Mystiq.org - forum: Pozor WOTLK! Ctete! - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Pozor WOTLK! Ctete! jeste je cas zustat na tbc.)

#21 User is offline   Jerry Ransom  

• Group: VIP

Posted 08 November 2010 - 10:26 PM

Má se to asi tak. WoWko je jen hra není dokonalá a nikdy nebude. Hrajeme to pro zábavu, kvůli lidem a tak... Wotlk je prostě další datadisk, který přináší spoustu nového obsahu. Lidi by se prostě nudily tak se vydal další datadisk. Na Insomnii jsou určitě lidi, kteří si za tu dlouhou dobu TBC prošli snad vše co bylo zajímavé a o co stáli. TBC u nás již prakticky skončilo. KJ dole S4 dávno spuštěna. Ještě zbývá udělat S4 Event a můžou tito lidé s vědomím toho, že už nic neobjeví přejít na Deamonicu. WOTLK je prostě budoucnost. Jednou i toho kdo teď hájí jen a jen TBC, všechno přejde a přejde si s celým acc na WOTLK. Tak to bude, a nic s tím neuděláte. WOTLK Trinity Core má aktivní tým vývojářů. Je tam více než 10000 revizí. O tom se nám na TBC ani nesnilo. Spousta věcí je zjednodušených a přesto se to hraje. Zřejmě budeme potkávat více dětí. Ale neřekl bych, že jich bude až moc. Každý lepší si najde guildu, a bude pokračovat progressem jako za časů TBC. Přibude spousta lidí. Někteří momentálně opravdu čekají na WOTLK a tak nehrajou TBC. Tito lidi se tam objeví.

WOTLK je další datadisk a prostě nás bude bavit...
2MAtrix: Pokrok nezastavíš!
0

#22 User is offline   Bero 

• Group: Registrovaný člen

Posted 08 November 2010 - 10:34 PM

Tak i já mám několika měsíční účast na zmiňovaném serveru. Co se týká arén tak TBC arény jsou fajn ale taky se prostě najdou comba které jsou OP a nepořebují moc skillu, to samé je na wotlku. Jen celý wotlk je úplně jiný styl hry. Já si na wotlk pvp nezvykl protože sem líný a nechtělo se mi strávit čas nad přílišným zkoumáním pvp z důvodů jež uvedu níže, ale znám spoustu lidí co k tomu měli taky odpor ale teď by se už k TBC nikdy nevrátili. Jak už tu pár lidí psalo, pokrok nezastavíš a pořád to samé časem taky omrzí.
Pvp sem nehrál protože mě naprosto dostalo Pve které sem nikdy předtím nijak zvlášť nemiloval ale prostě už jen Wotlk HC mi přijdou zábavnější a propracovanější než polovina TBC raidů :) ... (Culling of Stratholme rulezz). Bossové měli originalitu, systém T7/T7,5 10/25 man se mi taky velice líbil. Co se týká toho pvp přez pve tak na nezmiňovaném serveru je to bug,pvp itemy se mají dát sehnat ale taky na jiné úrovni než je tam dostupná, a do VoA by se mělo jít dostat taky jen po obsazení Wintergraspu což tam taky nejede proto si myslím že každá random parta by se tam podívat neměla.

Můj názor, TBC server by se měl zachovat, tomu fandím ikdyž si myslím že tam zdechne pes, ale změna je život a pokud wotlk server bude v dobrém stavu, sem s ním.

edit: jeste me napadlo jedno prirovnani jelikoz sem maturant, vsichni studenti nejdrive na statni maturity nadavali a kdyz ted zjistili ze budou moct cely rok prochlastat protoze je to nehorazna stupidita tak sou pro... Pořádně nezkusíte a zavrhujete protože jedna bába povídala že to není okej

This post has been edited by Bero: 08 November 2010 - 10:38 PM

0

#23 User is offline   Daron 

Posted 08 November 2010 - 10:41 PM

View Postmatrix, on 08 November 2010 - 10:09 PM, said:

Jsi trapnej a hloupej

to jenom kvůli tomu že sem napsal svuj nazor a ty si s tim nesouhlasil? to sem te v tom pripade taky mohl urazet za ten prvni post když sem s tim taky tak uplně nesouhlasil...

mohl si to napsal napr do blogu když nechceš aby do toho lidi psali, ber to aspon tak že ten topic třeba nezapadne hned když sem někdo něco napíše

navíc sem napsal v tom poslednim postu že to nechávám bejt, tak nvm o co de.

This post has been edited by Daron: 08 November 2010 - 10:42 PM

0

#24 User is offline   vitamin 

Posted 08 November 2010 - 10:49 PM

Na wotlk pvp si treba zvyknut, ja by som sa nedokazal vratit k tbc, je ako spomaleny film.
0

#25 User is offline   Malakai 

Posted 08 November 2010 - 11:01 PM

View Postmatrix, on 08 November 2010 - 10:09 PM, said:

Jsi trapnej a hloupej doted jsi to nepochopil ja nepotrebuju slyset zadny joo joo mas recht wotlk je sux nepotrebuju k tomu slyset nic je to pro lidi aby si to mohli precist ale ty jsi proste natolik blbej ze stale resis!...

Oh my god. Názory jsou jako díry do prdele, každej nějakou má!.

A myslím, že jedinej trapnej jsi tu ty. Člověk ti napíše svůj názor na tvůj názor a hned malý chachar začne nadávat.

Wotlk má své + i - o tom žádná.Každej má něco jinýho raději a jak psal Mijo hold pokrok je pokrok.A třebas jsou i lidi co to pořád hrají kvůli jinejm lidem.
0

#26 User is offline   Chooze 

• Daemonica CT - Hunter
  • Group: WoW Tester

Posted 08 November 2010 - 11:02 PM

Ale jo napsal si to celkem pekne až na formátování textu http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif proste naky klady má ale i tunu zaporu a pvp se mi zdálo fakt o jednom tlačitku ale tak uvidíme až tam budem a budme mít vic času si to vozkoušet...na insta 80 serverech to stojí všecko za velký H... takže uvidíme až konečne zacnem expit ;)

Pokrok je pokrok, nezastavis ale musi to bejt pokrok na urovni, když třeba srovnám hry MassEffect 1 a 2 tak jednička byla super a dvojka ma sice i nekterý dobrý nápady ale nemáš tak rozsáhlej svet, mužeš jít jen jednou cestou a je to spíš taková konverze z konzolí :-D stejne je to s wowkem no...ale jednou sme závislí a stejne to hrát budem http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif

This post has been edited by Chooze: 08 November 2010 - 11:05 PM

0

#27 User is offline   Navrcek 

Posted 08 November 2010 - 11:31 PM

View Postvitamin, on 08 November 2010 - 10:49 PM, said:

Na wotlk pvp si treba zvyknut, ja by som sa nedokazal vratit k tbc, je ako spomaleny film.

Asi tak nejak :)Rogue je jen o zvyku zadny mutilate jet nemusis muzes jet klidne ShS na Ambush a nebo na Kiling Spree kterej je skoro vsude buglej a dava celkem nehoraznej dmg ;) Ale taky radsi zstavam Priesta jak Rogue :) Ale zas hrat Rogue na urovni proti Dk R3 war druid neni taky zas tak easy :)
0

#28 User is offline   Nomercy 

Posted 08 November 2010 - 11:32 PM

View Postvitamin, on 08 November 2010 - 10:49 PM, said:

..tbc, je ako spomaleny film.

Sám bych to nenapsal lépe. Každému vyhovuje něco jiného, každý je na jiném levelu skillu a tím bych to uzavřel.. ;)
0

#29 User is offline   FrLo 

Posted 08 November 2010 - 11:45 PM

Ehh? Přemejšlel si někdy o odstavcích? Dočet jsem to do půlky a víc sem neměl sílu...
0

#30 User is offline   MinitarCZ 

Posted 09 November 2010 - 01:39 AM

tak běž brečet jinam "ááááá wotlk on mě zabil protože tw...cz ;) on je buglej ááá ježíš human má 45sec. CD na raciálku co funguje stejně jako insignie a maj stejnej CD ááá ježíš ááá asi se z toho po*http://forum.mystiq.org/public/style_emoticons/default/expand_main_table.gif :) tys mě zabil chlapče
0

#31 User is offline   Kaspic 

• Group: Moderátor

Posted 09 November 2010 - 06:40 AM

Matrix to nemáš nič iné na práci ako zakladať nezmyselné témy? A pred tým než niečo založíš si premysli či to ma prínos pre komunitu alebo len prínos v zmysle FLAM-u.

#32 User is offline   rewew 

Posted 09 November 2010 - 07:58 AM

TBC jsem nehrál, ale WoTLK mi naprosto vyhovuje ;)

BTW

0

#33 User is offline   Lloyde 

Posted 09 November 2010 - 08:16 AM

Sloh jsem dočetl do půlky, posty ostatních jsem moc nečetl, tak snad někoho nebudu opakovat:
Tohle je typická reakce někoho, kdo si na TBC všechny hrozně dával, ale na WotLK už si nedává a proto je to všechno vlastně na ho*no.
0

#34 User is offline   Janyt 

Posted 09 November 2010 - 08:25 AM

ze jsi byl na twinu na 3.3.3a, znamena to akorat to, ze jsi byl na dalsim free, nic vic.
0

#35 User is offline   Mako 

Posted 09 November 2010 - 11:13 AM

ježisi, proč to ješte nekdo nelocknul ? :)
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

TOPlist