Najdou se tu dnb posluchači?
Posted 03 November 2010 - 03:50 PM
mám rád DnB ale jdu radši do dnb stepu který trénuju nestydím se to přiznam tak 30 minut denně :) tuhle zná každý stepař !
a tak tohle každý musí znát taky :) ukázat něco podobného z parťákem s kterým bych držel krok na parketu ano kolečko kolem nás by bylo hned :D
a tak tohle každý musí znát taky :) ukázat něco podobného z parťákem s kterým bych držel krok na parketu ano kolečko kolem nás by bylo hned :D
Posted 03 November 2010 - 04:42 PM
Tak přidám se i já.DNB je pro spoustu lidí hopsání za zvuku nesmyslných bubnů,ovšem každý kdo trochu porozumí rytmům a té kráse této muziky uzná že tohle prostě můžete poslouchat kdykoliv.Od jízdy autem přes kondiční běh a nebo před spaním.DNB je pro mě osobně něco jako droga.Nemusím ho mít každý den 24 hodin v kuse ale když na me přijde ,,absťák" tak prostě není jiné volby než pustit playlisty :D
pixie-shock prostě klasika když člověk potřebuje totálně vypnout :)
pendulum-hold your colour.Co víc si přát prostě tohle má grády a žádná písnička od Pendulum se mi nelíbí víc jak tahle :)
předem se omlouvám pokud tu nějakáz těchto písniček je ale jen sem rozklikal vaše odkazy abych si je pak mohl přehrát :)
pixie-shock prostě klasika když člověk potřebuje totálně vypnout :)
pendulum-hold your colour.Co víc si přát prostě tohle má grády a žádná písnička od Pendulum se mi nelíbí víc jak tahle :)
předem se omlouvám pokud tu nějakáz těchto písniček je ale jen sem rozklikal vaše odkazy abych si je pak mohl přehrát :)
Posted 03 November 2010 - 08:18 PM
Viděl jsem že jste někteří postovali DnB Rádia -> osobně poslouchám (a doporučuju :( ) toto Bassdrive.com
Step jsem se učil podle tohohle Rusáka :) Sweetsz
Step jsem se učil podle tohohle Rusáka :) Sweetsz
Posted 03 November 2010 - 08:51 PM
a klasiku jako tarantula nikdo neposloucha ?
nebo watercolour
a jeste toto je dobre hypercaine
dále pak treba Slam od pendulum a par dalsich ktere uz sou v topicu o.O
nebo watercolour
Posted 03 November 2010 - 10:01 PM
tydyt, on 03 November 2010 - 08:51 PM, said:
a klasiku jako tarantula nikdo neposloucha ?
nebo watercolour
nebo watercolour
Tak tyhlety chuťovky si snad občas poslechnou všichni :D Jinak když (překvapivě http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif) padla řeč o Pendulum, tak podle mě jsou od nich nejlepší: Spiral, Masochist, Another Planet a písničky, který produkovaly v týhle době... To je stará dobrá Pendulum klasika :)
Posted 04 November 2010 - 01:29 AM
Ked jungle tak s negrom za micom:
Je to ale hodne stare no :D
a mc Spyda (tarantula) :
ten set sa oplati vypocut cely :) i ked nazivo pod vlivom je to nieco ine :D
Je to ale hodne stare no :D
a mc Spyda (tarantula) :
ten set sa oplati vypocut cely :) i ked nazivo pod vlivom je to nieco ine :D
Posted 10 November 2010 - 09:04 PM
Nečetl jsem celý topic, tak jestli někdo postoval tuhle tak sry :)
Ale jinak DnB jenom tak občas, není to nic, co bych vyhledával.
A k těm Pendulum - to jsou jako pořád DnB? Protože to poslední album od nich je takový...no...nenáročný a až moc mainstreamový. Já mam třeba od Pendulum nejraději Axle Grinder, a takovej song už u nich nikde nenajdu. Vždycky jsem měl DnB za takovej alternativnější styl, kterej se takovým těm "Lady GaGa fans" líbit nebude, ale Pendulum mi to celkem vyvrátili.
Ale jinak DnB jenom tak občas, není to nic, co bych vyhledával.
A k těm Pendulum - to jsou jako pořád DnB? Protože to poslední album od nich je takový...no...nenáročný a až moc mainstreamový. Já mam třeba od Pendulum nejraději Axle Grinder, a takovej song už u nich nikde nenajdu. Vždycky jsem měl DnB za takovej alternativnější styl, kterej se takovým těm "Lady GaGa fans" líbit nebude, ale Pendulum mi to celkem vyvrátili.
Posted 10 November 2010 - 09:48 PM
nj bohuzel Pendulum a dost britských dj´s jdou pomalu ale jiste dolu kvalitou..kdysi byli prave dj´s z ostrovu predstavitele peknyho jednoduchyho s poradnejma beata zniciho dnb ale ten ,, discodramec,, jinak se to nazvat neda co predvadi posledni leta je k placi:((
bohuzel vymekli:(
a nejlepsi dnb je ten kdy se ti ani po 5 hodinach nechce prestat parit:P
bohuzel vymekli:(
a nejlepsi dnb je ten kdy se ti ani po 5 hodinach nechce prestat parit:P
Posted 10 November 2010 - 11:44 PM
Podla mna sa skor pendulum snazi za kazdu cenu v svojich albumoch sokovat a priniest nejaky komercny narez ktory sa bude este dalsich 10 rokov hrat na party s Hold your color im to vyslo s tymi novymi moc nie no to neznamena ze tie mega komercne sracky musia hrat aj na party. Na druhu stranu tu je priklad mega komercnej sracky ktora sa pekne rozjede
a edit to B1:
pokial ti ide o to co hra po 1:45 tak to sa vola Days Go By ten zaciatok ale neviem ;)
a edit to B1:
Black_one, on 10 November 2010 - 06:34 PM, said:
Nevděl by někdo jméno týhle písničky? ;)
pokial ti ide o to co hra po 1:45 tak to sa vola Days Go By ten zaciatok ale neviem ;)
Posted 11 November 2010 - 07:04 PM
taky nejlepší co znám je Aphrodite jíný třeba jsou dobrý ale jen tyhle uznávám za moc dobrý :) menši ukázka
Help