Abych se k tomu vyjádřil já... Před cca 6 lety jsem taky poslouchal všechno možné (od Eminema, přes soundtracky z 8 Mile až k Madonně) a teď jsem na death metalu, často si čuchnu i k black... Na hip hop se nedívám jako na sračku bez melodie, občas to je fakt dobré a jak už řekla nirty, i já mám pár kamarádů hoperů, kteří jsou schopní ke mně přijít a říct mi, že Kontrafakt má nové album.
Je fakt, že k metalu jsem se dostal asi kvůli tomu, že se mi hnusí jakýkoliv druh organizovaného tance (na diskotéce jsem byl jednou v životě a to jsem se musel ožrat, abych tam šel pogovat na Horkýže slíže... Ochranka neměla moc radost), takže jsem si jednou zašel na metalový festival a tam jsem procitl... Prostě ta hromada lidí, ožralých, pogujících, headbangujících a užívajících si tu hudbu, tu atmosféru, to mě dostalo a já CDčka s Eminemem někam zahrabal :)
Ale ani veškerý metal se mi nelíbí, například tohle je přímo děs (ta dáma, kterou vidíte na obrázku, zpívá)
A ještě k tomu rytmu... Myslím, že Arch Enemy budou stačit na to, abych vás přesvědčil, že tohle rytmus opravdu má :)
This post has been edited by rewew: 31 December 2009 - 10:14 AM
Help