Mystiq.org - forum: Tablo, Tablíčko :)) - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tablo, Tablíčko :)) ... :)

#1 User is offline   Vara 

• Daemonica CT - Paladin
  • Group: WoW Tester

Posted 02 May 2011 - 04:07 PM

Zdravím,
Jsem v maturitním ročníku, a měl bych na Vás maličkou prosbu, která Vám nezabere víc jak 1 minutu Vašeho drahoceného času. Jak jistě víte, každý 4. ročník si na konci roku dělá Tablo, které pak vystavuje ve městě školy, popřípadě v knihovnách či kavárnách.
A moje prosba zní, pomůžete nám vyhrát peníze na maturitní večírek? .) V odkazu, který bude dole v topicu pouze kliknete na "Přihlásit se na Facebook" a po přihlášení dáte pod obrázkem našeho tabla "Palec" .. jenž na FB značí to se mi líbí :)

http://www.cilichili...blomanie/6.html

Předem děkuji každému, kdo dá hlas, nejen za sebe, ale i za celou třídu T4B z průmyslové školy v Dobrušce. /bye :D)
0

#2 User is offline   Macixek 

• Group: Registrovaný člen

Posted 02 May 2011 - 04:31 PM

Jaj Dobruška to snad ne :) NMnM powa
0

#3 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter

Posted 02 May 2011 - 05:07 PM

Aplikace ČILICHILI online žádá o povolení k následujícím akcím:
#
Přístup k mým základním informacím
Obsahuje jméno, profilovou fotku, pohlaví, sítě, uživatelské ID, seznam přátel a ostatní informace, které sdílíte se všemi.
#
Posílat mi e-maily
ČILICHILI online mi může posílat e-maily na josef.culka@seznam.cz
#
Uveřejnění na mé zdi
ČILICHILI online může publikovat statusy, poznámky, fotky a videa na mou Zeď

Výslovně souhlasím s tím, aby společnost Vodafone Czech Republic a.s., IČ 25788001, se sídlem Vinohradská 167, 100 00 Praha 10 (dále jen „Vodafone“) ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informací společnosti, ve znění pozdějších předpisů, zpracovávala mé jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo a emailovou adresu k marketingovým a obchodním účelům, k zasílání obchodních sdělení, to vše po dobu 3 let od poskytnutí tohoto souhlasu.

Poskytnutí souhlasu s výše uvedeným zpracováním je dobrovolné. Výše uvedené osobní údaje mohou být zpřístupněny kromě Vodafone také spolupracujícím společnostem, které jsou s Vodafonem ve smluvním vztahu. Beru na vědomí, že mám právo na přístup k výše uvedených osobním údajům, mám právo na jejich opravu či doplnění, právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů a další práva uvedená v § 11, 12 a 21 zákona o ochraně osobních údajů. Více informací na www.vodafone.cz

Tohle fakt nepotvrdim, nehodlam někomu posílat informace o své osobě, svoji profilovou fotku a ještě mi pak budou spamovat zeď a email...stejně si myslim že zakladatel FB tyhle všecky informace rozesílá různejm firmam ale o tom apson nevim :) Pak mi zas budou denně volat od TMOBILE at si zařídím tarif...takovy buzíčky co nevystudovali ani středni školu opravdu miluju, neuměj se živit poctivě, jen otravovat slušný lidi :D

Bohužel...jinak bych ti rád dal hlas, tablo máte fakt pěkné.
0

#4 User is offline   M4RtH 

• Group: VIP

Posted 02 May 2011 - 05:54 PM

Tablo je originální , libí se mi ale dá se nějak hlasovat i bez přihlášení na FB ? Ten totiž nevedu
0

#5 User is offline   Vara 

• Daemonica CT - Paladin

Posted 02 May 2011 - 06:59 PM

Bohužel, bez FB to nejde, je to takové menší opatření proti podvádění. Chooze: Díky, ikdyž nehlasuješ, jsem rád, že se ti líbí :D
0

#6 User is offline   Malakai 

• Group: VIP

Posted 02 May 2011 - 09:57 PM

:D :D Sorry,tablo dobré,ale jak už psal Choozik tak do tohohle nejdu.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist