Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#321 User is offline   Daft 

• Group: VIP

Posted 16 September 2009 - 10:36 AM

Janyt, on 16 September 2009 - 10:19 AM, said:

no dafte, tak vetsina tvych pratel se asi nedavno dozila plnoletosti, az jim bude 30 zaloz tu ten topic znovu s tim jestli poslouchaji dal hip hop a nebo jestli z toho bastilu vyrostli. dekuji

kamarády mám většinou ve stejným nebo podobným věku tzn 23+- pár let, což je podlě mě věk, kdy člověk má v hlavě celkem srovnaný co se mu líbí a co ne

Lorkis, on 16 September 2009 - 10:26 AM, said:

no ty vole... :o čteš vůbec co píšu? Asi ne, neházím nikoho do škatulky jediné co jsem řekl je že když vemeš 100 hoperů a 100 metalistů tak chytrých bude tak 10 hoperů a metalistů tak 60 chápeš to?

chápu to, ale nesouhlasím :)

btw stjně je zajímavý, že tu je jeden topic o hiphopu, kterej je minimálně z poloviny tvořenej rádoby chytrýma příspěvkama kritizujících metalistů..a pak je tu druhý, o metalu, kam píšou jen metalisti a nikdo z lidí, co poslouchá hiphop jim tam prudit nechodí. tohle taky o něčem vypovídá, není-liž pravda?
0

#322 User is offline   Lorkis 

Posted 16 September 2009 - 10:37 AM

Ano, to vypovídá o tom že váš nesnášíme :o jinak jsme vcelku mírumilovný... :)
0

#323 User is offline   Daft 

Posted 16 September 2009 - 10:55 AM

právě o tom jsem předtím mluvil :o tobě k tomu, abys někoho nesnášel/nenáviděl stačí jen údaj, že poslouchá jinou hudbu než ty...no comment
0

#324 User is offline   Prasopes 

• Group: Registrovaný člen

Posted 16 September 2009 - 02:57 PM

Daft, on 16 September 2009 - 10:55 AM, said:

právě o tom jsem předtím mluvil :) tobě k tomu, abys někoho nesnášel/nenáviděl stačí jen údaj, že poslouchá jinou hudbu než ty...no comment

ja ti pripadam jako, metalista co utoci na hiphop ?:) tos trosku treba prestrelil :D jsem metalista nicmene mam sve nazory ... a nejsou to nazory vetsiny, ale proste tak nejak z praxe :) :)
0

#325 User is offline   Henri 

Posted 16 September 2009 - 03:48 PM

Prasopes, on 16 September 2009 - 02:36 AM, said:

neznam moc 30ti letejch hoperu, na druhou stranu 30ti letejch a vice letejch metalistu jo ... proc mi prijde 40ti letej typek v metalovejch hadrech na koncertu jako nekdo, kdo je naprosto v pohode ... a proc bych se potrhal smichy videt 40ti letyho tatku v hiphopovejch hadrech ?:D

A já si myslim, že nejfajnovější jsou lidi který nepotřebujou nějaký hadry aby mi ukázali v jakym jedou štylu. Který se zajímaj a baví je to nejdůležitější, hudba. V jakymkoliv hudebnim stylu přece najdeš dobrou a špatnou tvorbu. Lidma co jsou hloupý a chtěj to ukázat světu (agresivní punkáč, namyšlenej hoper)se snad nemá cenu zaobírat.
0

#326 User is offline   All 

Posted 16 September 2009 - 05:06 PM

Jak bych to jen řekl?...Hmmm...Dvě strany mince.Jistej názor o společnosti mam udělanej a vim moc dobře jak to funguje.Nikdo neni hloupej.A myslim že i vim proč sem choděj metalisti.Jelikož jejich topik je tvořenej samejema metalistama, nikdo z hoperů tam nevidí nic co by je mohlo zajímat takže tam ani nelezou.Ja osobně sem tam juknul asi dvakrát ale žádný komenty tam nedávám.Na co taky když mě ta hudba nezajímá, je jejich nepíčuju jim do toho a nic proti tomu nemam.Metalistyle zajímame my hypers kteří sou víc aktivní a mají zajímavější elementy několiko skillů který nejdou ani pojmenovat jak sou haluzní.Je zájíma naše hudba proto sem choděj i lidi kteří si jdou zapíčovat či prostě jen juknout a můžou poslouchat metal.Prostě my sme pro ně zajímavý a to je třeba si připustit.Jednoduchý fakt.

Kapitán Láska - Co tak Najednou ?? (nový pseudonym Jamese Colea) pěkná muzika :D nwm jak tomu mam řikat..mozno český RnB :) kazdopadně jeto pekné a má to hlavu a patu..žádný haluze po houbách jako SC :)Již Brzy očekávej aj album
0

#327 User is offline   Daft 

Posted 16 September 2009 - 07:04 PM

Prasopes, on 16 September 2009 - 02:57 PM, said:

ja ti pripadam jako, metalista co utoci na hiphop ?:) tos trosku treba prestrelil ;) jsem metalista nicmene mam sve nazory ... a nejsou to nazory vetsiny, ale proste tak nejak z praxe :P :)

tak ty k tomu přistupuješ relativně rozumně, umíš si svůj názor aspoň obhájit, i když s něčím třeba taky nesouhlasím... ale když čtu příspěvky od lorkise, reweva, janýta a spol tak jen kroutím hlavou
0

#328 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 16 September 2009 - 08:37 PM

GJ, Janýt a spol. a jejich gaylike posty o nadřazenosti metálu...bych z těch hádek už brečel...jste jak malý...to si pořád musíte dokazovat, že metal je nějak über a navážet se do stylu jiných? To je jak u blbejch.

Já mám ve třídě totálně vypatlaný hopera a taky kvůli jednomu nezatracuju všechny...posuzujte lidi a ne to co poslouchají...

...stejně se ten můj post ztratí v další přívalovej vlně
0

#329 User is offline   Rasta 

Posted 16 September 2009 - 09:19 PM

Miras, on 15 September 2009 - 04:39 PM, said:

Taky tech nervu pri delani ruznejch der.. nasral sem se s tim hodne ale uz jsem jednou sklizel a dobra dobra namka... neni nad domácí. Ale rad exepimentuju s ruznejma hnojivama venku v kukuricnych polích i na balkone "" na tom poli je to "adrenalin" a hlavne strach aby to do zejtra ,nez prides, nezmizlo :-)

jj kukurice je adrenalinovej sport.. nekde sou ale cedule, ktery informujou o datu sklizne prej... me je to fuk, ja to mam v lese
0

#330 User is offline   Miras 

Posted 17 September 2009 - 03:38 PM

Rasta, on 16 September 2009 - 09:19 PM, said:

jj kukurice je adrenalinovej sport.. nekde sou ale cedule, ktery informujou o datu sklizne prej... me je to fuk, ja to mam v lese

Nekde mas v lese pekne kyselou půdu..
0

#331 User is offline   Rasta 

Posted 17 September 2009 - 08:53 PM

Miras, on 17 September 2009 - 03:38 PM, said:

Nekde mas v lese pekne kyselou půdu..

jj to mas pravdu, ale ja to mam ve vlastni hlíně..
0

#332 User is offline   Miras 

Posted 19 September 2009 - 09:30 AM

Rasta, on 17 September 2009 - 08:53 PM, said:

jj to mas pravdu, ale ja to mam ve vlastni hlíně..

Tak to potom hodne stesti v myslivcema.. Muj otec je myslivec a kousek od nás bydlí dalsi myslivec.. ten vypravel jak jednou sel a za krovim videl 4 kytky trávy, tak si sel domů pro brokovnici a rozmrdal je :-(
0

#333 User is offline   Rasta 

Posted 19 September 2009 - 01:06 PM

Miras, on 19 September 2009 - 09:30 AM, said:

Tak to potom hodne stesti v myslivcema.. Muj otec je myslivec a kousek od nás bydlí dalsi myslivec.. ten vypravel jak jednou sel a za krovim videl 4 kytky trávy, tak si sel domů pro brokovnici a rozmrdal je :-(

nj, ale tak to k outdooru patří no...

... a houbaři!!!
0

#334 User is offline   Miras 

Posted 19 September 2009 - 05:30 PM

Rasta, on 19 September 2009 - 01:06 PM, said:

... a houbaři!!!

To je pohled kdyz jde dedek v kosikem hub a na rameni kytku trávy xD
0

#335 User is offline   Rasta 

Posted 20 September 2009 - 02:00 PM

Miras, on 19 September 2009 - 05:30 PM, said:

To je pohled kdyz jde dedek v kosikem hub a na rameni kytku trávy xD

tak ten to aspon zuzitkuje, spis co ti zmrdi co to jen vytrhaj a pošlapaj...
0

#336 User is offline   All 

Posted 28 September 2009 - 10:02 AM

Jake One feat. Freeway & Brother Ali - "The Truth"
The Freshest Kids f. Brother Ali, Evidence,Toki Wright & BK-One

Prostě Peckovice jako vyšitý... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/paladin.gif
0

#337 Guest_Woodquest_*

• Group: Guests

Posted 11 October 2009 - 11:09 AM

Omg ten Kdo vymyslel hip hop je mentalne postizeny ! hip hop neni hudba ale sracky mixovane na pocitaci!punk rock a metal to je kur""umeni hrat na kytaru nebo umet na bubny NE POSKAKOVAT U PODIA JAK VYPATLANY MALY KRETEN!
0

#338 User is offline   Necro 

Posted 11 October 2009 - 01:08 PM

hh, ty ses taky moc nepoved
0

#339 User is offline   Gum_Bob 

• Group: Moderátor

Posted 11 October 2009 - 01:10 PM

Woodquest, on 11 October 2009 - 11:09 AM, said:

Omg ten Kdo vymyslel hip hop je mentalne postizeny ! hip hop neni hudba ale sracky mixovane na pocitaci!punk rock a metal to je kur""umeni hrat na kytaru nebo umet na bubny NE POSKAKOVAT U PODIA JAK VYPATLANY MALY KRETEN!

jo tak přesně na takovýto post jsem tady čekal... já nevím lidi, jste opravdu taková banda vymaštěných pitomců? je to kurva jejich topik, tady o tvůj názor nikdo nestojí ty debile, tak co sem vůbec lezeš? nikdo se ti nesere do metalu tak nedržkuj tady. ze všeho nejvíc miluju kretény, kteří si myslí, že jejich stupidní názor na věc někoho zajímá... když mi někdo řekne "Elektronická hudba není hudba" taky ho v tichosti pošlu do prdele, ale nechám si to pro sebe, zatímco vy pořád musíte rýpat vaše hovadiny, když o ně vlastně vůbec nikdo nestojí. poslouchej si dál punkrock a metal a víckrát se sem už neser ty idiote...

#340 Guest_Návštevník_*

• Group: Guests

Posted 11 October 2009 - 02:02 PM

bom bom klidek klidek..preste takhle se chova hoper... no tak vidim prvni prispevky proti hip hopu hned na prve strane tak se musim hned zapojit vis..tys to tu taky uvidel tak uz sis tu musel srat svoje a ja tady budu tak dlouho jak chcu a jak se mi zachce tak di oplakat maminku , vzit si prasecek a uklidnit se
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic