fyfasek, on 03 August 2010 - 12:39 AM, said:
pokud dobre vidim tak stoji 3600 :D (ja chci DO 3000)
to bob: ta vypada hoooodne zajimave, zkusim pohledat info jeste nejaky... ale wow :) za tu cenu, dobre narachana. ale ted je otazka - mam zakladovku
asus m2n-e. nebude to nijak vadit ne? jeste dodam zbytek: 2x1GB RAM a procak AMD 64 X2 (dual) 5200+ . de mi o to, aby grafika jela na 100% vykonu a ne aby byla omezovana zbytkem sestavy :)
BTW ten avatar: PILLS HERE? :)
im in ur house, grabbin ur peelz! :) jsem rád že si toho někdo všiml. no já myslím že dvoujádro 2,7 ghz by mělo zajistit dostatečné místo pro průtok informací, takže myslím že v sestavě nebude problém :) tu tvoji základovku jsem nějak nenašel, ale pokud tam máš pci-e 16x tak v ní taky nebude problém :) strach bych neměl
edit: nevšiml jsem si že tam na ni máš odkaz :) takže jo, myslím že v sestavě nebude problém. problém bude že v tom obchodě je psaná dostupnost "na dotaz". tak nevím, jestli ji mají :)
edit2: jo a doprdele! další průser :) já ti tam dal blbej link, měl jsem na mysli tudle
http://www.pocitaceo...-dp-pci-e-bulk/
ta je teda za 3200 ale myslím si že ty 2 stovky za to stojí :) v každém případě je ale taky "na dotaz"
This post has been edited by Gum_Bob: 03 August 2010 - 01:21 AM