Na serveru jsem poznal strašně moc lidí ze všech možný guild a především z pvp stránky, které se pro mě stalo Number 1 a byla to pro mě jediná a nekonečná zábava ve wowku a to především za rogunu ... troufám si tvrdit, že pokud by byla tabulka v počtu odehraných arén, tak bych byl určitě na špici serveru :D.
Bohužel z osobních a velmi radikálních důvodů budu muset svojí herní kariéru nejspíše navždy ukončit .. Na wowku jsem měl doposud hrozně moc času a můj pohodovej život mi umožnoval se věnovat wowku podle libosti, ale nyní už tomu tak naštěstí nebude.Jsem vlastně rád, že už na hraní nebudu mít skoro žádný čas, ale i přesto mě tahle hra stále bohužel baví a o to je to pro mě těžší utnout ... nadále už také nebudu působt na forku a vyjadřovat se tu :).
Mystiq je jediný server ( vyjma insta serverů ), kde jsem po celou dobu věrně hrál, ač jsem měl období .. spíše v posledních několika měsících, kdy jsem chtěl přejít ke konkurenci, ale to mě také hrozně rychle přešlo.Důvody k přechodu jsou nejspíše každému deamonica hráči jasné ... bohužel se server vydal pro nás wotlkaře cestou, ze které není nadšený snad nikdo, ale nemá smysl tohle řešit furt dokola ... už se tomu tak stalo ... nikdo čas nevrátí ... a já jen pevně věřím .. a držím mystiq teamu palce, aby dotáhnul celý mystiq projekt tam, kam by měl patřit ... a stát se nejlepší a největší wow komunitou v ČR/SK.
Vím, že jsem se na forku vyjadřoval často dost rejpavě,otravně i hnusně ... šlo mi především o moje milované pvp a snahu zlepšit to, co jen půjde, takže tímto se chci omluvit hlavně B1 ;). ( divím se, že jsem nikdy nedostal žádný warn ani x) ).
Takže loučím se především se všema bojovínkama hordy i aliance, kteří stejně jako já prelévali krev, kde to jen šlo ! Hlavně z řad ( herrow of sorotar, PHGP , Made in hell , genesis , old heroes a rota ) !.
- Jude, reedemer, amatter, herry, gioo, dziki, ertai, M4rth, neii , trashers, kryptik , colleta , veldan , aribet, nesmrtelný hunter jenylak, rikku , sarfius, kozlot, lykon , kiwak , reewew, popinka, ttomas, maaexny , silius ..... pokud jsem na někoho zapoměl, tak se omlouvám, ale tohle jsou především hráči, kteří ještě drží mystiq pvp na úrovni .. snad jich časem bude víc :)
Konkrétně především se všema partákama se kterýma jsem měl čest hrát - Grg alias tbc ( troth,irysis) heaven, , gindriss , Boun , hypke , nejlepším Spristem který kdy na mystiqu hrál Nite :) , luinara , tydyt , drakko , scorrpik , beroan, lloyd.
Taky nechci zapomenout na hráče se kterýma sem začínal celé wowko vůbec hrát a to především - adrian, nikolka, rengen a rotáckou bandu v popředí s maníkem a jeho elektrickém křesle... ;)
/farewell mystiq s pozdravem "mystiq roguna" cooler :)
: dodatek - Pokud by měl nějaký rogue fanoušek zájem .. mám na AT full wf roguny, takže by jí byla škoda, kdo bude mít zájem PM.
This post has been edited by sakim: 12 October 2011 - 07:55 PM