě se podívejte na fórum, které oblasti jednotliví hráči chtějí využít, abyste předešli konfliktům
- odstranění prací (Jobs), přidání "hry na hrdiny" a skillů, info níž
- zjednodušená ekonomika, zrušení kitů, nakupování přes shop na spawnu
- přidána plně automatizovaná pvparéna na Team DeathMatch
- upraveny portály do Netheru (kterym portálem vstoupíte, tím taky odejdete)
- jinak většina předešlých zaběhnutých funkcí,....
http://asura.mystiq.org/down/mc18_01th.jpg http://asura.mystiq.org/down/mc18_02th.jpg
Jinak tady jsou "na ochutnávku" obrázky TeamDeathmatch arény a nového spawnu. Pokud Vás to zajímá, ano pvp aréna mi už funguje,... :)
Hráči se příkazem: /pvparena (nebo jenom /pa) přihlásí do boje a jsou přiřazeni k jednomu z týmů (modří/červení), uloží se jejich inventář a oni si vyberou povolání, podle kterého dostanou výbavu. Jakmile se dobojuje, nebo když odejdou příkazem /pvparena leave, tak se jim jejich původní inventář obnoví.
Abyste věděli co Vás bude čekat, tak tady je další "novinka"..... zahrajem si na hrdiny :)
Jelikož víte, že již nebudou práce (Jobs) tak jsem hledal jinou zábavu a našel šílenost
zvanou "Heroes"...kde je možnost nastavit hráčům jaký druhy zbraní a zbrojí můžou
používat. Prozatím plánuju "jen" 3 větve po 2 hodnostech (hodnost má 50 levelů).
http://asura.mystiq.org/down/heroes.gif
Militia je základní povolání všech hráčů, kteří můžou používat veškeré vybavení, .... to je spíš pro hráče,
kteří nebudou mít chuť hrát si na hrdiny a zůstane jim původní podoba minecraftu.
Předpokládá se ale, že hráč si ze začátku vybere jedno ze 3 povolání, Warrior (válečník), Thief (zloděj) nebo
Mage (kouzelník), díky čemu zapůsobí určitá omezení a výhody. Například válečník je jediný kdo může hned
ze začátku používat železné brnění, ostatní povolání k nim dostanou přístup až na vyšší hodnosti. Zloděj
třeba může jako jediný ze začátku luk a kouzelník ze začátku jako v jiných hrách jen šoupe nohama. Ale zase
má na vyšší úrovni mnohem zajímavější schopnosti. Jinak každé povolání bude
získávat zkušenosti z různých činností jako těžba, zabíjení mobů, pvp, výroba, používání skillů,....
Už mám i připravenýho klienta na verzi 1.8.1, je na obvyklým místě.....
||
\/
Posted 20 October 2011 - 08:08 PM
Posted 21 October 2011 - 08:12 AM
Posted 21 October 2011 - 08:25 AM
Posted 21 October 2011 - 08:25 AM
edit: a nejhorsi je, ze kdyz si skocim na cigarko nebo na zachod, tak se to pusti a ja tu nebudu, to bych neprezil !!!
Posted 21 October 2011 - 08:57 AM
Posted 21 October 2011 - 09:33 AM
Posted 21 October 2011 - 11:04 AM
Psojed, on 20 October 2011 - 08:08 PM, said:
Hele můžeš sem hodit webovou adresu kde jsou ty skilly? Že bych si kdyžtak už vybral (i když určitě budu mage :P)
This post has been edited by Irendie Imangan: 21 October 2011 - 11:07 AM
Posted 21 October 2011 - 11:11 AM
Posted 21 October 2011 - 11:18 AM
Posted 21 October 2011 - 11:43 AM
když je to z 90% jen seznam hráčů co se znaží připojit !!!!
Čím víc klikáte, tím víc mě to zpomaluje,.....až to pojede,...napíšu,....