Včera byla bouřka a nákej zbloudilej Chain Lightning sjel po telefonim káblu do kompu...odvařilo mi to integrovanou síťovou kartu na desce, setopbox a modem ted padá každejch 5 minut.
Naštestí mám doma klasickou síťovou kartu do slotu PCI vypadá nějak takhle: http://www.czechcomp...jsp?artno=22774
- tušim že je od firmy Genius
- neznám její přesny označení
- v obchodě mi k ní nedali CD s ovladačema (řikali, že nejsou potřeba...mýlili se)
- windows XP mi ovladače sám nenainstaluje
- kupoval sem ji někdy před 7 lety...nikde ty drivery nemužu najit, po tolika letech bych se divil kdyby tuhle kartu ještě někde prodávali
Nevíte někdo jak zjistit přesnej název karty abych si stahnul presne ty drivery ktery potřebuju? Ve správci zařízení se mi zobrazuje pouze "sítový adapter ethernet". Koukal sem na nějaký programy "auto driver updater" bez internetu mi to samo drivery neupdatuje, bez sítový karty se na net nedostanu.
Zejtra k nám jede servisman od O2, možná nám dá novej modem a Setopbox ale bez sítovky se na net stejně nedostanu...takže apeluji na vás, hráči Mystiqu...doufam že mi nějak poradíte :D Childrens Week končí za pár dní a bez kompu s funkčním netem si nestihnu splnit achievy :D
Page 1 of 1
Driver k síťový kartě nutně potřebuji :)
Posted 28 May 2011 - 01:03 AM
http://www.slunecnic...erest-ultimate/
nebo se koukni na tu sitovku. kdyz budes googlit ty cisla co jsou na tom napsany, tak casem najdes co je to zac.
nebo se koukni na tu sitovku. kdyz budes googlit ty cisla co jsou na tom napsany, tak casem najdes co je to zac.
Posted 28 May 2011 - 07:15 AM
skus vybrat kartu z kompu a mrknut ci nebude jej nazov napisany tam, niekedy staci aj ciselny kod a podla toho googlit
aha, necital som si odpovede na tvoj post niekto predomou uz napisal to iste :)
aha, necital som si odpovede na tvoj post niekto predomou uz napisal to iste :)
This post has been edited by smash: 28 May 2011 - 07:17 AM
Posted 28 May 2011 - 11:23 AM
Neviem mam tusenie ze genius sietovky nerobil skus tu kartu odfotit a uploadni to sem
Posted 28 May 2011 - 11:52 AM
nechte to asi plavat, zkusim ten everest a už mi ten komp nejde ani zapnout, takže to sítovkou nezachranim...dik vsem za nápady
Page 1 of 1
Help