Mystiq.org - forum: Prodej telefonů - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Prodej telefonů Akce!

#21 User is offline   Assless 

• Group: VIP

Posted 11 March 2011 - 11:12 PM

View Postrewew, on 11 March 2011 - 06:50 PM, said:

herní noťas, tohle slovní spojení mi vždycky trhá břicho http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/rofl.gif

Divil by ses ale už jsou herní notebooky a jsou dokonce výkonější než ty krabice..
0

#22 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 11 March 2011 - 11:26 PM

View PostAssless, on 11 March 2011 - 11:12 PM, said:

Divil by ses ale už jsou herní notebooky a jsou dokonce výkonější než ty krabice..

j jako v tomhle máš pravdu, moje krabice má jen 1GB ram a notasy maji všechny 4GB v základu, pro mě by to byl herní notebook v připadě že by měl pořádnou klavesnici, pořádnou myš a pořadnej monitor a i tak si myslim že notas bude vždycky víc topit než normalní stolni komp...když zapnu doma notebook tak se bojim že mi roztaví stůl :)
0

#23 User is offline   Fukinwichu 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org
  • Group: Registrovaný člen

Posted 11 March 2011 - 11:30 PM

on toho existujou takový ty chladící podložky atd.
Ta moje napříklád zchladí noťas až o 25°C
0

#24 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 11 March 2011 - 11:50 PM

smankote, tohle cist to je sileny...

assless - vykonejsi nez stolni krabice? pokud srovnavas spickovej notebook vs podprumerny PC tak ano. Srovnavej konkurencni kategorie a hned to bude jiny (hlavne cenove)

chooze - notebook i PC musi zakonite topit stejne. spis ten notebook bude topit min, protoze proste notebookovy zdroje s vic nez 500W se snad nedelaj. A kdyz do pristroje nejde elektricky vykon, neni mozny vyzarit tepelny vykon. U notebooku se to topeni jen zda, protoze odvod tepla je ve vetsine pripadu jeden velkej prusvih a plocha na ktery se teplo odvadi je nekolikanasobne mensi nez u PC.
0

#25 User is offline   rewew 

Posted 12 March 2011 - 07:32 AM

Já to nemyslel tak, že je blbost hrát na notebooku, ostatně sám už jsem na stolním pc nebyl snad už rok. Ale "herní notebooky" bývají drahé a vyrovají se výkonem každému noťasu za 20 litrů.
0

#26 User is offline   Kaspic 

• Group: Moderátor

Posted 12 March 2011 - 08:43 AM

A povedzte mi načo je komu herný notebook čo ja viem za 2000 euro keď je to 5 kilové hovado k tomu výdrž na baterku je jak by dal len od jednej zásuvky ku druhej a ďalšia vec za 2 roky budú tie komponenty zastaralé a nedokážeš ich vymeniť kdežto na PC vymeníš to čo potrebuješ a hlavne notebookove komponenty sú o 50% slabšie ako desktopové...Ja mám na to taký názor prečo chcú ľudia takzvané herné notebooky,aby boli "kúúúl" a aby ntb svietil jak vianočný stromček aby to malo 16GB ram 4GB grafickú kartu samozrejme aj tak im budu všetky tie GB na dve veci...

View PostFukinwichu, on 11 March 2011 - 11:30 PM, said:

on toho existujou takový ty chladící podložky atd.
Ta moje napříklád zchladí noťas až o 25°C

To by ma zaujímalo aká to je podložka :)

#27 User is offline   vecernik 

Posted 12 March 2011 - 09:10 AM

to máš jednoduchý - při honbě za co největším výkonem výrobci zapomínaj na chlazení, takže s oblibou notebook vybaví sice hezkým velkým větráčkem, ale jeden z otvorů (obvykle nasávací) umístí dolů pod notebook. Ten se v lepším případě nachází asi 2-3 milimetry nad povrchem, v horším případě leží přímo na povrchu (stačí to položit na něco čalouněného, deku, postel, polštář atd...). To samozřejmě znamená že už tak malé otvory pro nasávání a vyfukování horkého vzduchu jsou ještě víc přiškrceny. Už jen nadzvednutí notebooku do vzduchu u některých typů způsobí citelné ochlazení, protože může vzduch proudit. Pokud máš kvalitně navrženou podložku s větráčkem přesně v místech, kde notebook nasává vzduch, tak se průtok vzduchu může slušně zvýšit a ta teplota opravdu poklesne o takovouhle hodnotu. Každopádně stojí za to říct, že pokles se nebude pohybovat v teplotním rozsahu 50°C -> 25°C , ale spíš v 75°C -> 50°C . prostě se to z roztápějícího se notebooku změní na nažhavenej notebook.
0

