Page 1 of 1
Povodně jsou u Vás? ano? přidejte fotky..
Posted 07 August 2010 - 05:22 PM
Zdravím, jak jistě kazdý z Vás ví, dnes se stala na mnoha místech nepříjemná věc, pokud jste alespon trošku sledovali zprávy, tak víte že Liberecký kraj to odnesl nejvíce a jelikož já pocházím z Libereckého kraje, jako náš GM Mageoffire (pokud se nepletu) tak zakládám tuto tému aby jste se k tomu mohli vyjádřit, popsat a v rámci možností přidat i nějakou tu fotku.
Posted 07 August 2010 - 09:15 PM
U nás ráno 10 minut pršelo a zbytek dne modrá obloha bez mraků :( (moravskoslezský)
Posted 08 August 2010 - 09:01 AM
Na Plzeňsku dost pršelo, řeky se trochu zvedly, ale nic víc :) Záplavy ne :)
Posted 08 August 2010 - 09:46 AM
Aktuálně jsem u babky v Domažlicích,a tady akorát tak takejch 15h v kuse pršelo ale nic to neudělalo,jen se trochu zvedli řeky,nic víc.
Posted 08 August 2010 - 03:29 PM
U nás povodně byly (Jablonné v Podještědí, u Liberce). Protrhla se tu hráz rybníka, takže asi 3 vesnice se tu museli evakuovat. My jsme naštěstí nemuseli, takže jsem mohl v klidu pařit a koukat přitom na vodu po oknem:).
Momentálně voda odpadla a už to vypadá v pohodě.
Momentálně voda odpadla a už to vypadá v pohodě.
Posted 09 August 2010 - 03:51 PM
Od 1. do 7. srpna sme sjížděli Lužnicu, 6. a 7. už totálně vymizely ostatní grupy, jen ta naša zůstala. V sobotu sem jel dom z Bechyně přes Tábor a Veselí n/L směr Morava. Druhý den se dozvím, že Veselí je trochu vyplavené. Suchdol nad Lužnicou, kde sme začínali měl +1 až 1,5 metrů nadstav. Tři dny ze sedmi nám pršelo. Voda tekla dobře, ale ty promočené věci a spacák trochu naštvaly xD
Page 1 of 1
Help