Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#441 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 31 December 2009 - 10:13 AM

nirty a Necro +1...

Abych se k tomu vyjádřil já... Před cca 6 lety jsem taky poslouchal všechno možné (od Eminema, přes soundtracky z 8 Mile až k Madonně) a teď jsem na death metalu, často si čuchnu i k black... Na hip hop se nedívám jako na sračku bez melodie, občas to je fakt dobré a jak už řekla nirty, i já mám pár kamarádů hoperů, kteří jsou schopní ke mně přijít a říct mi, že Kontrafakt má nové album.

Je fakt, že k metalu jsem se dostal asi kvůli tomu, že se mi hnusí jakýkoliv druh organizovaného tance (na diskotéce jsem byl jednou v životě a to jsem se musel ožrat, abych tam šel pogovat na Horkýže slíže... Ochranka neměla moc radost), takže jsem si jednou zašel na metalový festival a tam jsem procitl... Prostě ta hromada lidí, ožralých, pogujících, headbangujících a užívajících si tu hudbu, tu atmosféru, to mě dostalo a já CDčka s Eminemem někam zahrabal :)

Ale ani veškerý metal se mi nelíbí, například tohle je přímo děs (ta dáma, kterou vidíte na obrázku, zpívá)

A ještě k tomu rytmu... Myslím, že Arch Enemy budou stačit na to, abych vás přesvědčil, že tohle rytmus opravdu má :)

This post has been edited by rewew: 31 December 2009 - 10:14 AM

0

#442 User is offline   nirty 

Posted 01 January 2010 - 01:12 AM

View Postrewew, on 31 December 2009 - 10:13 AM, said:

A ještě k tomu rytmu... Myslím, že Arch Enemy budou stačit na to, abych vás přesvědčil, že tohle rytmus opravdu má :D
...

Rewew naprosto s tebou souhlasim.
Jinak arch enemy jsem sem nechtela davat kvuli tomu growlu, ale je to jedna z mych oblibenych kapel, a na zivo jsou perfektni.
0

#443 User is offline   Vexom 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 January 2010 - 01:25 AM

View Postrewew, on 31 December 2009 - 10:13 AM, said:

A ještě k tomu rytmu... Myslím, že Arch Enemy budou stačit na to, abych vás přesvědčil, že tohle rytmus opravdu má :D

No, oni tím, že to nemá rytmus myslí asi vynechávky rytmu a rapidní změny rychlosti v určitých taktech a pak zase zpět, což je věc, která je i ve vážné hudbě.
Prostě, že je jedna část songu v rychlosti 130 úderů za minutu a 4/4 takt (sloka), potom se střídá (například pre-refrén) v rychlosti 130úderů za minutu po dvou taktech 4/4 a 3/4 a v určité pasáži se(například refrén) zrychlí ty takty o 20 úderů za minutu, takže bude 150 a takty se mění 4/4 a 3/4.
0

#444 User is offline   KevIneQ 

Posted 01 January 2010 - 07:52 AM

Já už radši nic říkat nebudu jenom bych se tu pohádal s nějakýma rockerama atd. Mě je úplně jedno kdo si co poslouchá jestli se mu to líbí tak at si to poslochá , mě jenom štvou ty kecy okolo když mi někdo začne nadávat tady na forku ohledně mího oblíbeného stylu. Neříkám, že si něco od rocku neposlechnu ale fakticky nesnáším když Inocertinn anebo rewew sem postnou to nechutný video s těma pověšenýma babama na křížech celé od krve atd... ta muzika se nedá vůbec poslouchat je to fakt moc HARDCORE!!! :( . Taky jsem s ´´ROCKERAMA´´ v tom názoru že když si nějakej člověk řekne no a ted budu Hip Hop tak si vemu džiny až pod prdel dlouhy tričko a budu chodit jak kdybych měl AJSHAMRA (nevím jak se to píše) :) . Já jsem učenej Hip Hopu ale radši Old Schoolu (HYPU) už od malička. Kdyby jste mě viděli venku tak nevíte jestli jsem DISCANT anebo Hip Hoper. Někdo si hraje na největšího HH borce a pak dostává za to přes držku. Lepší jsou ti kteří si tu muziku užívají ve vnitř srdce a dokáží si jí nejvíc užít a vžít se do ni. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/weight_lift.gif . Mám rád i Soul, R´n´B, Crunk pak hlavně vše okolo 80. letech - Funk, House a ten Old School. Ale škoda je Michaela Jacksona :D
0

#445 User is offline   KevIneQ 

Posted 01 January 2010 - 07:57 AM

View PostAll, on 29 December 2009 - 05:47 PM, said:

Udělej si názor na toto brácho Kaidžas - Reči sa vypravaju, chleba sa jí

Ok bráško.
0

#446 User is offline   Necro 

Posted 01 January 2010 - 11:52 AM

tož to je jasné, že starý dobrý věci jsou nej a dnes nepřekonatelný, holt tenkrát to bylo něco novýho a taky z toho nemsrděly prachy z každýho slova... to bude jak s Mafií - jednička byla bomba, perfektní + závěrečná myšlenka. Dvojka dle mýho bude taky super, ale jedničku nepřekoná, přec jen člověk už bude vědět do čeho jde a co od ní čekat.
Začátky jsou hezký, konce hořký

btw rewe, kde že je rozdíl v těch tvejch songách? Dyť je to to samý, stačilo by na počítači upravit pár vejšek a máš ekvivalenci
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/usd.gif
0

#447 User is offline   Ashellissia 

Posted 01 January 2010 - 11:59 PM

Rytmus - trapas
0

#448 User is offline   rewew 

Posted 02 January 2010 - 10:07 AM

View PostNecro, on 01 January 2010 - 11:52 AM, said:

btw rewe, kde že je rozdíl v těch tvejch songách? Dyť je to to samý, stačilo by na počítači upravit pár vejšek a máš ekvivalenci
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/usd.gif

lol, chceš mi říct, že tam neslyšíš rozdíl? Kamarád šampónek označil Stigmu za "štěkajícího psa u popelnic" a AE jsou AE :)
0

#449 User is offline   Necro 

Posted 02 January 2010 - 07:50 PM

no, já hlavně už ani do toho šamponka se neřadim, na teorie o hudebnim sluchu moc nevěřim a... tak dále. A rozdíl opravdu neslyšim, leč pravda, že paní č.1 do toho víc blinkala a její hudba zdála se míti vyšší rychlost, ale to je v podstatě všechno. Rozhodně nic, čim by se to navzájem lišilo od neposlouchatelnosti. A vlastně... komu to tady povídám, stejně máš ban, kur*vadrát!
0

#450 User is offline   KevIneQ 

Posted 03 January 2010 - 09:15 AM

Ale stejně Ice Cube - Check Yo Self http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif

This post has been edited by KevIneQ: 03 January 2010 - 09:15 AM

0

#451 User is offline   Necro 

Posted 03 January 2010 - 11:45 AM

jo jo, to i kámoš punker rád poslouchal.. holt jeho oblíbená melodie z Vice City http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/turned.gif

http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/shifty.gif

0

#452 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 03 January 2010 - 02:42 PM

View PostMetalPivo, on 03 January 2010 - 02:23 PM, said:

\m/

jak kdyby tu tidle uřvaní dementi nebyli jednou a nestačilo to http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/taunt.gif

#453 User is offline   Daft 

Posted 03 January 2010 - 04:24 PM

tyhle offposty a snahy o vyvolání flamu budou mazány, warnovány a pokud si to situace bude žádat, tak i banovány
0

#454 User is offline   KevIneQ 

Posted 03 January 2010 - 06:06 PM

View PostDaft, on 03 January 2010 - 04:24 PM, said:

tyhle offposty a snahy o vyvolání flamu budou mazány, warnovány a pokud si to situace bude žádat, tak i banovány

Ach jo... :P
0

#455 User is offline   Otsego 

Posted 03 January 2010 - 11:05 PM

ahoj
chtel bych vas hip hopery pozadat abyste nam to nepousteli nahlas v tramvaji pres mobil...fakt nas to sere...nic proti vasemu "teplak gang" stylu kazdy na necem ulitava
(nechcu abyste to tu brali jako nejaky vysmech ale nejak se s tim bojovat musi me uz to sere a jeste sem nevidel nikoho jineho tohle delat krom typku s hadrama o 3 cisla vetsi nez nosi jejich otec)
0

#456 User is offline   KevIneQ 

Posted 04 January 2010 - 05:02 AM

View PostOtsego, on 03 January 2010 - 11:05 PM, said:

ahoj
chtel bych vas hip hopery pozadat abyste nam to nepousteli nahlas v tramvaji pres mobil...fakt nas to sere...nic proti vasemu "teplak gang" stylu kazdy na necem ulitava
(nechcu abyste to tu brali jako nejaky vysmech ale nejak se s tim bojovat musi me uz to sere a jeste sem nevidel nikoho jineho tohle delat krom typku s hadrama o 3 cisla vetsi nez nosi jejich otec)

JJ je to strašné, ale oni někdy na to přijdou až si třeba vrznou.

Ale mám tu jeden protiklad pro tebe. Píšeš to sem jako kdyby jsme s tebou jezdili denně s tebou v tramvaji bo kde. :( Připadá mi to až zbytečné toto sem psát. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/superman.gif
0

#457 User is offline   Janyt 

Posted 04 January 2010 - 08:16 AM

za demenci pardon popularizaci hip hopu muze eminem a hlavne ten jeho film 8. mile, po tomhle se to u nas teprve rozjelo a co se tyka komercniho hip hopu se stetkama a drahyma autama tak to prislo prave po eminemovi.. takze vite komu dekovat, vite diky komu to je, a vite ze je to sux :D dekuji
0

#458 User is offline   Daft 

Posted 04 January 2010 - 03:32 PM

MetalPivo včera dostal warn, dnes 3 dny ban, tak uvidíme co si odnese příště...

jinak teorie, že za rozšíření hiphopu můžem děkovat eminemovi, je zcestná...maximálně ho tak přiblížil lidem, co poslouchají pop (=populární hudba)

a štětky, bling bling i auta byly ve hře už před dvaceti lety, akorát to nebylo v takovým procentu textů a klipů jako teď.
0

#459 User is offline   KevIneQ 

Posted 10 January 2010 - 07:14 PM

BANNED! :(

Jinak hoši otřes ty vaše hity.
0

#460 User is offline   All 

Posted 12 January 2010 - 02:05 PM

Je zlý psát o dobrých věcech špatně neboť kritika která pramení z nenávisti nemůže být objektivní.Respektujte hudbu.

Rytmo asi nevykrvácel při zakoupení beatu od underground legendy USA ale mě málem přizabil timhle počinem :) Waaagh!

RYTMUS- JEDINY FEAT DJ PREMIER (KRAL 2009)
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist