Mystiq.org - forum: Strajk v Cechach ... EU revolucia? - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Strajk v Cechach ... EU revolucia?

#21 User is offline   hokop 

• Group: Registrovaný člen

Posted 16 June 2011 - 08:00 PM

To je zase kecu, ale kdo z vas to zvladne lip?
0

#22 User is offline   Imperis 

• Group: VIP

Posted 17 June 2011 - 07:48 AM

ty? ....... člověk se nase*ere v hospodě a eště tady :-D ..... nemá cenu řešit,kradou všichni politici a krást budou i dál,ať tam bude kdokoliv, tatíčka Masaryka na ně .....

PS: to znáte: jde britský premiér Cameron po náměstí a vidí bezdomovce jak si maže ho*no na chleba,řiká si "to je na tom naše země tak špatně?" jde k němu a dá mu sto liber.To samý v rusku, jde putin po rudém náměstí a tam je zase bezdomovec co si maže na chleba ho*no. Řiká si "to je na tom naše země tak špatně?" jde k němu a dám mu tisíc rublů, a jde Nečas po václaváku a vidí bezdomovce ja ksi maže na chelba ho*no, přijde k němu a řiká mu,"taková vrstva? nech si něco na zítra"
0

#23 User is offline   Janyt 

Posted 17 June 2011 - 07:55 AM

Souhlasim s jakoukoli stavkou, jsem vsak pro stavku lidi, co tohle zivi, denne chodi do prace, makaji za hovno gros, nekteri musi mit dve prace.

v nemocnici pece na hovno
soudy na hovno
rasismus naruby
korupce, vlada na hovno (kdo tu psal silna koalice) ty vole tolik afer tu jeste nebylo a ty napises silna koalice. tvuj prispevek neberu jako od nekoho kdo ma obcanku a pravo volit od 18ti

takze vidle do ruky a jdeme.. Kalousek mohl byt vcera prvni, jen ta de*entni policie zas byla na nespravnem miste.
0

#24 User is offline   rxueloenz 

Posted 17 June 2011 - 09:54 AM

View PostAdrian, on 16 June 2011 - 10:26 AM, said:

Těžce proti...

Z tebe mluvi celej Kalousek, nejsi nahodou v jeho fanklubu?

A jinak k tematu. To ze je potreba provest reformy, neznamena jakekoliv reformy, ktere nasemu statu nijak nepomohou. Je dobre, ze lid ma paku na politiky. Vemte lidem pravo na stavku a jsou z nich otroci systemu. Moc dobre vim, ze modre straky by to nejradeji udelaly...
Vlada tu ma byt pro lidi, a ne jen pro hornich 10 000. Snad do pristich voleb lidi zmoudri a nebudou volit lidi, kteri se prizivuji na nasem statu jak zaba na pramenu uz od '89.
0

#25 User is offline   Mijo 

Posted 17 June 2011 - 10:45 AM

View Postrxueloenz, on 17 June 2011 - 09:54 AM, said:

nebudou volit lidi, kteri se prizivuji na nasem statu jak zaba na pramenu uz od '89.
prosim porad mi, kdo v nasi skvele vlade neni tato zaba a ja ho s radosti pujdu volit, zatim je moje ucast u voleb pouze volenim nejmensiho mozneho zla, ktere je i tak dost velke ;)
0

#26 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 17 June 2011 - 11:56 AM

View PostMijo, on 17 June 2011 - 10:45 AM, said:

...

Dal bych šanci komoušům, 20 let nebyli u moci, třeby by přišli s něčim novym :D
0

#27 User is offline   Imperis 

Posted 17 June 2011 - 01:44 PM

h s novým tipem poprav :D .... tohle mluví za vše :-) http://www.novinky.c...sina-cechu.html
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist