wotlk Paladin neni OP! (ironie)
Posted 05 June 2009 - 12:26 PM
me vic bavi ale resto :) na expeni sem mel feral ale na 80 sem feral moc ani nezkousel ale balance je tez OP :) zabiji moba za 3 sec kdyz to critne :)
Posted 06 June 2009 - 11:39 AM
A chudinci prajstici furt nic :D (jakoze ne ze by mi to sralo, ale tak precijen prajstik je prajstik) jako treba dobre je to nejlepsi aoeckar co se tice trashe xD , ale v single target dps uz to neni takovy :D (je teda pravda ze ted uz mate vsuchni 3x lepsi gear nez ja no xD , ale aj tak to maj prajsti spatnyyy)
napisi blizzu mail ? A co Priest ? boost hým.
Posted 06 June 2009 - 11:57 AM
SmrtiOko, on Jun 6 2009, 11:39 AM, said:
A chudinci prajstici furt nic :D (jakoze ne ze by mi to sralo, ale tak precijen prajstik je prajstik) jako treba dobre je to nejlepsi aoeckar co se tice trashe xD , ale v single target dps uz to neni takovy :D (je teda pravda ze ted uz mate vsuchni 3x lepsi gear nez ja no xD , ale aj tak to maj prajsti spatnyyy)
sdv jakej je tedka prajst o prazkach si ho chci udelat na disci do areny s anym :)
Posted 06 June 2009 - 01:10 PM
dle tech videi, kdyz paladin vyskoci +100% sance na krit, +5000dmg ^^ jinak docela sranda topik ;) Ale ten nahatej gnom mne rozsekal co tam byl :)) Btw. armored bijatch druid0R znici vsecko ^^
This post has been edited by Prasopes: 06 June 2009 - 01:10 PM
Posted 07 June 2009 - 10:35 PM
SmrtiOko, on Jun 6 2009, 11:39 AM, said:
A chudinci prajstici furt nic :P (jakoze ne ze by mi to sralo, ale tak precijen prajstik je prajstik) jako treba dobre je to nejlepsi aoeckar co se tice trashe xD , ale v single target dps uz to neni takovy :D (je teda pravda ze ted uz mate vsuchni 3x lepsi gear nez ja no xD , ale aj tak to maj prajsti spatnyyy)
co??
penance penance penance
Posted 07 June 2009 - 10:58 PM
ono na wotlk je zo správnou výbavou megapwn úplne každá class bez výnimky :P
Na tých videách navyše obete nosia väčšinou PvE veci...
Momentálne je na mystiq tbc retri pala v dmg hrubo pozadu za ostatnými class jak v PvE tak v PvP (teda ak nerátame v BG kombo retri pala v PvE sete čo má za prdelou schopného healera... taký pala rozsračkuje všetko a každého velice rýchlo keďže PvE set garantuje obrovské pecky a healer supluje resilku :D)
Na tých videách navyše obete nosia väčšinou PvE veci...
Momentálne je na mystiq tbc retri pala v dmg hrubo pozadu za ostatnými class jak v PvE tak v PvP (teda ak nerátame v BG kombo retri pala v PvE sete čo má za prdelou schopného healera... taký pala rozsračkuje všetko a každého velice rýchlo keďže PvE set garantuje obrovské pecky a healer supluje resilku :D)
Posted 08 June 2009 - 05:39 AM
kazdej class az tak op neni..takovej shadowpriuest je v kelu i kdyby mel t99 a 20 milionu ressilky pac hned umre =)
Help