#28 User is offline   Fukinwichu 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 12 March 2011 - 10:00 AM

http://www.alza.cz/c...max-d126603.htm
Tuto mám a spokojenost i když to mám zaplé od nevidím do nevidím a noťas pak zvednu a šáhnu na něj, tak je skoro ledovej a to, že by tam byl zaplej nějakej větrák není ani slyšet :)
0

#29 User is offline   Kaspic 

Posted 12 March 2011 - 10:14 AM

Tak enermax je kvalita sama o sebe fajn voľba :)

#30 User is offline   vitamin 

Posted 12 March 2011 - 10:58 AM

Naco si kupovat notebook ktori sa sam neuchladi a treba mu chladiacu podlozku...
To uz radsej desktop a netbook...
0

#31 User is offline   ipaul 

Posted 12 March 2011 - 11:00 AM

Tady se zase sešlo odborníků... samozřejmě, že když si koupím za nějakých 25k herní notebook a stolní pc, tak bude pc výkonější. Ale jsou lidé, kteří se nezdržují pořád na jednom místě stylem škola a pak 6 hodin paření u rodičů. Pro ty je požehnání, že něco jako herní noteboky existují.
Já mám už rok http://pctuning.tyde...ook-za-dvacitku a pořád se pískám :-)
0

#32 User is offline   Kaspic 

Posted 12 March 2011 - 11:28 AM

A si sním spokojný? lebo čo som mal v rukách pár notebookov MSI tak spracovaním šasi boli na úrovni blata

#33 User is offline   ipaul 

Posted 12 March 2011 - 06:46 PM

View PostKaspic, on 12 March 2011 - 11:28 AM, said:

A si sním spokojný? lebo čo som mal v rukách pár notebookov MSI tak spracovaním šasi boli na úrovni blata

tak mě nic nevrže, ale je fakt, že sem na to ještě nešlápl ani mě nespadl na zem... možná se pak rozsipe :)
0

#34 User is offline   Luciann 

Posted 13 March 2011 - 09:37 AM

Lidi o tomhle si diskutujte prosim v jinem vlaknu...snazim se tu informovat o prodejich...Jinak ten kdo se ptal na ten iPhone 4 16G, tek momentalne neni na sklade, takze zatim cekam na dodani, pak bude vyveseno na aukru.
0

#35 User is offline   Luciann 

Posted 18 March 2011 - 12:55 PM

Aukce na htc desire white skoncila v nasledujicich tydnech zverejnim aukce na HTC Desire HD a iPhone 4 16GB
0

#36 User is offline   vecernik 

Posted 18 March 2011 - 02:39 PM

Hele, dokud to bylo neco jako prodej telefonu pro lidi z mystiqu, tak se to jeste dalo chapat, ale vzhledem k tomu ze ted to je uz jen obycejna reklama na aukro, tak to je trochu nesmysl to sem psat ne? Je mi jasny ze chces maximalizovat zisky diky aukci, ale pak nemusis spamovat reklamu, protoze si to muze koupit kdokoliv mimo mystiq.
0

#37 User is offline   rewew 

Posted 18 March 2011 - 04:22 PM

Jo, taky jsem to chtěl napsat, ale padla mi wifina a pak jsem na to zapomněl. Nabízet telefony, proč ne. Ale spamovat fórum úžasnýma nabídkama bůhví jak získané elektroniky... Ne, už se mi to nelíbí.
0

#38 User is offline   Luciann 

Posted 31 March 2011 - 07:52 AM

Na to aukro to davam jen v pripade, ze se tady nikdo neozve. Viz. pripad posilani prvniho telefonu do Jablonce. Takze to neni reklama na aukro. Jenze kdyz se nikdo neozve? Spis to tu zabalim, protoze zajem ze strany mistnich je skoro nulovy.
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist