Mystiq.org - forum: Upgrade notebooku - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Upgrade notebooku

#21 User is offline   Necro 

• Group: VIP

Posted 28 September 2010 - 10:10 AM

jo jo, taky si říkám, že až budu otitulovanej, tak nevyjdu z módy :-D
0

#22 User is offline   Mijo 

Posted 28 September 2010 - 12:59 PM

naivky co si myslej, ze kdyz maj tituly, litaji peceni holubi sami do huby? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/fuck.gif http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/taunt.gif
0

#23 User is offline   Howkey 

• Group: Registrovaný člen

Posted 28 September 2010 - 01:09 PM

No řekl bych že každej člověk v ČR co nepracuje "jen" rukama potřebuje PC na něco, ať už na to hledat si jako živnostník poptávky, nebo komunikovat s přáteli kteří nebydlí zrovna vedle vás, až po editaco fotek. Nemluvně o lidech co pracují v kanceláři.
Tak bych tak nějak řekl že PC mít musí každý dneska.

Otázkou je jestli si koupíte PC za 15k nebo za 25k abyste mohli hrát ty úžasný hry. Já jsem si před 6 lety (!6!) kouipl PC za 22 000 (bez monitoru) a mám ho dodnes a CoD4 mi na něm jde suprově, stejně jako Crysis (to první).

Když si umíte vybrat PC nebo dokonce složit tak vám vydrží mnohem déle než většinou. Když vidím jak někdo každý 2 roky kupuje PC za 15 000 tak si spočítejte ... a uvidíte že oproti tomu si koupit za 22 000 jednou za čas vás může vyjít na polovinu.
0

#24 User is offline   Necro 

Posted 28 September 2010 - 02:12 PM

huš hajzle, nekaž nám naděje :-D

A zas stolní PC je něco jinýho, tam si aspoň můžeš vybrat, co do toho chceš. Moje první PC taky fungovalo snad 6 let, než vyšlo z průměru (přesněji do doby, než na trh přišla GeForce 2). U noťasu bych v něco takovýho nedoufal. Nicméně já prostě šlápl do hovna s tim Intelem, jinak než velkej omyl života to nazvat nemůžu. Zas na druhou stranu výhoda, že u toho tak aspoň neustále nesedim jako kámoš a neseru na školu =)
+ponaučení do příště co nebrat, obzvlášť když vidim, jak výrobci tuhle zrůdu do noťasů stále montujou jak voteklý
0

#25 User is offline   Howkey 

• Group: Registrovaný člen

Posted 28 September 2010 - 02:16 PM

Ona je dobrá protože nežere a nezabírá tolik místa, některý PC maj dokonce 2 (integrovanou+samostatnou) a přepínaj se podle toho jestli je potřeba jedna nebo druhá, ale bacha! Má to zase nevýhodu že třeba Mafia 2 vám detekuje tu integrovanou a řekne vám "tak na tomhle se ani nespustim sry" ;))) (samozřejmě to jde vyřešit ale ne pro běžného uživatele)
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist