Mystiq.org - forum: Hledám dobrou - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Hledám dobrou klávesnici,myš,gamepad

#1 User is offline   MinitarCZ 

• Group: VIP

Posted 08 March 2011 - 12:37 PM

Tak mám novej komp novou obrazovku ale starou myš kde vynechává pravé tlačítko a škaredou klávesnici.....tak pokuď by někdo zvás měl tip na dobrou klávesnici a myš sem stím nechám si klidně poradit ....jsem hráč takže né shitskou kancelářskou tu si mužu koupit za rohem v obchodě za 139,- :D

tak pokuď jste si někdo teďka kupovali a jste spokojení na plné čáře ukažte :) dík za radu já totiž nevím furt jakou hlavně teda u myši si nejsem jistej....a u gamepadu chtěl bych bezdrátovej ale potřebuju vědět jestli to funguje na všechny hry nebo jen na tý co to podporujou...

dík moc za rady :)
0

#2 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 08 March 2011 - 03:20 PM

No nvm co je na kancelařskejch myších špatnýho, Logitech za 150kč mi vydrží 10 let. Můžu si ho kdykoliv rozdělat a vyčistit.

Razer Diamond Back, herní myš za 1650kč svého času, po 4 letech sem vyklikal tlačítko, nejde nijak rozdělat, nejde vyčistit. Letěla do koše a už nikdy drahou myš nekoupim :D

http://www.czechcomp...jsp?artno=53974 vypadá jako Razer a zy ty prachy byhc ji klidně bral, nejspíš nemá jen boční tlačitka.
0

#3 User is offline   Fukinwichu 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 08 March 2011 - 04:01 PM

myš?
Jedině G9X od Logitechu
5 let jsem žil na obyč optický geniusce, pak jsem dostal tuhle a věděl jsem, že to je ta pravá, už nikdy nechci žádnou jinou :D
0

#4 User is offline   Lloyde 

Posted 08 March 2011 - 04:49 PM

http://www.alza.cz/g...less-d48512.htm Gamepad za sebe tenhle, už ho mám přes rok a je super, skvěle padne do ruky a hlavně nemá nikde žádný kabely, takže postel-gaming + velké LCD -> pohodička :)
0

#5 User is offline   FREAK 

Posted 08 March 2011 - 04:57 PM

Já osobně sem nejvíc spokojenej s Logitech G5 myškou a k tomu mám Logitech G15 klavesnici a všechno šlape v pohodě :-)
Jo a Gamepad mám od logitechu ale už nevím jak se menuje :-D
0

#6 User is offline   rewew 

Posted 08 March 2011 - 06:01 PM

Já už 4 roky používám myšku, kterou jsem dostal v Maďarsku v hotelu spolu s ručníkem a mýdlem. Jsem spokojený, a to jsem taky hráč :)

Ale aby to nebyl zbytečný spam, zásadní otázka je, jestli chceš drát, nebo bezdrát.
0

#7 User is offline   Kaspic 

• Group: Moderátor

Posted 08 March 2011 - 06:30 PM

Roccat Kone http://www.alza.sk/r...use-d221204.htm + http://www.alza.sk/l...-cz-d198237.htm

#8 User is offline   elgruzz 

Posted 08 March 2011 - 07:20 PM

Myš http://www.alza.cz/a...0bk-d160920.htm
Moje taktika - málo utratit, dobře si zahrát. Tahle myš to splňuje výborně a IMO nemá cenu utrácet za nějakej Razer, i když se pak máš čím pochlubit.
Klávesnici doporučovat nebudu, ty "pro" jsou drahý jako prase a v tomhle souhlasím s Choozem. Klávesnici za pár šupů si můžu rozebrat, vyčistit a nemusím se přitom starat o záruku.
Pokud jde o gamepad tak tam bych doporučil http://www.alza.cz/m...ack-d215222.htm . X360 gamepady jsou podporovány v každé hře, takže se s ním neztratíš.

Jinak ta tvoje definice "jsem hráč, takže chci věci na hry" je úplně k ničemu. Můžeš mít top věci od razeru nebo logitechu, ale k čemu ti budou, když nevíš, co od nich chceš :)
0

#9 User is offline   VlatomCZ 

Posted 08 March 2011 - 08:05 PM

Vypadá dost dobře i podle recenzí. Asi se po ní u nás někde poohlídnu někde u nás.
0

#10 User is offline   rewew 

Posted 08 March 2011 - 10:37 PM

No, tuhle jsem měl připravenou, kdyby Minitar řekl že drátovku, ta je fakt nadupaná :D
0

#11 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 08 March 2011 - 10:37 PM

bacha - starší A4techy byly vždycky v pohodě a vydržely dlouho, ale ty nový mívaj trochu mouchy. Přítelkyni odešlo jedno boční tlačítko, mě pro změnu přeskakuje scrollovací kolečko. Nevím jestli to je jen náhoda, nebo firma začala šetřit na zpracování, každopádně je to škoda.
-1

#12 User is offline   MinitarCZ 

Posted 08 March 2011 - 11:19 PM

dík moc hele mám z čeho vybírat klávesnici nevím možná si udělám radost s podsvícenou :) a abych odpověděl jestlu s drátem nebo bez určitě s protože já bezdrátovkám nevěřím :D už jsem tolikrát četl jedu si arénky a najednou musím hrát na klávesnici protože došly baterky :D no jinak já mám genisuku cca 8 let a až teď skrolovací kolečko přeskakuje a pravé tlačítko vynechává .... já radši myš co má více tlačítek protože u strategii nemusím tolik macrovat na klávesnici :) (převážně u MP tam je to potřeba když hrajete 2vs2) pak u wowka 123 myš 4,5 + kolečko q,e,f prostě mi to nepokryje to co potřebuju u shamana abych pokryl :) 7 tlačítková myš bude asi dobrá nesji první co mi o ní říká jinak...

ten gamepad je u něj napsáno x360 a něco o pc takže je možnost ho použit na PC i na xko? :D
0

#13 User is offline   Nixxis 

Posted 11 March 2011 - 02:06 PM

jestli podsvícenou tak ber Mrkvosoft SideWinder ... klavesnice je fakt dobrá, softwarově i hardwarově je na tom líp než Razer a stojí míň, Logitechu se kvalitou nerovná, ale stojí tisícovku, logitech 3 :)
0

#14 User is offline   MinitarCZ 

Posted 28 June 2011 - 06:54 PM

Nechce se mi zakládat novej topic ale mám menší problém koupil jsem si teda "herní" klávesnici přesněji tuhle http://www.alza.cz/h...5000-d99244.htm ale těch 10 modrech tlačítek mi nejde nastavit ve wowku na nějakej spell tudiž bych poprosil o radu jak tyto tlačítka zaměstnat potřebuji třeba na shamana Hex hodit na L3 ale to mi právě nejde a nevím jak se tyto tlačítka jmenují abych na ně udělal macro jo dík pokuď někdo ví co stím :D
0

#15 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 28 June 2011 - 06:56 PM

View PostMinitarCZ, on 28 June 2011 - 06:54 PM, said:

Nechce se mi zakládat novej topic ale mám menší problém koupil jsem si teda "herní" klávesnici přesněji tuhle http://www.alza.cz/h...5000-d99244.htm ale těch 10 modrech tlačítek mi nejde nastavit ve wowku na nějakej spell tudiž bych poprosil o radu jak tyto tlačítka zaměstnat potřebuji třeba na shamana Hex hodit na L3 ale to mi právě nejde a nevím jak se tyto tlačítka jmenují abych na ně udělal macro jo dík pokuď někdo ví co stím :D

Pokud máš ke klávesnicy nějakej program na nastavení atd..,zkus ho vypnout a pak to nabindovat,měl jsem tendhle problém u myši a stačilo vypnout program a už to šlo bez problémů.
0

#16 User is offline   MinitarCZ 

Posted 28 June 2011 - 07:00 PM

Očem to mluvíš? :D jo tak to nevím jakej program právě máš na mysli víš co..kde bych ho spíš měl hledat :D
0

#17 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 28 June 2011 - 07:02 PM

No já mam třeba k myši od A4Tech program X7 Oscar Editor,a prostě když jsem ho měl zapnutej tak mi ve wow nešel dát bind na boční přední tlačítko,zkoušel sem různý věci až jsem vypnul ten X7 Oscar Editor a ejhle,ono to šlo.
0

#18 User is offline   MinitarCZ 

Posted 28 June 2011 - 07:21 PM

jo tak to mám k myši mám taky A4Tech tu X7 ale nic jsem od klávesnice ani myši neinstaloval :D
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist