Page 1 of 1
USA vladnu svetom - preberaju domeny bez upozorneni
Posted 06 December 2010 - 07:04 PM
jo stranka na hledani torrentu...nemyslim ze chcou ovladat svet, jenom zase zacali bojovat proti piratum..
Posted 06 December 2010 - 08:02 PM
Nějak nechápu proč se do toho plete ICE...nemaj se náhodou starat o přeběhlíky z mexika a věci s tím spojený?
Posted 07 December 2010 - 03:31 PM
hokop, on 06 December 2010 - 07:04 PM, said:
jo stranka na hledani torrentu...nemyslim ze chcou ovladat svet, jenom zase zacali bojovat proti piratum..
No tak "pirátama" (pač torretn-finder nepirátí, pouze sbírá odkazy na jiné servery) to začne, a jak to skončí?
Podle mě je to jasná příprava na wikileaks.
Posted 07 December 2010 - 05:07 PM
O Amících jsem si udělal názor v roce 2001 a ten mi zůstane, jelikož to jsou fakt strašné hovada.
Posted 07 December 2010 - 10:11 PM
Neni to az tak zle. USA neblokuje stranky ale len domeny pod spravou ICANN. Ak viete IP addresu stranky tak sa na stranku dostanete. Pripadne ak je domena spravovana inde (v EU, Azii..) tak usa nic nespravi. Snad si EU nezobere USA ako priklad. Vecsi pruser nastane ak sa schvali ACTA, ale to tak skoro nebude :)
Posted 07 December 2010 - 10:44 PM
ugu, on 07 December 2010 - 03:31 PM, said:
No tak "pirátama" (pač torretn-finder nepirátí, pouze sbírá odkazy na jiné servery) to začne, a jak to skončí?
neviem ako mozu, ako rychlo mozu, co vsetko je potrebne k prebratiu domeny bez udania dovodu, bez informovania majitela domeny, ale wikileaks ma tolko mirrorov, ze nemaju sancu to zabrat do posledneho webu
Posted 08 December 2010 - 08:21 AM
vzdy lepsie amici nez nejake islamisticke cubky ktore popravuju zeny a deti
Page 1 of 1
Help