Mystiq.org - forum: World of Tanks - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

World of Tanks bezplatna mmo s vuni benzinu

#41 User is offline   Jenyla 

• Group: VIP

Posted 27 June 2011 - 07:11 PM

je to pekny az na to ze sem to stahnul a pak sem si ja lofas vsimnul ze to na kalkulacce nerozbeham xD
0

#42 User is offline   fyfasek 

Posted 30 June 2011 - 08:27 AM

Jedu německou střední třídu. Mám Pz III/IV - pár zkušeností a můžu kupovat 6 tier.
Dál mýho miláčka Pz II, 100% posádka. Zatím nemám v úmyslu ho prodat, nebo vyměnit posádku.
Dál Leoparda, občas mám náladu na něco rychlejšího. Projedu mapu, trochu scoutingu dokuď mě nesejmou.
Německej TD Hetzer. No jde to s nim strašne pomalu a už sem ho chtěl prodat, ale chci pokračovat v tom stromu dál.
Noa nakonec americká arty M7 Priest, taky miláček. Upgrady za 800k tušim (10% rychlejší reload a 10% rychlejší zaměřování). Rychlost střelby je přesně taková, že se při hraní nenudím (7,5 výstřelů za minutu). Posádka zatím 90%. Nemám v nejbližší době v plánu kupovat další tier arty. Dodělám posádku na 100% a pak se uvidí :)))

Mimochodem touto dobou se instaluje na servery nový patch 0.6.5. Největší novinkou jsou americký TDčka a trochu překopaný technologický stromy.
0

#43 User is offline   rxueloenz 

Posted 30 June 2011 - 08:59 AM

View PostMijo, on 09 May 2011 - 01:30 PM, said:

Specializace jsou zhruba stejne, i kdyz recenzenti uvadeji mirne zvyhodneni SSSR tanku, jelikoz tvorci hry jsou z byvaleho Sovetskeho Svazu, tusim Srbska.

Jen malej rejp: Kdy ze bylo Srbsko v Sovetskym Svazu? :D
0

#44 User is offline   Mijo 

Posted 30 June 2011 - 11:43 AM

diky za upozorneni, jdu ten hruby nedostatek opravit :P

http://cs.wikipedia....epublika_Srbsko
0

#45 User is offline   Mijo 

Posted 30 June 2011 - 12:04 PM

byla nahrana nova revize 6.5.

mapy Redshire a Arctic Region
americké stíhače tanků T18, T82, T40, M10, M36, T25, T28, T95
americký prémiový lehký tank M22 Locust
sovětský prémiový lehký tank T-127
americký střední tank M26 Pershing bude nahrazen M46 Patton

Je to parada, vsichni se pustili do americkejch stihacu, takze maj nejvetsi hajtry, ted jsem stal se svym nemeckym hetzerem tier IV, strilely do me 3x T18, skoro nic mi nedelaly a ja si je postupne odkempil :)
0

#46 User is offline   fyfasek 

Posted 30 June 2011 - 02:52 PM

A nedostal si skoro zadny prachy/expy, protoze si zabijel low tiery :D
0

#47 User is offline   Mijo 

Posted 30 June 2011 - 03:03 PM

to nevadi, tak jde o to, ze jsem stal tvari v tvar trem tankum, ktery do me strilely jak o zivot a nakonec jsem zvitezil :) na xp/prachy kasle v tu chvili pes, tam jde o ten pocit, ktery je k nezaplaceni :)
0

#48 User is offline   fyfasek 

Posted 07 July 2011 - 06:46 PM

Informace o nadcházejícím patchy 0.6.6:

Nová mapa Siegfried Line (Siegfriedova linie) - pracovní název, bude změněn

Nová větev něm. těžkých tanků: Pz.VI Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf A, Е-75, Е-100.

Nový tank E-50, náhrada za Panther II jako tieru 9 německé střední větve. Změny ve střední německé větvi odpovídající přepracovanému něm. tech tree.

Nový německý prémiový lehký tank Škoda Т-15.
Nový německý prémiový lehký tank Škoda Т-25.

"Zero" bitvy pro hráče, kteří mají méně než 10 bitev. (chápu to tak, že po bitvě nebudou platit munici ani opravy)

Čety pro 2 hráče zdarma, premium bude vyžadováno na velitelovi/zakladatelovi čety pro přizvání 3. hráče.

"Přeplňování/přídavné spalování/nitro" (pracovní název, bude změněn) spotřební doplněk pro E-series zvyšující výkon.

Osobně se nejvíc těším na čety pro 2 hráče zdarma. Konečně se bude hrát trochu teamově.
A taky novej tech tree německý střední.
0

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist