Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • « First
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#301 User is offline   Lorkis 

• Group: VIP

Posted 15 September 2009 - 07:30 PM

Jako Hopeři co jsou trošku starší a mají to v hlavě srovnané a nejde jim jen o to aby měli tepláky za 4 000 Kč přitom jsou v hodnotě 200 Kč a vyrábí to stejně Vietnamci tak proč ne... :D Jinak já sem metalista, dlouhé vlasy a kožené věci nic jinýho bych si nevzal... Líbí se mi to kůže je mi pohodlná, jen dlouhý vlasy jsou nepraktický :)
0

#302 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

Posted 15 September 2009 - 08:30 PM

Spíš bych řekl že kůže jako textilní materiál je pohodlná ale když svítí sluníčko moch bys dostat záchvat škrábání na gulách bo něco takovýho:D Nn buggy tepláčky koupíš za 2k max...za 200kč od Vietnamců to nejsou..to sou za kilčo a nosej se do tělocvičny nebo na doma. Takové to domácí žvýkáníí :D
0

#303 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 08:31 PM

Ale ty tepláky hoperský, je to drahý a vypadá to blbě... Já když je teplo léto vemu tmavý rifle a černý tričko, a takhle na podzim a v zimě nosím kožený bundy atd... :D
0

#304 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 08:38 PM

HH oukej..ale vypadáte jak vytažený z popelnice..otrhaný jak strašáci :D ale jako drsně to vypadá. Necro - Suffocated to death by God's shadow tohle by seti mohlo líbbit...já si u toho vždycky tluču hlavou o klávesku a řvu :D mrtě špinavá bída je to drsný:D))
0

#305 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 08:39 PM

Jo jo to znám a jak vytažený z popelnice, já když vidím většinu hoperů a ty jejich oblečky co maj na sobě... :D To si dycky připadám jak mezi bezdomovcema a v naší škole teda hoperů je... máme teĎ ev tříde jednoho a ten vypadá jako dřevorubec v tom svém oblečku :D
0

#306 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 08:43 PM

Možné je všechno ale proti gustu žádný dišputát:)
0

#307 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 08:44 PM

Je pravda že tenhle hoper moc inteligence nepobral ale co se dá dělat :D
0

#308 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 08:46 PM

A tady trochu chillin beat NECRO - PORTRAIT OF A DEATH RAPPER .... nádhera..zajebává pořád nasraně jako jeho brácha Ill Bill :)
0

#309 User is offline   Daft 

Posted 15 September 2009 - 09:01 PM

View PostLorkis, on 15 September 2009 - 06:40 PM, said:

Víte co je zajímavé? Nechci vás urážet nebo tak, ale nedávno jsem viděl dokument Global Metal a je to dokument o světovém metalu, jen abyste věděli že to není kravina na CSFD má ten dokument 95% A říká se v něm co už jsem dávno věděl, že metal poslouchají hlavně chytrří lidi typu inženýři, lidi na vysoké škole atp... Zato vy Hopeři, ruku nasrdce... moc chytrých jich neznám, konečně mám tuto svou teorii dokázanou vědecky :)

tak v dokumentu o metalistech pro metalisty těžko řeknou něco negativního :) tak hlavně že se teď můžete plácat po ramenou, když posloucháte metal tak jste automaticky chytří :) jednou třeba pochopíš, že hudební styl z tebe neudělá inteligentního, hezkýho ani zábavnýho člověka. buď takovej seš nebo ne, hudba na tom nic nemění
0

#310 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 09:03 PM

View PostDaft, on 15 September 2009 - 09:01 PM, said:

tak v dokumentu o metalistech pro metalisty těžko řeknou něco negativního :) tak hlavně že se teď můžete plácat po ramenou, když posloucháte metal tak jste automaticky chytří :) jednou třeba pochopíš, že hudební styl z tebe neudělá inteligentního, hezkýho ani zábavnýho člověka. buď takovej seš nebo ne, hudba na tom nic nemění

trochu přirozenýho rozumu nikdy neni na škodu,hh měl sem to na jazyku škoda že se neumim vyjádřit tak jak to myslí srdce :) vždycky vyflusnu něco z kolena..řekz to pěkně
0

#311 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 09:06 PM

Dafte nechápeš princip, metal prostě spojuje lidi a vybírají si ho k poslechu inteligentnější lidi a méně inteligentní si vybírají HipHop... Metal ani HipHop z tebe nic neudělá, jen si každý styl vybírá jiný typ člověka :)
0

#312 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 09:11 PM

View PostLorkis, on 15 September 2009 - 09:06 PM, said:

Dafte nechápeš princip, metal prostě spojuje lidi a vybírají si ho k poslechu inteligentnější lidi a méně inteligentní si vybírají HipHop... Metal ani HipHop z tebe nic neudělá, jen si každý styl vybírá jiný typ člověka :)

Toe podle toho co se ti líbí třeba máš IQ 142 v 7 letech...ve 13nácti uslyšiš spoustu stylů jeden si vybereš(dejme tomu Hip-Hop/Rap)a tento styl se rozhodneš poslouchat.Někdo má IQ 89 v 7letech...ve 13nácti ho zaujme metálek a začne ho poslouchat a v 16 uvidí zajímavej dokument o zajímevejch lidech který poslouchaj taky metálek.Hmm myslí si že je chytrej páč oni to poslouchaj a byli navíc f tom dokumentu taky chytrý..Pěkná píčovina cooo :) Society Is Brainwashed...Thts it
0

#313 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 09:12 PM

Dobře tak polopatě... Koukni se sakra kolem sebe to nevidíš jak 90% hoperů sou totální hovada co jen sprejujou a dělaj bordel a maj ve škole čtyřky? :)
0

#314 User is offline   All 

Posted 15 September 2009 - 09:16 PM

No a? Co to má znamenat? :) to můžu dělat taky..a až ti teda udělám tu novou fasádu dám si cígo a sednu si na lavičku..a pak si budu v duchu řikat že sem tomu šprtskýmu zmrdoj rozjebal morálku :) to mě tak potěší...Fuck off systems
0

#315 User is offline   Miras 

Posted 15 September 2009 - 09:20 PM

Errm to neni zas tak "pravda", myslis ze vesnicky traktoristi/jezadaci poslouchaji hip hop? ty jedou na vesnickym metalu/rocku kapely jako Kabát a spol. :-)

Nechci popuzovat..

This post has been edited by Miras: 15 September 2009 - 09:21 PM

0

#316 User is offline   Lorkis 

Posted 15 September 2009 - 09:27 PM

Tak tohle nejde posuzovat, to nejsou metalisti ty jen poslouchají co se dá a max jdou na zábavu ve svý vesnici, to nejsou metalisti ale burani... já tu mluvím o lidech co jezdí na festivaly a znají pár desítek metalových kapel... :) Takový lidi většinou jsou ty inteligentnější :) Ty burani by poslouchali i Karla Gotta kdyby jim hrál ve vesnici... :)
0

#317 User is offline   Prasopes 

Posted 16 September 2009 - 02:36 AM

neznam moc 30ti letejch hoperu, na druhou stranu 30ti letejch a vice letejch metalistu jo ... proc mi prijde 40ti letej typek v metalovejch hadrech na koncertu jako nekdo, kdo je naprosto v pohode ... a proc bych se potrhal smichy videt 40ti letyho tatku v hiphopovejch hadrech ?:)

> todle taky o necem svedci ...

HipHop respektuju je to urcite zajimava hudba i styl, nicmene se povedlo z nej udelat v dnesni dobe harvest prachu, proto to vypada jak to vypada. Nicmene jak sem jiz rekl ... HipHopova komunita ma mnohem mensi vekovy prumer nez treba prave metal.

Co se tyce inteligence ... rozhodne si nemyslim, ze by to byla pravda ... nicmene popravde nedokazu si predstavit nejakeho vysoce postaveneho managera firmy, co posloucha hiphop, ale metalista ... jednoho i dokonce znam :)

> Je to otazka ... nicmene rozhodne jak bylo receno "proti gustu" ... je to porad jen hudba ... nicmene opravdu nesnasim nejaky kripliky, co piskaj po holkach a rvou na ne "yeaaa bijač" ...
At si kazdej posloucha co chce nicmene je treba si uvedomit, ze to co posloucha by nemelo ovlivnovat zivoty ostatnich stylem, ze musi poslouchat z hodne spatnyho mikrofonu v telefonu nejaky srance v autobuse :) Protoze dotycnej typek chce ukazat, ze je hustej a posloucha toho nebo toho ... kazdej styl ma svoje, nicmene je treba se zeptat sam sebe a podivat se opravdu trosicku na to, co hiphop je ... je to proste hudba nizsich trid ... proto mozna v dosti ocich je odsuzovana ... nicmene nesnasim pozery, kterym maminka dava neustale penize a oni poslouchaj poulicni muziku a rikaj jak se maj spatne, pritom jim maminka koupi veskery obleceni a vse na co si ukazou ... nezlobte se na mne, ale to je trosku smesny :)
0

#318 User is offline   Daft 

Posted 16 September 2009 - 10:13 AM

pitomost..ale tak je vidět, že se teď cejtíš hodně na koni a velmi inteligentní, když máš nasledovanej ten 100%ně pravdivej dokument :D netuším kolik ti je, ale názorově mě připadáš poněkud nevyvinutý. třeba časem pochopíš, že škatulkovat lidi podle stylu hudby, hader, vzhledu je dost povrchní přístup - posluchač hiphopu je automaticky debil a metalista je inteligent, takhle ty to děláš? jen mě tu teď napiš ,,fakta'' z toho tvýho dokumentu, ať se pobavím :o

btw klidně si mě hoď do škatulky méně inteligentních páč sympatizuju s hiphopem, ale FYI jsem vš vzdělaný, stejně tak jako x mých přátel co hip-hop poslouchají
0

#319 User is offline   Janyt 

Posted 16 September 2009 - 10:19 AM

no dafte, tak vetsina tvych pratel se asi nedavno dozila plnoletosti, az jim bude 30 zaloz tu ten topic znovu s tim jestli poslouchaji dal hip hop a nebo jestli z toho bastilu vyrostli. dekuji

to prasopes, souhlasim cece
0

#320 User is offline   Lorkis 

Posted 16 September 2009 - 10:26 AM

View PostDaft, on 16 September 2009 - 10:13 AM, said:

pitomost..ale tak je vidět, že se teď cejtíš hodně na koni a velmi inteligentní, když máš nasledovanej ten 100%ně pravdivej dokument :D netuším kolik ti je, ale názorově mě připadáš poněkud nevyvinutý. třeba časem pochopíš, že škatulkovat lidi podle stylu hudby, hader, vzhledu je dost povrchní přístup - posluchač hiphopu je automaticky debil a metalista je inteligent, takhle ty to děláš? jen mě tu teď napiš ,,fakta'' z toho tvýho dokumentu, ať se pobavím :o

btw klidně si mě hoď do škatulky méně inteligentních páč sympatizuju s hiphopem, ale FYI jsem vš vzdělaný, stejně tak jako x mých přátel co hip-hop poslouchají

no ty vole... :) čteš vůbec co píšu? Asi ne, neházím nikoho do škatulky jediné co jsem řekl je že když vemeš 100 hoperů a 100 metalistů tak chytrých bude tak 10 hoperů a metalistů tak 60 chápeš to?
0

• 24 Pages +
  • « First
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic