Mystiq.org - forum: Geniální nápady - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Geniální nápady když vás můza nakopne...

#1 User is offline   Paroubek 

• Group: Registrovaný člen

Posted 26 February 2011 - 10:44 PM

Řek bych že často se spoustě lidí stává, že je napadne něco strašně brutálního, hustýho, na čem se daj vydělat miliardy, získat zaryté obdivatele anebo armádu žen, mužů, a nedejbože zvířat co chce od vás sex...

Sdělujte své geniální nápady a obohacujte lidstvo mystiqu o hovadiny, co dovedete vymyslet jen vy!

... bohužel, sto procent těchto nápadů se nikdy neuskuteční, a nebo nejlépe - zapomenete je. Takže se nemusíte bát uveřejnit revoluční nápady, že vám je jako někdo vyfoukne a vydělá prachy místo vás, všichni sou lempli stejně neschopní jako vy, nebojte.
Ale naštěstí sem tu já a akorát mě napadlo udělat tenhle topic. Tak se pochlubte, nakonec - s dobrym nápadem se tu dá vybrainstormovat brutální inspirace za pomoci druhých. Ať žije Open source myšlení a vaše nápady se navždy uchovají na netu a nebudou zapomenuty :)

Tak do toho...
Poslední dobou se mi v hlavě urodilo několik hovadin..

1) Nealkoholickej tvrdej alkohol - tolik lidí vyrábí nealko pivo. Ale nealko tvrdej, ten nikde neni!

2) "Levitační" myš k PC - tohle sem dokonce už chtěl vyrobit, ale bohužel podnikatelskej záměr ztroskotal na ceně neodymových magnetů, co jsou dost silné a zároveň lehké a malé, aby "to bylo hustý". Nějakej elektrotechnik by moh navrhnout USB napájení k podložce jako elektromagnet?

3) Trička, která se k sobě navzájem přitahujou. Nevim přesně jak to udělat, jestli nějakym generátorem statiky nebo magnetu nebo čeho, ale byla by to hrozná prdel, prostě jen tak sedíte nebo jdete po chodníku a trika lidí najednou vlajou mocnou silou k sobě či kolem dokola.. :D))) teď mluvíme o hi-tech ale představta si že by při takovym dotyku dvou trik začaly se navzájem "nakazovat" barvou jako chameleon... prostě se dotknete trika někoho jinýho a jakoby difůzí se začnete infikovávat jeho barvou, postupně.. i podle různejch jinejch věcí.. :D Představte si chalany u stolu jak skupinově měněj barvu podle cigár, piva a kdoví čeho co zrovna maj.
0

#2 User is offline   ShiraNai7 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 26 February 2011 - 10:47 PM

:) ty perlíš teda
0

#3 User is offline   Paroubek 

Posted 26 February 2011 - 11:11 PM

Ty jo, já dostal geniální nápad... co takhle propašovat zpět do ruska ukradenou ruskou jadernou raketu, odpálit jí na washington, při následnejch apokalyptickejch všudebouchajících atomovejch hřibech se napojit na tlampače a říkat něco ve smyslu "zachovejte klid, jde pouze o filmový trik skupiny ztohoven"....
0

#4 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 26 February 2011 - 11:16 PM

okay, prodám ti nealkoholický redbull s vodkou! naval 40 babek za panáka :)
0

#5 User is offline   Malakai 

• Group: VIP

Posted 26 February 2011 - 11:26 PM

http://implied.facepalm.de/facepalm_implied.jpg

http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/fuck.gif http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/fuck.gif

(Tak je vidno,že když to chceš mít možnost čísti dobrá tedy. "Už jen Nick Paroubek je trošku "Demence".
O tvých "Genitálních" nápadech se dá říci jen použij zeď a pořádně mlať hlavou do ní. A až se ti rozsvítí tak vyjdi z domu a vem to směrem do Bohnic.
0

#6 User is offline   Paroubek 

Posted 26 February 2011 - 11:32 PM

Tyvole a já myslel že už neni "in" a "cool" postovat trapný vobrázky .. ono by ho to přešlo... plíseň a vlhkost by mu totiž sežrala mozek. Bylo by to pro celej svět lepší.
Až budeš mít teprve co skutečně napsat, tak napiš. Nepiš jen abys něco napsal, nikdo se tu s tebou bratříčkovat nehodlá.
Ber to jako radu.
Zavolejte mi až bude jeho mrtvola měkká, rád si s váma začutám

http://img25.imageshack.us/img25/1706/drevil1.jpg
0

#7 User is offline   Ashal 

Posted 27 February 2011 - 12:36 AM

View PostParoubek, on 26 February 2011 - 11:32 PM, said:

Až budeš mít teprve co skutečně napsat, tak napiš.

tim padem bys mel asi zmlknout...
0

#8 User is offline   Janyt 

Posted 27 February 2011 - 12:52 AM

tak to je hodne overpower topic :) :D bohuzel jsem si ho vsiml az ted, a ne pred par hodinama kdyz jsem mel v sobe tak 3 ampery :) /cry urcite nejakou hovadinu vzpomenu
0

#9 User is offline   Eliko 

Posted 27 February 2011 - 09:26 AM

Zkuste vymyslet wow makro , ktery by vam xpil postavu od 1 az 80 a vy byste nemuseli byt ani u kompu :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist