Missed old times .... so much in galaxy far far away .... inacessible these days
Posted 03 December 2011 - 08:41 PM
Pěkné videjko ... náhodou mě ani nepopudila hudba. Prostě Gumoví Medvídci do arény patří. Ať mi nikdo netvrdí opak :D
Posted 18 January 2012 - 03:31 PM
jeden takovej vzpomínkovej, trochu víc old old-times..
http://img821.imageshack.us/img821/6113/mystiqq.png
mimochodem kdo to vlastně byl ten sk8b****a?
http://img821.imageshack.us/img821/6113/mystiqq.png
mimochodem kdo to vlastně byl ten sk8b****a?
Posted 22 January 2012 - 02:37 PM
To jsem nebyl já, jestli si dobře pamatuju...
Ale měl jsem přezdívku skejťák jak GMko v pozdější době... byl to inkognito char :D
Ale měl jsem přezdívku skejťák jak GMko v pozdější době... byl to inkognito char :D
Posted 24 July 2013 - 12:55 PM
Uronil jsem slzičku za starý albatros to byl Scull tenkrát ještě v plenkách a farmil si kůže a expy v Hinterlands, pamatuju si že jsem byl vyplesklej ze Seradanu a toho draka.. když jsem četl fuckerovo příspěvek zamrazilo mě v zádech s pocitem, že si to vlastně všechno pamatuju.. byly to krásné časy i když na prebc jsem strávil jen pár měsíců.. Naopak BC jsem prožil od začátku do konce, a s wotlkem přišla skáza všeho, škoda že už to nikdy nebude takové. :/ /salute HoD ! Scullcrusher
Posted 02 October 2013 - 02:53 PM
Po letech kouknu na fórko a tady takový krásný topic o Albatrosu. Ke jménůn, která jsi zde zmínil bych rád přidal Breada, Zolla, Damiu, Snippa a pár dalších, na které si v tuto chvíli bohužel nemohu vzpomenout. I já jsem s těmito lidmi zažil krásné časy a ikdyž jsem rád, že WoW již nehraji (těch 6 nebo sedm let bylo víc než dost) stále si připomenu časy, kdy jsem běžel domů ze školy (a občas do školy ani nešel) jen abych mohl farmit, resskillovat v Crossroads atd.
V té době nám bylo úplně jedno, kolik bugů a všeho možného všude po světě bylo. Možná to bude teda mít i něco společného s tím, že jsme pořádně sami nevěděli jak má co fungovat, ale to už je věc druhá. Vidět GM ve hře pro nás byl téměř svátek, vždycky s námi pouze prohodil pár slov a zase odešel. V té době jsme veškerá GM brali s úctou a přirozenou autoritou.
Ke ztrátě autority hráčů ke GM jsem ovšem svým špatným vystupováním přispěl i já.
S odstupem času si říkám, jaký idiot jsem byl. Jaké nesmysly jsem na mystiqu dělal, jak jsem se v posledních letech choval .. Omluva je jen maličkost, kterou v ničem nezměním pohled na sebe, ale i přesto .. omlouvám se celé Mystiq komunitě, lidem, se kterými jsem se hádal, lidem, kterým jsem nadával, lidem, které jsem neměl rád. S odstupem času vidím, že jste měli pravdu a to skoro vždy.
No nic, už jsem psal dost, bye guys :)
V té době nám bylo úplně jedno, kolik bugů a všeho možného všude po světě bylo. Možná to bude teda mít i něco společného s tím, že jsme pořádně sami nevěděli jak má co fungovat, ale to už je věc druhá. Vidět GM ve hře pro nás byl téměř svátek, vždycky s námi pouze prohodil pár slov a zase odešel. V té době jsme veškerá GM brali s úctou a přirozenou autoritou.
Ke ztrátě autority hráčů ke GM jsem ovšem svým špatným vystupováním přispěl i já.
S odstupem času si říkám, jaký idiot jsem byl. Jaké nesmysly jsem na mystiqu dělal, jak jsem se v posledních letech choval .. Omluva je jen maličkost, kterou v ničem nezměním pohled na sebe, ale i přesto .. omlouvám se celé Mystiq komunitě, lidem, se kterými jsem se hádal, lidem, kterým jsem nadával, lidem, které jsem neměl rád. S odstupem času vidím, že jste měli pravdu a to skoro vždy.
No nic, už jsem psal dost, bye guys :)