Zdravím pred nakou dobou se tu oběvil navod na změnu rasy ve wowku pres MPQ soubory, že se ta změna projeví jen u mě, změnej se textury, byl tu i odkaz na stranku kde se dalo stahovat vse potřebné, ale nemuzu to nikde najít, mohl by mi někdo poradit tu stranku ? nebo odkaz na ten topic ?
děkuji
Page 1 of 1
Wow změna pohlaví prosím radu :-)
Posted 19 May 2011 - 01:38 PM
http://www.mmowned.c...-race-swap.html
ten soubor kterej stáhneš přejmenuješ na ten mpq-3 ( nebo jak se jmenuje ale určo je to 3) a timhle nahradiš original co tam máš...je to docela dobrý jen je problém že když si udělaž z undeady roguny taurena tak pak všechny undead roguny ve hře sou taureni...což je trošku na pikaču ale je to prdel =)
ten soubor kterej stáhneš přejmenuješ na ten mpq-3 ( nebo jak se jmenuje ale určo je to 3) a timhle nahradiš original co tam máš...je to docela dobrý jen je problém že když si udělaž z undeady roguny taurena tak pak všechny undead roguny ve hře sou taureni...což je trošku na pikaču ale je to prdel =)
Posted 19 May 2011 - 02:49 PM
Blazek, on 19 May 2011 - 01:38 PM, said:
http://www.mmowned.c...-race-swap.html
ok dík blazo, a jo je to nevýhoda ze tim vymítíš jednu rasu a všude bude ta co máš ty, ale ja si ted pořídil priesta gayelfa takze musim změnit na UD, to jinak nejde :-D
Posted 20 June 2011 - 02:26 PM
Taky by mě zajímalo, jestli je to i na TBC...
btw. Když chci Undeada, tak mám stáhnout pod "Undead" a nebo pod Belf(když mám belfa...)
btw. Když chci Undeada, tak mám stáhnout pod "Undead" a nebo pod Belf(když mám belfa...)
Page 1 of 1
Help