Ahoj rád bych se zeptal jetsli někdo z Vás nemá zkušenosti s připojením se na wow ze síťě na kolejích jsem v HK. A mám k dyspozici pouze wifinu. Jsem napojenej na školní síť eduroam ale mají bloknutý porty neví prosím někdo jak to ochcat abych mohl hrát i ve škole?...díky předem
Page 1 of 1
Problém s připojením z kolejí
Posted 13 April 2011 - 09:42 PM
1. ukecat správce sítě, ať porty odblkokuje
2. tunel
3. vlastní router
nic víc mě nenapadá
2. tunel
3. vlastní router
nic víc mě nenapadá
Posted 13 April 2011 - 11:42 PM
mozna by stalo za zvazeni, jestli neudelat primo na mystiqu tunel tak, aby se lidi dostali na servery mystiqu i prez bloknuty porty.
Posted 14 April 2011 - 09:15 AM
Halladita, on 13 April 2011 - 09:50 PM, said:
Nešlo by nějak přesvědčit wofko ať používá jiné porty?
Ne, pokud to je router na kolejích, tak to bude mít bloknuté všechny porty kromě 80 a 20 (web a ftp). A velice pochybuju, že vůbec jde hodit wowko na port webu :)
// navíc mystiq nemá důvod ty porty měnit...
#7 Guest_Gasey_*
Posted 14 April 2011 - 10:35 AM
No k tomu mystiqu reba nejsem jedinej komu se to takhle sere a mohlo by hrát víc lidí...škoda že to alespon nezváží a bylo by to dcla hustý...
Edit: NO to co jsi mi posílal jsem chtěl vyzkoušet ale napsalo mi to že mi propadla licence dřiv než jsem něco zkusil a platit se mi za to moc nechce...
Edit2: Tak jsem prostudoval ten návod spustil vsechno v pořádku bběží ale nefunguje to halla tys to presto spustil?...dík
Edit by Yuna: Pozor na doubleposty, děkuji.
Edit: NO to co jsi mi posílal jsem chtěl vyzkoušet ale napsalo mi to že mi propadla licence dřiv než jsem něco zkusil a platit se mi za to moc nechce...
Edit2: Tak jsem prostudoval ten návod spustil vsechno v pořádku bběží ale nefunguje to halla tys to presto spustil?...dík
Edit by Yuna: Pozor na doubleposty, děkuji.
Posted 14 April 2011 - 01:01 PM
Vygoogli si co je tunel :D
//jen ti řeknu, že když jsem ještě hrával L2, tak jsme chtěli hrát ze školy, ale porty byly bloknuté. Tak jsem zkoušel tunel, zkoušel jsem kutit do portů, nakonec jsme si koupili vlastní APčko, ale já stejně hrál single playerovky :)
//jen ti řeknu, že když jsem ještě hrával L2, tak jsme chtěli hrát ze školy, ale porty byly bloknuté. Tak jsem zkoušel tunel, zkoušel jsem kutit do portů, nakonec jsme si koupili vlastní APčko, ale já stejně hrál single playerovky :)
#9 Guest_Gasey_*
Posted 14 April 2011 - 04:49 PM
No me appko asi moc nepomuže jsem na wifi...nebo to nejak jde? ja se v tom totiž strasne moc vyznám...xD
Page 1 of 1
Help