Mystiq.org - forum: Heroes of Newerth - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Heroes of Newerth pomoc s pripojenim

#1 User is offline   Redwall 

• Group: VIP

Posted 19 October 2011 - 10:35 AM

Zdravim,

urcite niektori z Vas poznaju tuto hru. U mna sa objavil maly problem: doma na pc mi ide vsetko v pohode... avsak momentalne studujem aj mimo Slovenska, tak som si vzal instalacku na usb a nainstaloval priatelke na notebook, ktory pouzivame na byte.

Problem nastal pri pripojeni do hry (internet chytam skolsky a rychly). Normalne mi meno a heslo vzalo, pripojilo do dalsieho menu. Pri normalnom fungovani sa hra hned pripoji na chat a ukaze vam aj kolko ludi je online... avsak tuto na notebooku vyhadzuje, ze sa nepodarilo pripojit na chat, a ani mi neukaze kolko ludi je online.

podobny problem som uz raz niekde riesil, tak som samozrejme vyskusal vsetko co ma napadlo... vypol som firewall, pridal som vynimku pri prichadzajucich aj odchadzajucich pripojeniach co sa tyka HoN... ale problem stale pretrvava. skusal som aj ping EU serveru a dostalo sa mi odozvy max 36ms, takze ani pakety nikde nestracam.

Podla mna bude problem cisto v tomto pc, kde nieco blokuje verejnu siet na ktoru sa mam napojit..

Budem rad za kazdu radu :)

Dakujem
0

#2 User is offline   Sharken 

• Group: Registrovaný člen

Posted 19 October 2011 - 08:50 PM

Jojo, sám tuhle hru hraji "intenzivně" no a někdy to prostě blbne..
Zkus vyresetovat připojení k síti atd atd atd..
Pokud to nepomůže a prostě nic se nestane, tak ti doporučuji navštívit HoN fórum, kde to napíšeš (anglicky) a napiš tam, že máš dojem, že to akorát něco blokuje, tak at ti kdyžtak napíšou všechny porty atd.. k uvolnění..

A kdyžtak po tobě budou chtít jeden soubor, který je někde v tý složce s hrou a vlastně se tam píše log s chybama a oni to z toho něják vyluští...

S pozdravem Shark
0

#3 User is offline   Redwall 

Posted 20 October 2011 - 09:17 AM

no, porty som si vygooglil, hodil som ich ako vynimku do firewallu ale ani to nepomohlo... taktiez som nasiel ip adresy jednotlivych serverov a ked som ich pingol tak ziadny problem nebol.. taktiez som skusal tracert na hlavny server a tiez tu cestu naslo.. tak fakt neviem co mi to tu moze blokovat :)

kazdopadne dik za odpoved
0

#4 User is offline   Sharken 

• Group: Registrovaný člen

Posted 20 October 2011 - 01:59 PM

Tak to sdílej na HoN fórum S2 ti snad pomůže..
0

#5 User is offline   Redwall 

Posted 20 October 2011 - 10:02 PM

no tak som tam pisal mail, a odpisali mi:
Hi,

As it is, currently, our best tech support workers help users through the forums. Have you tried creating a ticket and working with one of them to find a solution?

We've recently gone through some massive changes in the support department, and are moving all of our technical support off of the helpdesk. Please visit this step-by-step troubleshooting wiki and see if you can find a solution to your problem there - if not, you'll find a link there to our technical support forum where you may create a ticket: http://forums.heroes...dex.php/Support

I apologize for the inconvenience,

co som brazdil po ich fore, tak tam postovali ludia na 90percent rovnake odpovede.. prakticky mi nic neporadil..
na wiki som sa docital o portoch, ale myslim ze vo firewalle som ich povolil... a ak by aj nie, tak pri vypnutom firewalle to je jedno.. jedine ma este napada, ze by celkovo skolska siet, cez ktoru sa napajam blokovala tie porty na hranie... ale to si nie som isty a neviem, preco by to robili :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

TOPlist