Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#421 User is offline   KiLLerr 

• Group: Registrovaný člen

Posted 19 December 2009 - 01:15 PM

View PostKevIneQ, on 16 December 2009 - 10:23 PM, said:

Souhlasím.

Tady máte pisničku k tématu : ^^
0

#422 User is offline   KevIneQ 

Posted 19 December 2009 - 01:22 PM

View PostKiLLerr, on 19 December 2009 - 01:15 PM, said:

Tady máte pisničku k tématu : ^^

Vidíš snad, že se tu bavíme o nějakých GAYských parodiích? Nebo si měl nutkání ukázat tvoje zájmy? :D
0

#423 User is offline   KiLLerr 

Posted 19 December 2009 - 01:24 PM

View PostKevIneQ, on 19 December 2009 - 01:22 PM, said:

Vidíš snad, že se tu bavíme o nějakých GAYských parodiích? Nebo si měl nutkání ukázat tvoje zájmy? :D

Je to váš pro rap/hip hop...takže jeto vaše...za to, že jsi se čuměl i na to video a dělalo ti to dobře, já nemůžu... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif
0

#424 User is offline   KevIneQ 

Posted 19 December 2009 - 02:47 PM

View PostKiLLerr, on 19 December 2009 - 01:24 PM, said:

Je to váš pro rap/hip hop...takže jeto vaše...za to, že jsi se čuměl i na to video a dělalo ti to dobře, já nemůžu... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif

Pěkně, nováček si tu hraje na nejvíc SKiLLa ale nemáš na to, musíš být jak zhovadilý dětsko, který musí všechno špinit a dělat bordel. Běž si do svého TOPICU Rock/Metal , tady nejsi vítán s takovýma blbostma!
0

#425 User is offline   Howkey 

Posted 19 December 2009 - 03:16 PM

jo
ne
jo
ne
jo
ne
jo
ne

... hlavně že se u toho zasmějem :)
0

#426 User is offline   hartom 

• Vyhozen z fóra Mystiq.org

Posted 19 December 2009 - 04:42 PM

hip-hop je dobrej,treba lloyd banks ma dobry pisnicky :)

0

#427 User is offline   KevIneQ 

Posted 20 December 2009 - 12:42 PM

Three 6 Mafia - Testin My Gangsta MASAKR!
0

#428 User is offline   All 

Posted 20 December 2009 - 02:51 PM

Kajdžas - Žijem pre LIVE
Vemte si k mozkům :)
0

#429 User is offline   KevIneQ 

Posted 20 December 2009 - 07:47 PM

View PostAll, on 20 December 2009 - 02:51 PM, said:

Kajdžas - Žijem pre LIVE
Vemte si k mozkům :P

Kajdžas - Kam jdeš :( http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif
0

#430 User is offline   Vexom 

Posted 26 December 2009 - 01:47 AM

View PostKevIneQ, on 16 December 2009 - 08:54 PM, said:

Když se takhle pěkně bavíme o tom Hip Hopu atd.. Tak vám ukážu akci kde jsem DÍKY BOHU byl a objevili se tam 2 panáčkové, kteří umí ovládat perfektně své tělo, POP a Izolačky. Tak se podívejte doufám, že se vám to bde líbit. Les Twins - Rock Tha Floor (UKAŽTE MI METALISTU, KTERÝ BY VÁM TOHLE UDĚLAL :) . +1 VÝHODA V HH)

Já myslím, že hudební složitost dělá v hudbě více, než to, co se děje okolo hudby (Tím myslím to video).
Nebudu psát o Metalu, ale o Progressive rocku, protože vy budete mít Metal pořád spojený s kokotinami jako je Slipknot a podobně. Já si teda radši poslechnu třeba Pink Floydy (nebo se podívám na koncertní záznam P.U.L.S.E. (dá se říct, že začíná od 2:25) kde je nepřekonatelná světelná show) - (podle názoru 99,99% hoperů - "Nuda!!! Půl hodinové intro!!!" - to jsou většinou ukázky toho, jak dokážou někteří lidé vnímat tu hudební složitost) - než to, abych poslouchal nějaké loopy, které jsou udělané na pc, co se pořád dokola opakují a pak tam někdo začne mluvit.

This post has been edited by Vexom: 26 December 2009 - 03:04 AM

0

#431 User is offline   All 

Posted 29 December 2009 - 05:47 PM

View PostKevIneQ, on 20 December 2009 - 07:47 PM, said:

Kajdžas - Kam jdeš ;) http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif

Udělej si názor na toto brácho Kaidžas - Reči sa vypravaju, chleba sa jí
0

#432 User is offline   nirty 

• Group: VIP

Posted 30 December 2009 - 03:19 PM

Tak jsem si precetla asi 5 poslednich stranek o tom jak se tu hadate.
1. Nechapu proc se rockove/metalove zamerena cast serveru neustale navazi v tomto topicu do hoperu, prece nasi hiphop/rapove komunite nebudeme delat radost z toho ze si s nami mohou vymenovat nazory.
2. Precetla jsem si tu par prispevku o tom ze metal je neritmicky, bohuzel mam takovy pocit ze si pod metalem predstavite tak mozna growling zpevaka, ktery vam trha usi, ale jsou i kapely pri jejichz pisnickach jste poprve tancovali s holkama plouzak, jako treba metallica a at mi nekdo do oci rekne ze je jejich hudba neritmicka. A takovych metalovych kapel je hodne..., ale nekteri z vas jsou proste omezeni na black a deathmetal.
Tady mate priklad kapely ktera nedavno vymenila zpevacku, a i kdyz si v goth/symphonic metalu moc nelibuju rekla bych ze ten cistej spanelskej hlasek a tema el. kytarama ladi, a rozhodne to je jak rytmicke tak melodicke. Tady to je

Nechci byt vuci raperum a tem ostatnim drsnym typkum nijak kriticka, ale opravdu asi neznam moc dobrych "zpevaku" nebo raperu nebo jak jim rikate. Jedina pisnicka co se mi libi je a to jen proto ze to ma aspon nakou melodii stejne jak tupac. Zbytek pisnicek mi prijde, ze se do pocitace nahazi jedna melodie jako treba tady http://www.youtube.com/watch?v=5I7wc0XBiQ0 (post by All) tomu jsem se opravdu musela smat, takova sracka, ta stejna melodie se tam opakuje az dokonce "pisnicky" nebo jak tomu rikate. Ty kecy do toho radeji ani nekomentuju.

Ono se neni cemu divit, ze na hopery ma spousta lidi averzi (nejenom metalisti), neni divu kdyz kazdej 13tiletej klucina jezdi na kole po meste s mobilem rvoucim 50centa, bohuzel hiphop ztratil svou originalitu od te doby co ho zacal poslouchat kdejakej vul co nema potuchy co je to melodie.

Mam par kamaradu hoperu a muzu rict ze jen jednomu verim ze tim stylem opravdu zije a ze si na nic nehraje, tak nvm no myslim ze to tak bude asi u jakehokoli druhu hudby.

Takze se prestanme hadat kvuli blbostem protoze bysme se stejne nikam nedostali. Metlosi se prestanou navazet do hiphop komunity a bude klid.
"*peace and love*"
0

#433 User is offline   Necro 

• Group: VIP

Posted 30 December 2009 - 05:18 PM

hip hop jde předevšim do sraček od doby, co se z toho stala obyčejná pračka na peníze, uměla hypovaná sláva ve jménu mtv a drahejch aut. Nevím kdy, ale přijde mi, že s příchodem nového milenia šla kvalita (až na vyjímky) rapidně dolu až na dnešní úroveň. Viz všichni ty Usheři, Souljaboyové a jiný "hvězdy" jejichž muzika se točí obvykle jen kolem slávy a pár americkejch kurev, co náhdou neváží 120 Kg. Vcelku znatelnej rozdíl oproti tomu, co bylo dřív - třebas slovenský
Stanica projekt

Vec
http://www.youtube.com/watch?v=zdhQW71WCnk
ty jeho texty sou stejně nejlepší

a nebo český DeFuckTo
http://www.youtube.com/watch?v=sJrU4d11-6Q
všimli ste si, kolik tam padlo sprostých slov? :-D

Holt je těžká doba zřejmě, a každej se chce mít co nejlíp. Nirty tu zmínila malý 50 Centy... mi nedá nevzpomenout si na jeho první dílko - z roku 1997, tzn ještě než byl slavnej, ještě než mu rozstříleli držku a ještě než z něj byl náš veleznámej Gangsta raper.

Doslova tu zpívá o některých jeho přátelích, jež se nechali zlákat penězi a dě*vkama. Zajímavý srovnání s dneškem, připouští si svoje protiřečení? Myslim, že by se tu perfektně potvdila teorie, že blázen si nemuže uvědomit to, že bláznem opravdu je a naopak

bye a Nechť je definován šťastný, veselý a spojitý rok s kladnou první derivací bez zbytečných útěků do nekonečna
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/usd.gif

Edit: bože jaký hovado zvrhlý zas omezuje počet media tagů na jeden příspěvek? :X
0

#434 User is offline   Anrel 

Posted 30 December 2009 - 05:24 PM

to je jak snaha o to aby se lidi prestali vrazdit hodne zdaru
0

#435 User is offline   Vexom 

Posted 30 December 2009 - 05:35 PM

On je taky rozdíl takový, že Hip Hop zůstává hudebně stejný, jen texty se mění, jenže u metalu a rocku se mění nejen texty, ale i hudba.
Pokud teda nejsou zvláštní subkategorie Hip Hopu. Například Rap rock (Později Rapcore), se kterým začali RUN DMC a později byl jako Rapcore (to už byl ale Rap Metal) masově zpopularizován skupinou Rage against the machine.
0

#436 User is offline   Anrel 

Posted 30 December 2009 - 05:37 PM

proc vubec porad delite hudbu na styl.. ja se tesim na ten den kdy i ja budu hudbu delit jako muj kamos na tu co se mi libi a na tu co po 6sec poslechu razantne vypnem.
0

#437 User is offline   Vexom 

Posted 30 December 2009 - 05:42 PM

View PostAnrel, on 30 December 2009 - 05:37 PM, said:

proc vubec porad delite hudbu na styl.. ja se tesim na ten den kdy i ja budu hudbu delit jako muj kamos na tu co se mi libi a na tu co po 6sec poslechu razantne vypnem.

Já také dělím hudbu na tu, co se mi líbí a na tu, co ne. Jenže se mi nelíbí každá hudba, co na ni není nic k poslechu. Proto neposlouchám Tokio Hotel, Green Day, Ewu Farnou a podobné věci v tomto stylu (Všichni tři interpreti hrají stejný styl).
Pro mě je přednější to, aby to byla hudba jako celek. Hudba, kde jsou odfláknuté nástroje a slouží jen pro to, aby ta hudba nebyla suchá - takovou hudbu hned vypínám, protože na ni není nic k slyšení. Taková hudba je mainstreamový odpad. Když už Metal nebo Rock, tak ten, který má nějakou technickou složitost. Z Heavy je to Black Sabbath, z Thrash je to Megadeth, z Black je to Venom,... A když jde o rock tak z Art je to Pink Floyd, z Progressive je to ELO, z Hard jsou to Led Zeppelin, z Funk (ne Punk, ale Funk) jsou to Abraxas,......
0

#438 User is offline   Howkey 

Posted 30 December 2009 - 05:50 PM

To je přesně to co nemam rád, když někdo nazve něco "mainstreamový odpad". Prostě Green Day něco maj dobrý něco se mi nelíbí ... Tokio Hotel se mě osobně nelíbí ani jedna od nich ale kdyby udělali pěknej song tak si ho poslechnu klidně a je mi jedno jak se jmenujou ...

Líbí se mi vážná hudba, líbí se mi třeba Eurodance a podobný věci, líbí se mi toho hodně ... a je to skladba od skladby ... ale říct že "hip hop je hnusnej" je kravina ... prostě každýmu se líbí něco jinýho ...

A nesnášim lidi co se hádají o tom co je "dobrý" protože každý jsme jiný
Proto můžete lidem "doporučit" něco, ale to že mě se to nelíbí a jemu jo neznamená že to je dobrý nebo špatný.

This post has been edited by Howkey: 30 December 2009 - 05:52 PM

0

#439 User is offline   Vexom 

Posted 30 December 2009 - 05:55 PM

Taky se mi líbí některá vážná hudba. Ale vážná hudba, která má něco do sebe, kde se to rozjede ve velkým orchestru. Ne třeba vážná hudba, kde hrají 4 housle. To je pak nudné. :)
Já tu ale sděluji svůj názor. tzn, že to je mainstreamový odpad je jen podle mě, protože celý Alternative Rock nemám rád.
0

#440 User is offline   Anrel 

Posted 30 December 2009 - 06:00 PM

myslim ze kazdy nebo aspon vetsina lidi co posloucha hudbu trochu s pootevrenyma usima trebas uz pri zaspavani relaxovani jebani depresii ji posloucha hlavne kvuli tomu ze mu neco dava nebo rika. nekdo potrebuje mene nekdo vic nekdo neni tak narocnej a nekdo je vic hluchej ale kazdeho ta hudba nejakym spusobem uspokojuje a proto neni hudba o tom aby ste se o ni hadali jak male decka ale aby ... to uz bude vedet kazdej kdo vi o cem hudba vlastne je. tady koncim(na nejaky cas) nema to smysl naposled sem tady byl asi kdyz tady bylo 5 stran a vedel sem ze se to neda zastavit. mozna na 1050 strance zatim.
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users