Ponejprve bych začal s odnoží Deftones, klipy své zřejmě nevlastní přočež přidávám amatérský (pro příznivce Kin Diamond zajisté hrůza):
Team Sleep - King Diamond
Poté bych přitvrdil s Between hte Burried and Me - Mordecai , prosím nesuďte hned podle začátku, ač i ten jest skvělý. Zhruba po dvou minutách se ta písnička úplně změní, upozornil bych zejména na svižnou dvojšlapku. Abyste si však nemysleli, že ve volných chvílích máchám máňou, přidám nyní cosi na uklidnění: Kosheen - Damage , bohužel to též není originální klip, leč nenašel jsem. Pokud rádi mix západní popkultury s nádavkem orientu, zkuste Rachid Taha - Barra Barra , možná znáte z Black Hawk Down. Pro příjemné ltní dny bych si do playlistu šupnul pana Kytaristu Carlos Santana feat. Michelle Branch - Game of Love . Což mi připomíná vložit i odkaz na P.O.D. - When Angels and Serpents Dance . Bylo by to na dlouho.. Doporučil bych Deftones, Massive Attack, Murder by Death, Asian Dub Foundation, Morcheeba, Marilyn Manson, seether, Static-X, Ve3vnoci, Hm..., Gogol Bordello, Breaking Benjamin etc.
Stejně pochybuju, že si vůbec někdo něco poslechne. Záleží na náladě, jako skoro u všeho. Člověk je hrozně ovlivnitelný a málokdy o něčem řekne, že "Je to dobrý", pokud už neslyšel pozitivní reference. Škoda. Ale kdyby snad někoho zaujalo z mé nabídky, nechť se ozve a můžeme se domluvit, že bych mu udělal account na svém FTP.
teď mi došlo, že spousta z interpretů. který jsem nacvakal jen tak narychlo na konec mám rád minimálně stejně, leč, na všechny se dostat nemůže. WinAmp hlásí, že mám na HDD 15 dní hudby:-)
This post has been edited by Raistlinix: 15 March 2009 - 01:53 PM