Page 1 of 1
Myš drát, či bezdrát?
Posted 20 April 2011 - 01:18 PM
Po roce mi odešla moje myška, kterou jsem dostal kdesi v Maďarsku v hotelu, chci si koupit novou a přemýšlím jestli drátovku, nebo bezdrátovku. Doposud jsem měl vždy drátovou a bez problému. Rozhodně nechci nějakou předraženou "herní" svini. Jen se chci zeptat, jestli si mám koupit drátovku, nebo bezdrátovku, jelikož s tím nemám žádné zkušenosti. Jak často se musí měnit baterky, jaké jsou výhody atd.
Posted 20 April 2011 - 01:33 PM
dratova: pokud je tenky, lehky, ohebny, dlouhy kabel, tak ani nepoznas, ze nejaky kabel je a nemusis se starat o baterky.
bezdratova: nikdy te neotravuje kabel (nekdy, kdyz pada mys ze stolu, tak se kable i hodi, aby jsi se nemusel ohybat xD), baterky vydrzi treba pul roku, nebo rok, takze s tim problem zrovna moc neni. nejvetsi problem je, ze baterky jsou hodne znatelny zavazi. pokud si porovnas lehkou mys stavenou na hrani strategii s bezdratovou mysi, tak je ten rozdil strasne znat. osobne bych volil u bezdratovych mysi vahu na ukor vydrze na baterie. jo a nikdy se ti neukrouti kabel, coz byva dost bezna zavada u dratovych mysi.
bezdratova: nikdy te neotravuje kabel (nekdy, kdyz pada mys ze stolu, tak se kable i hodi, aby jsi se nemusel ohybat xD), baterky vydrzi treba pul roku, nebo rok, takze s tim problem zrovna moc neni. nejvetsi problem je, ze baterky jsou hodne znatelny zavazi. pokud si porovnas lehkou mys stavenou na hrani strategii s bezdratovou mysi, tak je ten rozdil strasne znat. osobne bych volil u bezdratovych mysi vahu na ukor vydrze na baterie. jo a nikdy se ti neukrouti kabel, coz byva dost bezna zavada u dratovych mysi.
Posted 20 April 2011 - 02:45 PM
omfg oni už to fotí jak MCdonald hambuergery, nemají tam ani napsané rozměry. To je jedno, naučím se s ní, k noťasu je stejně lepší menší myš.
Posted 20 April 2011 - 06:28 PM
Tak myška právě přišla, malá není, ale spíš čumím, že ji dodali během 4 hodin :D
Posted 20 April 2011 - 07:20 PM
Ty budes velkej talent, kabel od sluchatek pochopim ale od klavesnice :)
Posted 21 April 2011 - 07:55 AM
hokop, on 20 April 2011 - 07:20 PM, said:
Ty budes velkej talent, kabel od sluchatek pochopim ale od klavesnice ;)
To chce asi noťásek, tam nemáš čo vykrútiť :D Inak na myške som tiež bežne prekrúcal kábel, ale teraz mám myš s nastaviteľnou dĺžkou kábla tak to už nehrozí :)
A keď sme pri tých myškách. Neviete náhodou, či sa dá zohnať herná myška vo veľkosti do 10cm? Čo som pozeral na nete, všetky mali 12+.
Posted 21 April 2011 - 08:09 AM
taky sem spíš pro drát, bezdrátová nevydrží tak dlouho.....z dratem ji mam uz 6 rokem bezdratova odešla po roce.......ano sezenes viděl sem u známej i 8cm, ale to je největší vrchol, to je pro liliputy,nechápu jak na tom může něco dělat
Page 1 of 1