Jak se vydělává inspirace, když se Vám to stane taky
Posted 27 January 2011 - 09:10 AM
Jinak historky hezký, mě osobně taky jen nabízí parfémy, ale nekupuju.. nikdy!
Posted 27 January 2011 - 12:08 PM
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/umm.gif
Posted 27 January 2011 - 01:41 PM
Necro, on 27 January 2011 - 12:08 PM, said:
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/umm.gif
Lol, chceš snad, ať ty parfémy vyfotím? :) Na co zmlácení. Byl o hlavu menší, o 20kg lehčí, když by nedržel v ruce tu tašku a měl volnou jen jednu ruku. Navíc nejsem blbej, zkušenosti mám, takže jsem ho nechal vždycky kráčet kousek předemnou, abych na něj viděl, co dělá :)
Posted 27 January 2011 - 03:54 PM
Ashal, on 27 January 2011 - 03:34 PM, said:
staci aby majitel nahlasil IMEI kod telefonu a:
a ) kdyz ho chce zpet - policie ti zavola, at ho doneses na ustrednu, jinak to s tebou zacnou resit (blbost - takze se presunou k moznosti B )
b ) daji IMEI cislo do databaze kradenych telefonu a jakmile ho zapnes i s jinou sim kartou, tak se zablokuje a je nepouzitelny
Posted 27 January 2011 - 05:40 PM
Posted 28 January 2011 - 12:45 PM
taky už sem viděl jak chlápka okradli běžel za tím děckem a doběhl do skupinky 20ti dospělých, kteří z něj sice měli bobky, ale ještě na něj nakonec bylo že je rasista oni nic neudělali a že dokonce něco zkoušel na jednu ženskou...
nejlíp hned všechny poslat do hajzlu a hl. se nesousředit na jednoho parchanta, protože kolem jich číhá spousta dalších
btw není to moc dlouho co na frýdlantských mostech přišli dva náctiletí kluci za nějakým študákem a vzali mu notebook a surově ho zkopali, pak ještě druhého který mu přišel na pomoc...
Posted 28 January 2011 - 07:20 PM
Mako, on 27 January 2011 - 07:22 AM, said:
Já zrovna před dvouma měsícema mobil ztratil. Po pár týdnech se ale ozval týpek že ho našel a věř mi že jsem byl celkem rád. To fakt radši mobil zničíš nebo prodáš, než abys ho odnesl na policii / zkusil vrátit? Přijde mi to trochu nechutný. Zkus se vžít do pozice toho, kdo to ztratil. Mohl to bejt klidně někdo mladej, kdo je rád že si na to zařízení vůbec našetřil.
Posted 28 January 2011 - 10:19 PM
Telefon mu zabavili , ani náhodou bych někomu nedal telefon z ruky , oni ho z tebe vymlátit nemůžou .. Telefon jsem prostě koupil v bazaru .. Já vím , zní to trošku sobecky a nepoctivě ale ruku na srdce , kdo z vás by vrátil peněženku třeba s 10k Kč či telefon který jste našli v autobuse ? Člověku co našel můj telefon se nedivím , zachoval bych se úplně stejně jako on proto jsem to neřešil a koupil jsem si telefon nový a vsadím se , že minimálně 50 % z nás všech by udělalo to stejné i bez zbytečných postu jaký nejsem moralista
Posted 28 January 2011 - 10:40 PM
http://img844.imageshack.us/img844/3555/thumbsdownsmileyanim.gif
Posted 29 January 2011 - 02:31 PM
Posted 29 January 2011 - 03:05 PM
Posted 29 January 2011 - 04:54 PM
Jen to dokazuje že nejspisovnejc mluvěj češi na Vysočině.
Ostraváci, Brnáci, Moraváci, Slezáci a ti z Domažlic by se měli učit mluvit spisovně...no proste na zakladni škole se přece neučili Y/I a shodu přisudku s podmětem podle knižek napsanejch v nářečí...knižky ČJ sou pro celou ČR snad stejny.
Shaladanova Historka, TA historka, rodu ženskyho...neni to střední rod...takže fakt ne ShaladanoVO, MarthoVO... :-D Fakt děkuju bohu že nemusim mluvit nářečim http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif
V Hradeckym kraji lidi normalně řikaj Drakoj...
Na Moravě zase: Chodijou (Chodí), učijou (učí se) ... no proste za každy sloveso davaj JOU...tj hruza ale co se dá dělat :-D
Lidi z Vysočiny (jako sem já) zase řikaj: novEJ (novÝ), smradlavEJ hordák (smradlyVÝ hordák) ... no taky to neni spisovny :D
Posted 29 January 2011 - 07:17 PM
jinak ari, ani na vysocine to neni nejslavnejsi, aprijde mi ze nejspisovneji stale mluvi/pisou ostravaci, protoze pokud se nezakomponuje moravske nareci, tak nevedeme neco jako -y -ej apod :D to ze mluvime rychle a hodne lidi to nestihga je neco jineho :D
Posted 29 January 2011 - 08:37 PM
Posted 29 January 2011 - 08:42 PM
Posted 29 January 2011 - 08:54 PM
NE! Klidně si myslete, že jsem sobec, ale vubec sem nepřemýšlel nad tim, že bych ten telefon vratil na policii, nebo dokonce hledal majitele.
Me osobně už ukradli jak peneženku s dokladama, tak sem ztratil mobil. Nikdy sem ani na vterinu nedoufal, že by se u mě nekdo podle OP stavil a penezenku mi vratil. Ale jestli Vám to uděla radost, až přiste najdu telefon u auta, dám ho nekam na viditelné místo aby s toho měl užitek/problemy někdo dalsí.
Až jednoho krásneho dne sundate svoje ružové brýle, tak třeba poznáte, že život neni pohadka ani procházka ružovou zahradou.